Отговори
# 270
АНИ, честито ти племенниче! Ща видиш, че ще е здраво и много шастливо детенце!

ВЕЩИ, добре завърнала  Grinning

# 271
Потвърдих си единствено лошото мнение за доктор Йончев и се надявам никога повече да не ми се налага да се срещам с тази особа.

Вещи, я кажи с какво д-р Йончев те подразни и защо имаш лошо мнение за него.
Питам, защото аз към него съм се насочила.
Благодаря ти предварително!

# 272
Ани, честито   bouquet и се моля всичко да е наред с бебето  Praynig!
Ели, на теб честита мома, и ти имаш вече така мечтаната комбинация момче и момиче!
GARLEY, радвам се на хубавите новини!
Ваче, нали до 500 лв. е клиничната пътека за раждането?

# 273
Здравейте.четох че пишете за купуването на бебешки работи. Аз за сега само се оглеждам,т.к. още незнам пола на бебето,но креватче и количка имам от първото ми дете,макар че той още спи в креватчето.Ако мога да попитам мамите от шумен при кого ходят на консултация?

# 274
Ани честито бебе Simple Smile Всичко ще бъде наред и скоро ще му се радвате вкъщи Simple Smile

# 275
  • София
Вова, честит рожден ден  Simple Smile!
Орнела, а на теб да ти е жив и здрав рожденика!

Аз бях днес на ЖК, лекарката малко попретупва, ама иначе е приятна. Имам си 300 грамов юнак  Heart Eyes Ама си имам и гъби, вече със сигурност  Tired Ще се лекуваме. Утре ще давам пълна кръвна картина, антитела (нали съм отрицателен резус фактор) и урина.
Ядосах се малко, че последния месец съм качила 2 кг. Така се надявах да продължа да се движа с по килограм на месец  Sunglasses, ала не би Twisted Evil
Гледам, че коментирате бебешките нещица. Аз тези дни реших да се впусна в дебрите на темата за колички  Twisted Evil Няма такъв филм. То е като да избираш цяла кола Laughing Не очаквах, че хубавите са толкова скъпи.
Чин, вашият приятел има ли магазин? Хането май доста го хвалят...
Иначе аз се ориентирам към сгъваемите кошарки. Живот и здраве, като оправяме стаята за бебчо - тогава и креватче и всичко останало... Ама докъм половин-една годинка - при нас в кошарката  Heart Eyes Ох, само да сме живи и здрави  Praynig

Поздрави на всички и приятна почивка. Не знам за вас, ама аз все по-трудно ставам сутрин за работа.

# 276
  • София
Съншайн, така го водят... 470 лв за раждане по клинична пътека. Обаче те няма да си ставят магарето в калта, да знаете.. ще намерят начин да си вземат тия пари, което ме вбесява яко, защото специално няколко болници яко са се уляли в цените. Не може екипа да е 900-1000 лв. Да не говорим, че понякога тоя екип се пада и на смяна...  Mr. Green А за изискванията да присъства бащата да си плащаш екип... абе не ми се говори. Сега поне може би ще мога да си го позволя... Но аз лично се питам дали ще се промени всъщност нещо. Аз пари под масата не давам  Crossing Arms

# 277
Ани честито бебче!  bouquet

Ваче при нас избора е 200лв. Поне така беше преди две години!

# 278
Аз съм решила да не си избирам екип,а който ми се падне точно заради тея плащания под и над масата.Задължение им е да си свършат работата,а те го изкарват....

# 279
     Здравейте момичета.Малко късничко се включвам, но искам да ви почерпя за здравето на близнаците.Днес навършват 12 години.
Християн видя белия свят в 10.45, Михаела в 10.50ч. на 14.01.1999г.Дай Боже  на всекиму такава радост в живота.

# 280
  • София
Ани честито бебче!  bouquet

Ваче при нас избора е 200лв. Поне така беше преди две години!

Ухаааа... няма да споделям тук цените  Crazy
 А да не казвам, че март месец когато ми се наложи абразио в Майчин дом където и сега дори цените са прилични ги вдигнаха. От около 100 лв за конкретната процедура бяха вдигнали цената на 250  Confused И пак те си остават с най-ниските цени за избор на екип. Въпреки обстановката битовата лекарите са големи специалисти, а ненонатологията е най-добрата!

Волна пеперудке, да са ти живи и здрави порастналите деца!!!! Hug Hug Hug Сега следват тийнейджърските неволи...  Crazy

# 281
Аз пари под масата не давам  Crossing Arms
И аз, и роднините ми също! Но са искали на свекърва ми, най-нагло. Аз - спешен случай, пристигаме посред нощ в болницата и се превивам, както се разбра после от извънматочна..., а лекаря - Ще ви дам малко време да изтеглите 300 лв  Shocked  #Crazy Добре, че свекървата не си оставя магарето в калта и също е мед. работник в болницата и му казала директно, че брат ми и снахата са адвокати и т.н. Абе, като ми разказа в последствие... #Cussing out #2gunfire щях Господари на ефира да викам. Ама знае ли човек дали след време няма пак на него да попадна...и така му се размина. За щастие сега в частната ни болница няма такива филми, там и цените са доста добри, но поне няма корупция  Peace!
Волна пеперудке, да са ти живи и здрави и да те радват!

# 282
Честито Волна Пеперудке!Йиви и здрави да са ти!   bouquet

# 283
Волна пеперудке, да са ви живи  и здрави и много да ви радват.   bouquet
Вещи, радвам се, че си добре и честит син щъркел...  Hug
Ани, честита ти племенница, дано всичко е наред с нея и да расте жива и здрава мома...
За парите под масата- много искат, но аз също не давам. Лошото е, че големи "светила" също искат под масата.
Maidenly, да имат магазин, но не знам къде се намира, ходила съм само в склада.
ТинаТ, какво плащане под масата, когато избираш екип. Плаща се на касата за избор на екип, не на доктора. Така знам от свекърва ми и поне в Майчин дом е така- пак отиват пари при тях, но минават долу през касата, а не на ръка. Иначе аз също няма да правя избор на екип (за сега)

# 284
Ами Чин и такива лекари има.За в София знам,че може и да няма,но тук търновския регион има доста дето като почне раждането искат пари на мъжете иначе щели да оставят родилките и прочие.Много познати на мъжът ми така са плащали и във Велико Търново и в Плевен дори.Такава ни е държавата,че направо без коментар...

Общи условия

Активация на акаунт