Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 76

• 34 543
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Разград
Hasret&Murat - What A Feeling

http://www.youtube.com/watch?v=P_7jx3JHXEM

# 496
И аз съм тук, надявам се да бъда с вас в 20.00 ч. Кой отговаряше за подпорите?

# 497
Роси, извинявай, не съм искала да те разстройвам!  Praynig Praynig Praynig
Питах само, защото след края на епизода мисля че ще сме така  afwitch afwitch afwitch

Момичета, как сте с фейса, моят е ужасен, само ме изхвърля, не знам как ще свалям разказите на Арзу, ако продължава така.  ooooh!
То ние сме разстроени от една седмица вече. #Cussing out
Колко му е още две,три ще издържим на напъна,а и може да свикнем. hahaha

# 498
Привет,запленени Hug Hug Hug Hug
Уси,нета е отвратителен от половин час не мога да вляза в темата,изхвърля ме постоянно-от нета ли е или от бг.мама-не знам.
Милички,бомбата на Мурат да не е годеж с Бахар.Те толкова промениха образа му от стабилен мъж в непостоянен,че за да направи напук на Хасрет може и той да обяви пред всички- за годеж с Бахар.Нали и тя присъства иначе не намирам обяснение, защо е там след като не се понасят с Хасрет. Mr. Green Mr. Green

# 499
Роси, извинявай, не съм искала да те разстройвам!  Praynig Praynig Praynig
Питах само, защото след края на епизода мисля че ще сме така  afwitch afwitch afwitch

Момичета, как сте с фейса, моят е ужасен, само ме изхвърля, не знам как ще свалям разказите на Арзу, ако продължава така.  ooooh!
Ох, аз още от сега съм така...., всъщност не съм ядосана, по точно ми е тъжно, от така стеклите се обстоятелства....

# 500
И аз съм тук, надявам се да бъда с вас в 20.00 ч. Кой отговаряше за подпорите?

Ниобчето е по тази част,но не пише от доста време newsm78 newsm78 newsm78

# 501
Преди 35 епизод Моргана и екип ни радват с 34 епизод:

http://tranz.it/load.php?id=jG6bejEDC5oJULhs726862

На целият екип :

# 502
Уси,нета е отвратителен от половин час не мога да вляза в темата,изхвърля ме постоянно-от нета ли е или от бг.мама-не знам.
Милички,бомбата на Мурат да не е годеж с Бахар.Те толкова промениха образа му от стабилен мъж в непостоянен,че за да направи напук на Хасрет може и той да обяви пред всички- за годеж с Бахар.Нали и тя присъства иначе не намирам обяснение, защо е там след като не се понасят с Хасрет. Mr. Green Mr. Green
Кески, при мен само фейса засега ми прави проблем, дано да се оправи.  Praynig Praynig Praynig
Не вярвам обаче Мурат да се сгоди за Бахар, нали пише че ще действа и то трябва да е веднага. Защото съм сигурна, че Левент ще бърза със сватбата, за да е сигурен, че момата няма да се разколебае.

Оле, радвам се че си успяла да си с нас тази вечер!  Peace

Кали, аз съм малкооо оптимист. Очаквам Хасрет да се разколебае от нещо още тази вечер, но какво ще е то, идея си нямам.  newsm78

# 503
Казваш, те така и така го оплескаха филма, като ще да е сапунка, да е истинска...
Еееей, тези сценаристи окепазиха образите и на тримата главни герои - и на Хасрет, и на Мурат и на Левент....
То тогава вече няма да имаме сили и да се ядосваме..., шока ще бъде тотален, ще гледаме само в една точка и ще се питаме, кой филм гледахме... защото той ще заприлича на всички останали...
Каквото ще става ще става, дано поне утре вечер участието на Туба и Джансел в предаването за децата аутисти ни "разсее"..., каузата си заслужава....

# 504
  • Разград
Момичета, как сте с фейса, моят е ужасен, само ме изхвърля, не знам как ще свалям разказите на Арзу, ако продължава така.  ooooh!

При мен въобще го няма, не се зарежда.

# 505
Момичета, как сте с фейса, моят е ужасен, само ме изхвърля, не знам как ще свалям разказите на Арзу, ако продължава така.  ooooh!

При мен въобще го няма, не се зарежда.

Момичета, дайте линк и аз да опитам....

# 506
Привет на всички от мен.
И каква
 стана сега тя, ще гледаме годеж и ще скърцаме със зъби,ще се ядосваме,ще стискаме юмруци,ха да са ни здрави нервичките newsm78  newsm78  newsm78  #Crazy  #Crazy

# 507
http://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671

Тук Imy Elçin качва под една снимка текстовете, но групата коментира филма, така че трябва да се открива това, което е постнато от Арзу.
Засега фейса ми се оправи, рефрешнах и пак тръгна, дано да е наред до края на филма.  Praynig Praynig Praynig

# 508
  • София
Мише, след този изтощителен ден ще можеш ли да превеждаш?

Уси, на линия съм. Малкият спинка, че днес му дойде в повече влаченето по лекари. Този вирус е ужасен  Rolling Eyes

# 509
 Благодарим за 34-ти епизод!

Общи условия

Активация на акаунт