Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 76

• 34 490
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Какъв беше подаръкът на М., че не видях?

А за Меджан - преди   сериала не бе ли обявен друг режисьор?

# 676
  • София
Изобщо не разбирам игра на ревност на тези години.Говоря за Мурат.Миналата серия Хасрет сега Мурат.Дивотия от където и да погледнеш, защото става въпрос за брак .
Пак ще го напиша. Да им имам подсказките и резюметата на тези.Мурат щял да каже и предприеме нещо Joy Joy Joy :35 hahaha hahaha hahaha
Танц с Бахар , за да ревнува Хасрет , след всичките предишни обяснения.Гениално hahaha

# 677
Защо сте недоволни от сцената със спагетите  Joy Joy Joy, рейтинг гоним, сравняваме се с един друг филм, където една жена с огромна уста я хранеха със спагети направо от черпака в сцена на нежност и любов  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 678
И аз си мисля, че Хасрет ще се откаже! Тазвечершната й физономия беше върха! Все едно й идеше да го бутне и да си тръгне насред танца!  Joy Няма да има сватба сто процента! А Мурат искаше да види реакцията й, да я подразни и може би да й покаже, че и той не е безразличен и че му е неприятна тази история! Хасрет сто на сто забеляза неговата реакция и поздразването му!  Wink

# 679
Фенче ,какви любовни сцени втори сезон?
А и Сами не снимаше пленителката.
А фрагман няма за да не ги плюем по форумите. hahaha Joy Joy Joy Joy
Дишайте спокойно следващата серия сватба.Ама много на бързо бе.Това сигурно да не се откаже булката?Що ли ми се струва ,че тя все пак ще избяга?
Grinning Grinning Следва " Булката беглец"! Joy Joy Вече не вярвам Левент да се откаже. Той е като омагьосан, не вижда, не чува, сякаш е качен на облак!

# 680
Дишайте спокойно следващата серия сватба.Ама много на бързо бе.Това сигурно да не се откаже булката?Що ли ми се струва ,че тя все пак ще избяга?
Ще имаме епизод Булката беглец  Joy Joy Joy

# 681
И трейлър нямаме  newsm78, дали защото не остана време ни го спестиха, и ще го пуснат по късно  newsm78

# 682
Ще имаме епизод Булката беглец  Joy Joy Joy
Нещо и аз започвам да се съмнявам. Whistling
Аз разбрах, че снимката подарък е направена в конака. Мурат им припомняше моменти от там.

# 683
Изобщо не разбирам игра на ревност на тези години.Говоря за Мурат.Миналата серия Хасрет сега Мурат.Дивотия от където и да погледнеш, защото става въпрос за брак .
Пак ще го напиша. Да им имам подсказките и резюметата на тези.Мурат щял да каже и предприеме нещо Joy Joy Joy :35 hahaha hahaha hahaha
Танц с Бахар , за да ревнува Хасрет , след всичките предишни обяснения.Гениално hahaha

Споко не сме гледали с превод, може би тогава ще си изясним доста неща. Разговорът на баща и син сигурно е бил доста поучителен и интересен. Пък и други неща ще си изясним.

# 684
Извинете за  spam2 spam2 spam2
•   Виц на деня  
Песимистът вижда само тунел. Оптимистът вижда светлината в края на тунела. Реалистът вижда светлина в тунела,светлината и приближаващия се влак.А машинистът вижда трима идиоти, седящи на релсите......
Ние от кои сме newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 22:49 от boyana2009

# 685
  • София
А някой разбра ли смисъла на подаръка на Мурат newsm78

да, че не всичко е такова, каквото изглежда  Peace

# 686
И трейлър нямаме  newsm78, дали защото не остана време ни го спестиха, и ще го пуснат по късно  newsm78
Елма, трейлър очаквай чак във вторник. Винаги така става.

# 687
Ще имаме епизод Булката беглец  35
Елма взе ми думите от устата.

# 688
Краят беше малко обнадеждаващ - М. гневен почти забрави за танца и Б. (ако нетът не ми е изиграл шега и не е забавил кадрите). Може би в следващия епизод ще я измъкне от ръцете на Л. Макар че екипът никога не продължава оттам където е спрял

# 689
Не знам за вас,но аз съм спокойна като свинкс тази вечер,даже ако се покаже сценариста ще му се зарадвам,ще го почерпя и его по едно и ще му кажа "пийни си моето момче този сценарий вече и аз мога да го допиша".Елементарно Уотсън,елементарно.
 За трети път не мога да го публикувам

Общи условия

Активация на акаунт