SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 470
  • 703
  •   1
Отговори
# 270
 Лека и уинчестерска и по темата, макар и да са малко менте  Grinning

Каубоят Дженсън е супер фешън - ръкавици и ботуши са тон в тон.

От последните папарашки снимки на момчетата съдя, че наблягат на шалчетата, може би е от сезона  Grinning   Мммм сладури

Мейсън определено подобряваше пейзажа в Мистик Фолс  Peace  

Тази палавата мацка пък изобщо не я помня. Сигурно ще е някоя талантлива

# 271
Womi, това ако е от приличните, направо не искам да си помислям неприличните какви ли са! Simple Smile)
(Споко, гледала съм клипчето и не останах прекалено изумена, но не казвам, че не съм изумена). Simple Smile

Ако я слагаш тук, само с огромна червена точка и 21+

# 272
  • # супернатурална #
На ме не ми пречи  Mr. Green Ама аз съм гледала откъса, май беше пуснат в нашата тема като линк към темата за ИК. Като за няколко чеврвени точки е Laughing

Хайде да идва по скоро тоя епизод  smile3540

Ето промо снимка от него
цък
шегичка Grinning

# 273
Галче, много хубаво промо си спретнала на епизода - още по-нетърпеливо го чакам. Simple Smile

# 274
Тъййй, Импала кротко плюца семки в ъгъла и не разбира за кого става дума.
Но понеже вече я е срам, и не иска да й обясняват.
Обаче ще ви пусне отново две тематични манипки:

Лека и каубой-уинчестърска Laughing и от мен. Дий кончета! Иии-хаааа!

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 12:14 от Impala

# 275
Не Дейна Simple Smile Няма да я сложа ако решиш плюскай я Simple Smile Но и каката и той доста по добре се справят в другите си филми Simple Smile

# 276
Тази палавата мацка пък изобщо не я помня. Сигурно ще е някоя талантлива
Палавата мацка е от епизода в който преследваха Джин и Дийн отиде в руините сам.
Джина го хвана и го приспа със щастливи спомени. В тях той беше гадже с именно тази мадама, която беше медицинска сестра. Мисля, че беше още в първи сезон ама не съм сугурна.

# 277
  • # супернатурална #
Импалко, къде? Аз тъкмо приспах и дете и мъж, а ти ще лягаш Laughing

Поздрав с една песен, на която подсмърчАх онзи ден. Ако ще има кобилка в уестърна, тя ще се казва Импала и ще изглежда така-черна, игрива и лъскава. (Само дето се явява едно вакантно място за втора. Пу за мен Laughing)

http://www.youtube.com/watch?v=UNoouLa7uxA&feature=player_embedded

# 278
Палавата мацка е от епизода в който преследваха Джин и Дийн отиде в руините сам.
Джина го хвана и го приспа със щастливи спомени. В тях той беше гадже с именно тази мадама, която беше медицинска сестра. Мисля, че беше още в първи сезон ама не съм сугурна.

Тъй, тъй, много правилно я помниш! Simple Smile

Импалка, мерси за Уестърн-Уинчестърови! Направо ще си легна с щастливата мисъл: Save a horse, ride a Winchester"

Ако ще има кобилка в уестърна, тя ще се казва Импала и ще изглежда така-черна, игрива и лъскава. (Само дето се явява едно вакантно място за втора. Пу за мен Laughing)
Вярно, че ако има и кончета, няма как двамцата да са на една кобилка - ще бъде меко казано странно! Joy

Галче, поздравът е супер!

# 279
Сори, че пак се включвам не по темата  /днес май все така правя/, но тъмблр-тУ и туитъра пламнаха с тази новина
""OMGGGG MISHA IS PLAYING MISHA IN THE 4TH WALL EPISODE!!!" #sfcon" , може ли някой да ми го поясни, моля ви  Praynig . Аз предполагам, че става дума, за онзи /мета/  епизод дето ще са в АУ-то и ще играят себе си от реалният живот, това значи ли, че Кастиел ще играе Миша? Ако е така, ще умра от кеф!!! Дано  Praynig Вие как мислите, дайте малко помощ, че тоя път май се оплетох?!  Hug

Също и това излезе "Jensen said if there’s a 7th season he will be directing again. #sfcon"

и за да не ми е чак толкова оффтопик поста:

Дженсън какъв гащеризон извади тука а? Направо паднах
. Ама мацката си я бива  Peace Laughing

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 01:53 от Mupka

# 280
Хаха, от течащата в момента Сан Франциско Конвенция, научаваме следното: (ot Twitter)

"Jared somersaults on stage. Jensen jokes that he's going to write a book about life w/ Jared called "This Is Why I Don't Have Nice Things."

Both boys are visibly agog at the amour of money this watch is going for for charity. ($3500 in the end)

Jensen improved "You fight those fairies." Joy

Jared, on the birds falling from the sky: Yeah, we're on it. Don't worry. Joy

Jared snagged the steering wheel cap off the Impala at the finale of S1 b/c he didn't know if the show was getting picked up again.

Jared steals watches from set. He has one from every role he's ever played.

Phil actually prints outtakes, while other directors don't. Gagreels are almost all from Phil-directed episodes. #sfcon

How many scarves do you have, Jared, and do you share them with Gen? "Three, and she can buy her own damn scarves."

Jensen just asked Brazilian girl if she speaks Portuguese... IN PORTUGUESE.

Jared prefers Jersey Shore for trash TV. Neither blamed their TV guilty pleasures on their wives.

Jensen gave a shout out to Serenity as a movie made from a show. A FAVORITE BOY

Jensen: "That's what we do to pass the time: throw things and explode things." He also once caught 57 almonds in a row in his mouth. #sfcon

Jensen watches Real Housewives of Beverly Hills. Says it's like a trainwreck. Jared watches Jersey Shore, same reason. #sfcon

Another picture of Jared and Jensen on stage at #SFcon http://on.fb.me/hAJrvf

Jared says only the women on the CW are allowed to grow facial hair. - това по отношение любимата ни тема "ще ги видим ли някога брадясали в сериала" The CW has a no-facial-hair policy, apparently

Jared can't resist bringing up his broken wrist story

Jensen is sad he doesn't get to do stunt driving of the Impala. Too busy filming actual scenes, so his double Todd does them.

Jared is doing his aerobics on stage. #sfcon

Sometimes they have to chew ice cubes in the cold in outdoors scenes so their breath fog isn't as apparent on film.

OMGGGGG MISHA IS PLAYING MISHA IN THAT 4TH WALL EPISODE!!!

Jared, how do you put up with bad hair days? "Do I have bad hair days?" Girl: According to season 3, you do. #SFCON - Joy Joy Ей това мене ме разби!

J2 Rockin their panel!! #sfcon @WinchesterDaily http://twitpic.com/3qp9gg

"Manwhores." Room loses it. This fangirl is awesome. #sfcon - Коментар на фенка от публиката! Joy

Picture of Jared and Jensen on stage at #SFcon http://on.fb.me/elSgHy #SFCON - въпросната снимка с кожено яке (Явно Дженсън е облечен с такова по време на техния панел) - докарала фенките до екстаз (Все едно има значение с какво е облече, за да ни докарва до това състояние)

Има и още много, но наистина трябва да си лягам, ако не искам утре да съм една спешно нуждаеща се от солидни дози кафе дама. Wink

Лека Уинчестърска от мен и до утре.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 01:45 от Dana_Scully

# 281
"@yeahthereshewas: Jared, how do you put up with bad hair days? "Do I have bad hair days?" Girl: According to season 3, you do. #SFCON " Joy hahaha Joy Joy

Импалка и за теб има  :

"Jensen is sad he doesn't get to do stunt driving of the Impala. Too busy filming actual scenes, so his double Todd does them" тц тц за бой е тоя Дийн ама айде Wink Сега видях, че и Дейна го е пуснала, сори за повторението  Peace

"First thing Jensen does when he gets home to Texas? Whataburger"

Ох лягам си, лека нощ, утре ще научваме новините, то тази вечер са и Златните глобуси, защо винаги в неделя вечерта се падат тия събития? Както и да е. Лека нощ  Hug

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 01:51 от Mupka

# 282
Лелееееее направо ме утрепахте с цялата тази информация ... Доколкото мога да си го преведа,
1º гаранция , че Ще има сезон 7...... юпиииии  newsm44
2º Миша Ще играе себе си ....
3º ........

не мога да си преведа всичко, но итова не е малко .

И по темата с каубоите  Embarassed

Е не са перфеkтни, но са правени с гооооляяяяяямо удоволствие.

Лека Уинчестърска  smile3507

# 283
Здравейте!
Кафенце

Много сте изписали, не знам кога ще успея да наваксам Hug

Снощи гледах Джим в ролята на Stinky Pete в епизод на Psych Laughing Та и той е страхотен в ролята на каубой-златотърсач Simple Smile

# 284
  • # супернатурална #
Добро утро! Благодаря на нощната смяна за пресните новини! Аз пак не знаех, че предстои конвенция  Rolling Eyes

Вижте тази мама как ги е подмишила, забрави и дете и всичко  Laughing

Ама са готини с цайси... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт