SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 300
  • 703
  •   1
Отговори
# 480

Двамата любовници подскочиха изненадано. Момичето се скри инстинктивно зад Кроули.
- Мръсно копеле- Дийн викна и скочи напред. Подпря се на плота и се преметна зад него. Кроули отстъпи крачка назад, но се препъна в Изабела и юмрукът на Дийн се стовари с всичка сила в/у него.  - Ще те убия, Ще те пратя обратно в Ада, Ще ти изтръгна малкото, изродско човешко сърце и Ще те накарам да го изядеш, копеле мръсно. - яростта на Дийн преливаше.
- Чакай малко ... - Кроули вдигна ръка в защита, виждайки следващия замах. Но за негова изненада нищо не се случи. Отвори очи и видя Сам хванал ръката на Дийн.
- Моля те прибери си атрибутите - Дийн измести поглед от погнуса.
- Какво? - Кроули избърса кръвта от устната си, която бе грозно сцепена- Завиждаш или какво? - вдигна панталоните си и тогава видя Изабела. Тя гледаше невярващо, но и същото това време усети, че не е никак уплашена, дори напротив ... бе възбудена

Кучката даже намигаше на Дийн. Краули побесня.
- Обличи се - каза й той. Не можеше да понася да я гледа как се предлага на Уинчестърови.
- О моля те не ми действа. колкото и красива да е достатъчно ми е да я видя да пъшка под тебе.
Сам гледаше Краули и беше сигурен, че е видял ревност в очите му. "Бре бре-  помисли си той - нима Краули има слабо място? Възможно ли е сърцето му да не е обвито в лайна както си мислехме?"
За да провери теорията реши да го подразни още малко. Отиде до момичето и я хвана леко за ръката.
- Ела с мен да ти намерим дрехи - каза той но с тон който показваше че я извежда й за нещо друго. После пусна една крива усмивчица и й намигна.
Дийн направо зяпна от изненада, а една вена на челото на Краули започна видимо да подскача.
- Сами зарежи - Дий говореше твърдо и видимо бе бесен - не е времето нито мястото нито девойката за това.
- О хайде де Дийн - Сами го погледна и леко му намигна кимайки към Краули - нали сам казваш, че малко забавление не вреди.
Дийн най - после разбра. Трябваше му само секунда да влезне в роля.
- Може пък и да си прав. Девойката изглежда доста апетитно, а и едва ли ще откаже тройка. Подяволите мисля че живи ще ни изяде и двамата.
Изабела стоеше и изгаряше. Очите на единия, трапчинките на другия. Представяше си се между тези две силни мъжки тела. Между двата чифта ръце шарещи по тялото й. Гърдите й настръхнаха, гърлото й пресъхна и тя бързо прокара език по изсъхналите си устни. Жеста й бе забелязан от единствения човек или хайде демон в стаята който никак не се забавляваше на ситуацията.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 15:48 от WomanitKa

# 481
  • # супернатурална #
 Joy  bouquet
Ей, тази Изабела ще се окаже по-палава от Бед, Даяна и тази третата, дето и забравих името, взети заедно.  Joy

# 482
Благодаря за милите думи, момичета!

Рози и Уоми, страхотни са котенцата. И аз ги обичам Simple Smile

Joy  bouquet
Ей, тази Изабела ще се окаже по-палава от Бед, Даяна и тази третата, дето и забравих името, взети заедно.  Joy

Май така ще излезе  Laughing Да вземат да прочетат от нашия форум идейки Сара и сие, няма да е лошо за сериала Grinning

# 483
Уоми, това са Злате и дЕте  Heart Eyes
Laughing Галче, гуш  Hug

Злате, да ти кажа, пиша си забележка, все забравям да те поздравя...
Жмуууууц
Поздрави приемам всякакви Hug. Ама с какво съм го заслужила този?

Ооооо, ще спамим темата с котешки снимки, така ли?  Големи са сладури тези, дето сте ги постнали  Heart Eyes. Какво ще кажете за този?
 Joy

Изи, един сърцетуп за специално за теб  Wink

# 484
Лелее, колко много и сладки лунички има (припад и въздъх)! Направо  е като звездното небе Heart Eyes

# 485
Това клипче не е истинско! Така съм се хилила  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo Знам, че някои от вас са на работа и не е препоръчително да гледат такива неща, ама не се сдържах да не го пусна: I JUST HAD SEX!!!!

# 486
  • гр. София
Злате, тоя червеношапчестия кот, е невероятен просто  Mr. Green

Още малко спам:

# 487
Обаче аз умирам за това някой с добро сърце да ми подари плс
даже вече знам как ще го кръстя  Embarassed Whistling

# 488
  • В средата на времето

Този е страшен бандит Joy

Мерси, Злато Hug Така ми се разтупя сърцето, че живнах малко Heart Eyes Но и черно-белият си го гледам Laughing. Черно-белите му снимки, особено в профил са един път Heart Eyes

Тази ми е много любима:

А това, не знам какво е точно, но е  Heart Eyes

# 489
То е ясно че днес темата ще е гореща ....... ама моля ви  Praynig Praynig Praynig МОЛЯ ВИИИИИ смелете се над моята беззащитна душица  Praynig Praynig Praynig
1º сърцетупа (Злате и аз се припаднах от луничките му и от устните му и от очитему и от ...)
2º черно бели снимки
3º три пъти се прекръстих преди да отворя линка на клипчето  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
и т.н и т.н.
Еееее лоши жени девойки сте, лоши.
Сонче от толкова инфо за окото и за .... забравих да ти честитя Годинката. Ами нека още много по толкова да празнуваш и то не ского да е ами с Патроните и нас   bouquet  bouquet  bouquet
(подаръци за всички Ще раздавам от персоналния ми комп, че тук още малко и Ще ме изгонят)

А ма и тоя епизод, на къде го избихте  Embarassed Embarassed Twisted Evil Twisted Evil (моля ви не бийте много Краули, че ми е  .....)

# 490
Това клипче не е истинско! Така съм се хилила  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo Знам, че някои от вас са на работа и не е препоръчително да гледат такива неща, ама не се сдържах да не го пусна: I JUST HAD SEX!!!!

Много е готино, Злате  Hug  Чак започнах да си подвсирквам  Grinning  И поздравче, а има и котка

# 491
# 492
В къщи си имаме един много дебел котарак, дето Габи го изтезава, ето го, не се вижда много добре:

Ооооо, ще спамим темата с котешки снимки, така ли?

и едно пате, защото е сладко:

Ау Миша, страхотни спойлери! Той има уникални снимки. Тази последно я намерих, много я харесвам Simple Smile

ПП-Спойлер за 6ти сезон- Излязло е името на 6x18:/бяло/ Your Time Is Gonna Come
източник

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 17:05 от Mupka

# 493
Ооо, спамене с домашни любимци!
Ето прекрасен представител на породата на моите два 'звяра': (цък за доста голяма - да не се изплаши някоя).
Много ги обичам, но съм сигурна, че няма да ревнуват, ако отделя и мааалко Outta Joint любов на 'любимци' като втория на anbibian и даже на брат му Joy .

# 494
Мирка, мерсаж за спойлера!  Hug На кого времето ще дойде?  newsm78

anbibian, тоя втория любимец не знам как ще се добереш до него Mr. Green. Като гледам колко още народ го иска....

Импалка, това е най-кучешкото куче за мен  Heart Eyes. Като чуя думата "куче" точно немска овчарка си представям.

Този Дийн виждали ли сте го?

Общи условия

Активация на акаунт