Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 86

• 25 945
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62

Браво Бонобо  Peace, точно четях в старите теми, изказвания на фенове, относно сватбата му / истинската/, колко грозно изглеждало че, е пиян и с цигара в ръка на повечето снимки, и че това циркулира из интернет пространството! Всички коментират че, стои като камък! Също така, че, най, най е с тъмна перука!!!!!!!!!!! Това честно не го бях чувала досега! Коментира се, че на сватбата от АСИ, не само изглеждал по добре, но и се държал по добре! Все пак това е роля имал е няколко дубъла, за да го докара така  Joy Joy Joy

# 63
Чудя се как издържат! #Crazy #Crazy #Crazy

Освен това се чудя още и как се абстрахират от тълпата около тях,за да си пресъздат образите по подобен начин newsm78

# 64

Браво Бонобо  Peace, точно четях в старите теми, изказвания на фенове, относно сватбата му / истинската/, колко грозно изглеждало че, е пиян и с цигара в ръка на повечето снимки, и че това циркулира из интернет пространството! Всички коментират че, стои като камък! Също така, че, най, най е с тъмна перука!!!!!!!!!!! Това честно не го бях чувала досеа!

Значи правилно съм си мислела,че има нещо с косата Thinking аз предполагах,че са екстеншъни,а то било перука ooooh!

# 65

Освен това се чудя още и как се абстрахират от тълпата около тях,за да си пресъздат образите по подобен начин newsm78

Професионализъм в действие!  Peace Peace Peace

# 66

Е, все пак за тази професия се иска преди всичко природен талант! Не случайно не от всеки става добър актьор, независимо от образованието и количеството изиграни роли! Примери хиляди  Hug

# 67
Колко народ #Crazy #Crazy #Crazy

# 68

Нашите се скрили  hahaha hahaha hahaha

# 69
В очакване да чуят:"Начало".....

# 70
Ето го момчето като младоженец - трезвен,без цигара,влюбен и младоженка без перука Joy Толкова са сладки,че чак и Керим и Дефне не могат да им се нагледат Joy

# 71
Не може да ѝ се отрече професионализма Joy и тя много добре докарва влюбения поглед Joy

# 72
Още един материал подкрепящ утрешната програма за децата с аутизъм:

Cumartesi akşamı Gözlerimiz NTV Ekranında Ellerimiz Cep Telefonlarında !

http://www.televizyondizisi.com/index.php/tuba-buyukustunberen-s … -geliyor/28543/16

Ринка   bouquet, колкото повече наближава събитието, още нови лица се включват -  ето сега има и името на Кенан от ЕЗЕЛ!

# 73
Не мога да не си сложа и един от любимите фотоси Joy

# 74
Туба с Илгаз и дъщеричката му...

Общи условия

Активация на акаунт