Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 654
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
 biskit,

# 31
АЗ СНИМКИ НЕ МОГА ДА ПРАВЯ НО МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЯ

# 32
Здравейте Simple Smile
Може ли някой да ми каже как се казва песента от клипчето?
http://87.121.59.2/play:af543938
Наистина ли това е финала на филма?Бихтер се самоубива?Оживява нали?Ако не,спирам да гледам..Аз я харесвам!
Да,Дари,това е краят за сьжеление newsm45Иаз много харесвам Бихтерчето и много плаках накрая.Това е положението ooooh!

# 33
Здравейте Simple Smile
Наистина ли това е финала на филма?Бихтер се самоубива?Оживява нали?Ако не,спирам да гледам..Аз я харесвам!
Да,Дари,това е краят за сьжеление newsm45Иаз много харесвам Бихтерчето и много плаках накрая.Това е положението ooooh!
Друг сезон няма ли да има?<оже да възкръсне някакси:)Много жалко..Айде да не се съберат щях да го преживея,ама че тя ще се самоубие малко крайно ми идва....

# 34
  • Пловдив

Е, тази е първата. За нея говорих.

# 35
Марианка-  newsm51     Peace

# 36
Днес гледах в турските серии, че жената на Хилми го чува да говори по телефона с Елиф и му казва нещо, но пусто като не разбирам ooooh!

# 37
Чудесна тема,Тина Hugотново си се справила чууудесно smile3525Аз пьк гласувах за Хилми и Бе6ир.За пьрвия е ясно,а за втория-той все повече ме разочарова.И той се вклучва в глутницата от хрьтки,дето само слухтят,дебнат,а после това с диска за какво му бе6е... Искам да кажа не6то и за Бех. какви чуства кьм Нихал сега.Той нея явьзприема като малко дете.Те се убиха да му говорят,че тя има чуства кьм него,но той не я брьсне за ни6то.После каточели я сьжелява ,а и тя му спасителния пояс.Като я няма песле Елиф,в кого да се бутне.Затова аз мисля,че той до последно обича Бих.дьлбоко в себе си, но не си го признава.                                          
 Подкрепям те напълно за вижданията ти за Бехлюл и Нихал,ако той наистина я обича -като брат, братовчед и въобще близък  човек/не любима/ ,ще се притесни за нея и ще се вслуша какво му говорят,а не сега съм си намислил да я преследвам /Бихтер/,другото не е много важно.Нихал да си страда там и да се оправя,пък после бил влюбен в нея-не го вярвам това.За Бешир-може би прави всичко това от безпомощност,защото вижда,че любовта му  е невъзможна и усеща накъде отиват нещата. Накрая всичко си признава /Бехлюл/,ако питаш мен,ама след дъжд качулка,в крайна сметка  според мен най-жалко е за Бихтер,другите могат да се оправят някакси,а за нея всичко свършва.
 Любовта е болка,която може да разруши сърцето ти,буквално,както се случва и тук.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 15:31 от charovnica

# 38
Здравейте Simple Smile
Друг сезон няма ли да има?<оже да възкръсне някакси:)Много жалко..Айде да не се съберат щях да го преживея,ама че тя ще се самоубие малко крайно ми идва....

Бъдещите събития не се ли пишат с бели букви-ББ?  ooooh! Вече 100 пъти прочетох това, което не исках да знам...........  Tired

# 39
Здравейте Simple Smile
Малко крайно е нотакьв е сценария-тя явно изпада в депресия и няма за какво да се хване за да продьлжи.

# 40
Ами в клипчето се вижда какво се случва в сериала в общи линии,а и доколкото разбирам,темата Забранения плод е не е започнала откакто дават сериала в БГ,а и по време на излъчването му в Турция първо,така че това е обсъждано многократно предполагам за финала а и други случки отпреди.Ако заради мен си научила как свършва филма,извинявай!

# 41
Здравейте Simple Smile

Бъдещите събития не се ли пишат с бели букви-ББ?  ooooh! Вече 100 пъти прочетох това, което не исках да знам...........  Tired
Бискит,извинявай  bouquet

# 42
Ех , ама какви очи има този Киво,като звезди Embarassed

# 43
  • Пловдив
Търся на Киво парфюма - или одеколона в нета. Не го намерих.

# 44
То на клипа не е много разбираемо какво се случва, но нищо-ще го преживея.....  Wink

Търся на Киво парфюма - или одеколона в нета. Не го намерих.

За съпруга ли?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт