Варненци, в кой ресторант ходите най-често и защо? - 3

  • 80 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Мнения: 674
Парми- то на Дружба - Св. Константин вече е собственост на Хидрострой...
Незнам но храна и асфалт не ми се виждат съвместими...... Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 661
  • Мнения: 266
И на мен Парми/Варна въобще не ми допадна.

# 662
  • Мнения: 1 775
Парми- то на Дружба - Св. Константин вече е собственост на Хидрострой...
Незнам но храна и асфалт не ми се виждат съвместими...... Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

 Mr. Green Laughing Особено, ако и храната е като асфалта...

# 663
  • Мнения: 0
Здравейте,
Казвам се Михаил Николов и съм собственик на ресторанти Парми и Парми-кетъринг.Подробно се запознах с темата за варненските ресторанти и препоръчвам на всички колеги да го направят,защото обратната връзка с клиентите ни е изключително важна и ценна.
Много се зарадвах на положителните оценки и си взимам сериозна бележка от негативните и критични мнения.Уверявам Ви,че ще предприема всички необходими мерки,за да не разочароваме при следващото Ви посещение.
Относно ресторанта,който открихме това лято в св.св.Константин и Елена,бих искал да уточня че сме наматели в сградата на Хидрострой,но мениджмънта и стопанисването на ресторанта е единствено ангажимент на екипа на ресторант Парми.

# 664
  • Мнения: 22
Здравейте,
Казвам се Михаил Николов и съм собственик на ресторанти Парми и Парми-кетъринг.Подробно се запознах с темата за варненските ресторанти и препоръчвам на всички колеги да го направят,защото обратната връзка с клиентите ни е изключително важна и ценна.
Много се зарадвах на положителните оценки и си взимам сериозна бележка от негативните и критични мнения.Уверявам Ви,че ще предприема всички необходими мерки,за да не разочароваме при следващото Ви посещение.
Относно ресторанта,който открихме това лято в св.св.Константин и Елена,бих искал да уточня че сме наматели в сградата на Хидрострой,но мениджмънта и стопанисването на ресторанта е единствено ангажимент на екипа на ресторант Парми.


Здравейте г-н Николов, ако бях посетила първо ресторанта ви зад ВИНС-а никога нямаше да си направя труд да отида до другия.
Нивото на обслужване,кухня и обстановка не мога да се сравняват, все едно това са два ресторанта от два различни свята. Помислете върху това, мисля че нивото трябва да е едно.
Успех

# 665
  • Варна
  • Мнения: 1 887
За протокола: "Андрюс" вече не работи.

# 666
  • Мнения: 0
Здравейте,
Казвам се Михаил Николов и съм собственик на ресторанти Парми и Парми-кетъринг.Подробно се запознах с темата за варненските ресторанти и препоръчвам на всички колеги да го направят,защото обратната връзка с клиентите ни е изключително важна и ценна.
Много се зарадвах на положителните оценки и си взимам сериозна бележка от негативните и критични мнения.Уверявам Ви,че ще предприема всички необходими мерки,за да не разочароваме при следващото Ви посещение.
Относно ресторанта,който открихме това лято в св.св.Константин и Елена,бих искал да уточня че сме наматели в сградата на Хидрострой,но мениджмънта и стопанисването на ресторанта е единствено ангажимент на екипа на ресторант Парми.


Здравейте г-н Николов, ако бях посетила първо ресторанта ви зад ВИНС-а никога нямаше да си направя труд да отида до другия.
Нивото на обслужване,кухня и обстановка не мога да се сравняват, все едно това са два ресторанта от два различни свята. Помислете върху това, мисля че нивото трябва да е едно.
Успех
Благодаря,за откровенното мнение.Уверявам Ви,че това е моето желание за което ще направя всичко възможно.Поздрави!

# 667
  • Deutschland/HE
  • Мнения: 7 238
Здравейте,
Казвам се Михаил Николов и съм собственик на ресторанти Парми и Парми-кетъринг.Подробно се запознах с темата за варненските ресторанти и препоръчвам на всички колеги да го направят,защото обратната връзка с клиентите ни е изключително важна и ценна.
Много се зарадвах на положителните оценки и си взимам сериозна бележка от негативните и критични мнения.Уверявам Ви,че ще предприема всички необходими мерки,за да не разочароваме при следващото Ви посещение.
Относно ресторанта,който открихме това лято в св.св.Константин и Елена,бих искал да уточня че сме наматели в сградата на Хидрострой,но мениджмънта и стопанисването на ресторанта е единствено ангажимент на екипа на ресторант Парми.


Здравейте г-н Николов, ако бях посетила първо ресторанта ви зад ВИНС-а никога нямаше да си направя труд да отида до другия.
Нивото на обслужване,кухня и обстановка не мога да се сравняват, все едно това са два ресторанта от два различни свята. Помислете върху това, мисля че нивото трябва да е едно.
Успех
Благодаря,за откровенното мнение.Уверявам Ви,че това е моето желание за което ще направя всичко възможно.Поздрави!

сега Mi6oka  и Михаил Николов едно и също лице ли са?

# 668
  • Мнения: 22
Миши липсваха ми хапливите слова  Joy Joy Joy

# 669
  • Мнения: 0
Предпочитам да пиша с името си за собствения си ресторант за да е коректно,обаче при влизане и излизане от сайта нещо се преплитат имената....

# 670
  • Мнения: 0
Миши липсваха ми хапливите слова  Joy Joy Joy

Сега като не съм анонимен,ставам по възпитан Wink

# 671
  • Мнения: 0
Какво става със срещата?  newsm78
За срещата всичко е уредено,само трябва да определим датата и готово.Мисля че сме се събрали около 20 ентусиасти и ще бъде доста интересно.Ако има още желаещи или нови предложения?

# 672
  • varna
  • Мнения: 676
Очаквам с нетърпение срещата!

# 673
  • Мнения: 11 743
Ооо, Мишока, ако знаех, че ти си собственик на Парми, по- рано да бях писала. Еее, при всички претенции, които имаш и видимо познания за бранша, що така в Парми, бе... Значи това да ти сервират супа и хляб едновременно пък е най- елементарно нещо. Като са станали по различно време - пърленка е, ми да се изчакат в кухнята и така  Thinking  Иначе имаш големи попадения! Но и дребни, глупави пропуски.

# 674
  • Мнения: 0
Ооо, Мишока, ако знаех, че ти си собственик на Парми, по- рано да бях писала. Еее, при всички претенции, които имаш и видимо познания за бранша, що така в Парми, бе... Значи това да ти сервират супа и хляб едновременно пък е най- елементарно нещо. Като са станали по различно време - пърленка е, ми да се изчакат в кухнята и така  Thinking  Иначе имаш големи попадения! Но и дребни, глупави пропуски.
Абсолютно си права,това ни е слабо място,защото се опитваме да печем асортимента си от хляб на момента,което естествено създава подобни проблеми.За моя радост,се случва рядко и най вече,когато сервитьора допусне разсеяност и не поръча едновременно супата и хляба или пък като не попита за хляб при приемане на поръчката.Мисля да се справим с този проблем като планирам хляба към обяда или вечерята да бъде комплимент,както е примерно в Италия.

Общи условия

Активация на акаунт