ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро, поспаланки!

Надеждата, мисли позитивно (въпреки че знам че е почти невъзможно). Ние сме с теб!  Hug Потърси ли второ мнение? Кога ти е датата за секциото?

# 451
  • софия
ЧЕСТИТ НИ МЪЖ!!! ДА НИ Е ЖИВ, ЗДРАВ, МНОГО ДА СЛУШКА, ПАПКА, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И ДА РАСТЕ НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТЕ !

аз след малко тръгвам по задачки и някога след като ги свърша (и най вече работата на счетоводителката ни) се очертава да поотида до Своге на гости... за последно ще ми е да видя всички и най вече малкия дребосък, имам последни дрешки да й дам до годинка... така ще ми е мъчно за там, ама поне няклко месеца няма да мога да ходя... оставила съм бръмбъра ми на баба й, че е отпуска и тези 2-3 ще се отдам на почивка.... ще си взема лаптопа да ви следя Simple Smile

Сега слизам да пия кафе, като бял човек (без кръжащо бръмбърче около и между масите на нашето кафе) и после тръгвам Simple Smile

Целувам ви ! [/b]

# 452
  • област Варна
Добро утро, мами!
Днес съм значително по-добре след като се наспах. Та за вчера. Да слушам някои хора колко било спешно да ида на очен си записах час за вчера. Не да си полежа поне една седмица и да влезна в деветия, сякаш очния няма да работи повече.
В 8:30 бяхме пред кабинета. То едни неудобни столове. Като ти правят прегледите си седнала на едно малко трикрако столче и си присвита в корема. И зениците ми разширяваха и с лазер ми горяха едната ретина, че била изтъняла на едно място и имало миниален риск при раждане. Абе общо взето час и половина прегледи от кабинт на кабинет. И в резултат на кото ми зачестиха контракциите.
Към 10:00 вече бяхме излезли от клиниката и аз ошашкана от контракциите реших да си пия Гинипрала в колата, а той е много силен. Пътя ни до вкъщи е повече от половин час и взе да м втриса и да дишам много често. И едни дупки по пътя, корема ми само се лашкаше насам, натам.
За капак на всичко като видях зор да излезна от колата когато се прибрахме се разревах и ошашках и мъжа ми.
Целия ден си засичах контракциите на 20-30 мин. Добре, че бяха от тея безболезнените. И като съм откъртила в 1:00 през нощта, с събудих чак в 4:00 бодра.
Поне си открих идеалната поза за спане, от която не ми се стяга корема.
А коша ни за кола май е тая количка на Chicco http://www.kolko.bg/bg/chicco-duo-ct-0-2-saturn-bg/p/1401650
Съжалявам за негативния пост! Връщам се да Ви изчета!
Честит ни първи мъж в групичката! Да расте здрав, щастлив и мама и тате много да го слушкат! А на мама бързо възстановяване   bouquet

# 453
Добро утро, сладки пупинки и малки бебчета!!!

Надявам се всички, включително и нощната смяна, сте спали ( или спинкате още сладко, сладко) добре!!!

Надеждата, хич не им се връзвай На докторите. Нищо не можеш да направиш каквото и да казват, а вероятността от грешки е много голяма. Довери се На майчиния си инстинкт и вярвай, че бебенцето ти е добре!!!! Горе главата, ние сме с тебе!!!

Игуанка, дано всичко да е наред! Най- добре би било да се разминеш с операцията, ама каквото дойде... Стискам палци скоро да ни съобщиш добрата новина!!! Прегръдки!!!

Бобчо, пази се, грипът е силен!

Стискам палци На всички мамчета с болежки да се оправят, подобряват и да стискат крачета до точния момент!!!!

Да се похваля- снощи ми доставиха поръчката- легло, матрак, чаршафчета, пелени, повивалник и разни дребни неща. Всичко е много сладко! Чаршафчетата, които показах не са бледо лилаво, както ми изглеждаха, ами много нежно розови. Нямах такава концепция, ама сама съм си виновна като не попитах. Материята им обаче е много добра и принтовете са дсбре направени. Сега всичко е в пералнята, следобед ще го гладим.

Теди, браво На тебе, че си издържала толкова дълго интервю!!! Дори само тренировката си заслужава, а пък ако те вземат и На работа- ще си нашата гордост!!! Аз в такива случаи си казвам, че ако е за добро, то нека да стане. Стискам палци да се случи най- доброто за тебе!

Отивам да направя закусчицата На моите дечица и после пак ще ви чета!
От мене- нещо вкусно и полезно:

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 08:55 от happy-mamma

# 454
Добро утро февруарки!

Пише ви една от януарките, нищо че термина ми е февруарски. Първо ми бяха определили такъв януарски, затова започнах там и така продължих, но редовно влизам и чета и при вас.

Влизам за да пожелая много щастие, късмет и щастливо детство на първото мъжле в темата, а на мама - бързо възстановяване!

А на чакащите голямото събитие - бързи и лесни раждания с много стиснати палци от мен!

# 455
Добро утро и от мен! Черпя се със сок и кафенце!
Много Hug  Praynig fingerscrossed за Зелда и Надеждата , дано всичко да е наред! Както и за всички майчета, които имат нужда днес!
Честити нови придобивки на happy-mamma! Със здраве да си ги ползвате!
Aз нямам какво да кажа, чувствам се добре. На преглед съм чак другата седмица.
За дрехите. На мен панталоните за бременни не ме стягат,въпреки острия ми корем. Laughing
Нося и клинчета,които са ми под корема, а отгоре дълги туники или рокли, въпреки че вече съм доста едричка,не ме притеснява (от 50кг. вече станах 75 #Crazy). За връхни дрехи си купих две - тип "пончо" и са ми много удобни. Нося си ги откакто застудя.
Май исках и за друго да пиша, но забравих.  newsm78

Днес е Петльовден по стар стил. Приеман е като празник на мъжките рожби, някъде е разглеждан като мъжки аналог на Бабинден и като празник за стимулиране на плодовитостта на момчетата.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 09:20 от soft

# 456
добро утр от нас пупинки  Hug
Нади  Hug недей миличка се притеснява от сега за бебо, нека дойде първо и после ще се види колко е добре и как ще им запуши ушите.
Аз пък сигурна, че беборан е повече от две кила и сто hahaha и така ще им се смея после.
Еспинозка  Hug лежи, почивай и стига се връзва. Май някой е решил, че ще раждаш и нямаш време  Blush та да посетиш лекар. Стискам здраво палчета да удържите още мъничко, ссссс нас  Blush с беборан.
ЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙ НЕ НИ ОСТАВЯЙТЕ ПОСЛЕ  Mr. Green
на мен вчера ми се поддуха крачетата вечерта към два и си легнах и нито съм ставала, нито нищо, чак сега. Но за това пък днес  на дневен ред ми е хемороида  hahaha , който все още подозирам, че не е такъв. hahaha

лек и хубав ден ви желаем от сърце  Hug

# 457
Привет, коремчета!  Grinning

Едно голямо честито на мама Лечугитка за малкия юнак Симеон!   bouquet Да им е жив и здрав и да има много късмет в живота!   bouquet

На мен ми става все по-напрегнато за наближаващата среща с бебка, но от друга страна - и много вълнуващо  Heart Eyes
Вчера звънях на доки да попитам какво се случва с плановото секцио, ако обявят грипна епидемия, и той ми отговори, че въпреки всичко то ще си се състои (нищо, че се води планова операция). Та вече съм по-спокойна  Simple Smile
Столчето за кола ни е на Бертони и татито ще го монтира, преди да дойде да ни вземе на изписването - според мен е задължително това.

Още ми е сънливо и затова ви четох по диагонал...
Хубав и усмихнат ден на всички!!!  Hug

# 458
  • София
Честито бебе Мони на мама Лечугитка, да расте здраво и щастливо, за мама бързо възстановяване!    bouquet

На всички пожелавам по-ведри мисли.

# 459
Надеждата,надявам се да се е объркал доктора каквото и да ти е казал!Стискам палци всичко да е ок. Peace
Игуана,как разбра че се е обърнало човечето?Аз моето не го усетих,а съвсем скоро се е завъртяло както се разбра преди 2 дена на консултацията.Дано да е така и да се разминеш със секциото. Peace
Бобчо,вземай мерки и хомеопатични продукти да се разминеш леко с вируса.

Аз утре мисля да спра детето малко от детска,че с тази паника за грипни епидемии само това ми е в главата. ooooh!Вчера малко се разкиха и си викам край,хвана нещо.Сега ме е яд че днес я пуснах,дано не съм сбъркала. Praynig

Пепелно,аз съм за първия вариант.Някак по-шаренко и бебешко ми изглежда.Има време за стил. LaughingТова ме подсеща че ние още не сме купували играчка за леглото.

# 460
едно добро утро и от нас  Simple Smile,

от 6 и половина съм виснала за изследвания, дано всичко е чисто  Praynig
Стефан е много кисел, но поне Т не му е висока   Whistling

стискам палчета на всички, които имат нужда  Hug
по-късно ще се пробвам да ви изчета, докато не сте я изписали тази тема  Grinning

# 461
Беба стиснати палчета миличка батито да ви се опрвя бързичко, както и всички майчета с болни и настинали дечица  Hug

# 462
Добро утро и от нас.
Сега си видях резултатите от микробиологията - чисти са, няма растеж на гъби и други гадове. Радвам се, защото си мислех че след антибиотика съм си лепнала поне гъби. Но явно Био Гаята си е свършила работата.
Четох, че обсъждате контрацепцията след раждане - ние от 8г. се пазим с прекъснатия и с гумички. До сега фалове не е имало. И двата пъти забременях от раз  newsm78. Сега предполагам пак така ще се пазим. Не мисля да пия хапчета или да слагам спирала.
Пепелно, аз също съм за първия вариант  Peace
Играчка за кревата съм си харесала на Фишер Прайс ей това:    http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3379        но май ще ни я подаряват, та не бързам да я купувам.

Не се сещам нищо друго, а знам че имаше какво да ви казван...... newsm78

# 463
  • област Варна
Честит рожден ден на майката на Кали. Дано й е направила най-хубавата торта. А бабата да е жива и здрава още дълги години, за да се радва на внуците си.
Видях Мони. Страхотен бонбон е!
За хапчетата - аз май пиех Цилест към половин година. Не толкова за предпазване, колкото за регулиране на цикъла. Единствено бюста ми се увеличи от тях. После като решихме, че и двамата искаме бебе, но не беше дошъл Момента за правене, ги спрях и почнахме по метода "рано изваден". Ако станеше фал - добре е дошло, ама не стана докато не почнахме целенасочените опити.
Теди, успех с работата.
snejinka86 и аз мисля да си взема един пакет Олуейс - нощни с най-много капки, ама още се ослушвам, защото там където ще раждам дават превръзки.
За дрехите - И аз останах само с един гащеризон. А като е изпран движа с един анцуг на мъжо из нас. Ама ощ две три седмици ще съм по нощница, та не съм се запритеснила много за тоалети.
pepelno с две ръце съм за първи вариант. Играчката определено ще е по-интересна на бебето.
nadejdata кураж мила! Дано е фалшива тревога, ако ли не - да се разминете най-леко, за каквото и да става дума.
loryn bouquet

# 464
  • София
Nаdejdata вече си мисля, че тия доктори са ''оперирани'' от такт. Ти за първи път ли ходиш при него? Ако ли не, 9 месеца какво е гледал, та чак сега стресира....Не се шашкай- така или иначе абсолютно нищо не можем да направим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт