Отговори
# 300
  • София
Честито на всички, които днес навършват половин година! Как бързо мина времето Hug 

На нас никак не ни върви захранването, пробвах морков, картоф, пащърнак, днес и тиква - не ще и не ще. Повече от 10 лъжички не е преглътнал досега. Лошото е, че на обяд му се спи много и е крив и се опитвам по-рано уж да му давам пюрето, но пак не ми се получава. Вече 2 седмици, гледам за толкова се замества хранене, но при нас не виждам скоро да се получи, даже мисля да спра за малко Tired

# 301
Някой ползвал ли е безмлечната пълнозърнеста оризова каша на лактана???
Сега пък видях че по-трудно се смилала ако е пълнозърнест ориза?
Имате ли такива наблюдения???Че аз с нея мисля да започна?

# 302
Момчета, от пюретата на Хип има едно, което е спанак със сметана, пише че е подходящо за 4+ месеца, а има и разни пюрета, на които пише, че са с прясно мляко, дали е адаптирано това мляко, а и тази сметана ми е много странна?

# 303
  • По широкия бял свят
Аз пък щях да питам за кашите на babylove. Имате ли отзиви за тях? Някой от вас, ако ги е ползвал нека пише.

# 304
Здравейте! Да ви се оплача, предималко се върнахме от преглед при педиатърката и малката е болничка. Обаче не беше нашата педиатърка,а нейна замесничка. Изписани един куп хапчета едните са хомеопатичти обаче ми и изписа и Изопринозин. Някой давал ли е такива хапчета? Отгоре на това като и слуша гърдичките ми каза че имала шум в сърцето, направо като гръм от ясно небе ми дойде. Досега за 5 месеца никой не беше го чул. И вече незнам какво да правя с тези доктори.И не само това съмнявала се че можела да има и рахит, защото венците и били бели и отстрани венеца се е подул но не където трябва да излизат резците. И нейното обяснение беше че при рахита зъбчетата излизат разбъркано а не по обичайния начин. Днес направо можеше да убия някой лекар.

# 305
red shoe, пюретата със сметана май съдържат протеин от краве мляко.

# 306
Момчета, от пюретата на Хип има едно, което е спанак със сметана, пише че е подходящо за 4+ месеца, а има и разни пюрета, на които пише, че са с прясно мляко, дали е адаптирано това мляко, а и тази сметана ми е много странна?

В сайта на Хип е дадено кое какво съдържа. Ето тук - http://www.hipp.bg/?id=6&a=1

# 307
Здравейте! Да ви се оплача, предималко се върнахме от преглед при педиатърката и малката е болничка. Обаче не беше нашата педиатърка,а нейна замесничка. Изписани един куп хапчета едните са хомеопатичти обаче ми и изписа и Изопринозин. Някой давал ли е такива хапчета? Отгоре на това като и слуша гърдичките ми каза че имала шум в сърцето, направо като гръм от ясно небе ми дойде. Досега за 5 месеца никой не беше го чул. И вече незнам какво да правя с тези доктори.И не само това съмнявала се че можела да има и рахит, защото венците и били бели и отстрани венеца се е подул но не където трябва да излизат резците. И нейното обяснение беше че при рахита зъбчетата излизат разбъркано а не по обичайния начин. Днес направо можеше да убия някой лекар.

Здравей и на нас ни бяха казали, че имаме шум, но аз знам, че не е страшно и обикновено се надживява с годините.
Ти при коя лекарка си, защото видях че си от Варна, а и моята педиатърка отсъства. Да не се окажем при еднаква Simple Smile

Марина и аз се местя поради същата причина, просто ми е писнало от съвети. Дано не окаже влияние на бебка, но не мисля че и за нея ще е по добре да се преместим

# 308
Дано не ти се меся излишно , ама чуй моето мнение:
Не им вярвай много много и да се притесняваш - поне не и така от първия път . Вземи си направление за специалист - отиди при Румяна Ранкова ( детски кардиолог) в МЦ Младост. Аз ходих при нея , много съм доволна мн е мила, а и знам че е добър специалист. за рахита съм на същото мнение- ортопед да си каже мнението..

# 309
  • София
Момичета прочетете задължително тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558211.0
Има на пазара опасни биберони на Чико (оказа се че аз имам два такива при това са ни любими). В един от последните постове пише че това засяга само партидата 0+, така че може да си купите от същите биберони 4+

# 310
Благодаря ви за съветите. Аз по принцип няма да се задоволя с коментара на д-р Ангелова( тя замесваше днес д-р Хаританова), след няколко дена ще отида на преглед при д-р Харитонова нашата педиатърка, за да видя и тя какво ще каже. Пък и до тогава трябва да е минало гърлото и запушения нос на малката. Незнам дали от това че малката е болна, на докторката да и се е чуло че има шум. Много ясно че ще ида и на спецеалисти.

# 311
Благодаря ви за съветите. Аз по принцип няма да се задоволя с коментара на д-р Ангелова( тя замесваше днес д-р Хаританова), след няколко дена ще отида на преглед при д-р Харитонова нашата педиатърка, за да видя и тя какво ще каже. Пък и до тогава трябва да е минало гърлото и запушения нос на малката. Незнам дали от това че малката е болна, на докторката да и се е чуло че има шум. Много ясно че ще ида и на спецеалисти.

И аз съм при същата лекарка Simple Smile)) Днес имах час, но го отказах, защото ме е страх от грипа. Аз съм викала д-р Ангелова на часно и точно тя ми каза, че имаме шум. Според мене тя е много добър специалист, но изписва лекарства и когато не са необходими. Доволна ли си от д-р Харитонова?

# 312

И аз съм при същата лекарка Simple Smile)) Днес имах час, но го отказах, защото ме е страх от грипа. Аз съм викала д-р Ангелова на часно и точно тя ми каза, че имаме шум. Според мене тя е много добър специалист, но изписва лекарства и когато не са необходими. Доволна ли си от д-р Харитонова?
аз за Харитонова съм чувала много добри отзиви...  Thinking защо си искала да я сменяш???

# 313

аз за Харитонова съм чувала много добри отзиви...  Thinking защо си искала да я сменяш???

Най-вече заради това, че никога не си вдига телефона.....а и едни познати ми бяха казали, че по-добре да я сменя, защото имали проблем с тяхното дете.......за сега съм горе-доло доволна Simple Smile
И все пак няма нищо общо с Александрова, племенницата ми е при нея и е многоооо доволна. Но когато тя ми отказа прецених, че по добре да съм при лекарка, която не си вдига телефона, но поне да ни лекува правилно Simple Smile

# 314
Нашата педиатърка пък винаги си вдига телефона, но като отида на преглед постоянно някой й звъни, прекъсва разговора и прегледа минава между разговорите й. Абе няма угодия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт