Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 950
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
И защо нямам опция,да си изтрия мнението............мога само да го редактирам Rolling Eyes
Къде това?

# 211
  • Истанбул
За съжаление и тук така стои въпроса с цените на марковата парфюмерия и козметика.Вчера влязох в една парфюмерия=в ТР ,заедно с една друга фирма са водещи в продажбата на маркова козметика и парфюми.Магазинът много голям и лъскав ама полупразен.Консултантът вежливо ми поднася на блотер женствения парфюм на Т.Мюлер и усмихвайки ми се мазно ми съобщава цената от 230 кинта за 80 мл и добавя ,че само за 1 ден е продал 6=7 парфюма.И аз взех,че ти повярвах си викам наум Mr. Green #2gunfireНо за този аромат е доста на сметка=продължава да ми се пъне .

# 212
  • София
Резултат от акцията  Rolling Eyes

И аз обърнах внимание сега на статията и тази акция.И в крайна сметка какво става-само тестерите ли са незаконни или всички оригинални парфюми в интернет сайтовете?
Незаконни са всички  продавани стоки , за които  няма документи : фактури за произход, митнически декларации за внос , документи за платени съответни дължими данъци , и т.н. Това попада под ударите на закона за  нелегалната търговия!
Смея да твърдя, че всички ел.сайтове, който са и  директни вносители, работят по този начин - внасят легално 10 парфюма, а в действителност продават 20! За това и цените са по-ниски! В магазините вече  трудно се укриват приходи - не, че няма начин и там Mr. Green, но е по-сложно .  Друг е въпросът , че товарят цените безбожно!!!
 Но дето има една приказка- покрай сухото гори и мокрото и един сигнал подаден в  КЗП  може да сътвори небивал скандал и крути мерки- само си разсъждавам, че може това да е възможна причина  за тази акция. Но съм за това- сайтовете  за ел.търговия , които държат на името си , да не ни  пробутват чат-пат ментета за разнообразие , защото ..ето го резултата Simple Smile
И да питам-някой познава ли този  и този

# 213
  • Там, където ме обичат
Вие направо ме съсипахте... С моя рехав бюджет тъкмо бях решила, че мога да заделя за един тестер на Герлен или Ерме от гет.. Не ми било писано Cry

# 214
  • София
foxysilver защо непременно от там ? Има и други читави сайтове- коментирани са  многократно и тук Peace

# 215
  • Там, където ме обичат
foxysilver защо непременно от там ? Има и други читави сайтове- коментирани са  многократно и тук Peace
Някъде в парфюмните теми се споменаваха мегашоп и гет. Аз нямам никакъв опит и затова реших да потърся малко мнения. Ако може да ми препоръчате читави сайтове, може да ми пишете на лична. По  темата - покрай парфюмните ви страсти се запалих по няколко неща, които вече тествах и много ми харесаха Инсоленс, Нилските градини, Земния Ерме... Направо се размечтах. Wink

# 216
може ли да  ми дадете линк към тези Нилски градини...все ви чета и искам да го тествам.

# 217
може ли да  ми дадете линк към тези Нилски градини...все ви чета и искам да го тествам.
Заповядай: http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-Sur-Le-Nil-18.html

# 218
Парфюми само от магазините по летищата си купувам за да съм сигурна че като давам торба пари поне няма да ми набутат менте Party

# 219
  • Somewhere over the Rainbow

Ди, в Ягодка  Peace обаче мита, разправии... ти си знаеш  Hug

Момичета, това значи ли, че за стоки, закупени от  Ягодката се плаща  мито? Откога???

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 23:55 от boriana1997

# 220
  • при морето
Момичета,феички мои,спешно ми трябват мнения за Oriens by Van Cleef & Arpels..... Praynig

# 221
Зимна, за мен е от типа "компот".

Тестерите в Мегашоп са на лице.  Rolling Eyes

# 222
  • София

jully m

И на мен ми се иска да тествам Бейонсето.
Версачето имам бледи спомени, че беше доста особена миризма и май затова не стана особено популярна.

# 223
  • Германия
Зимна, за мен е от типа "компот".

Ставайте поспаланки, че ви се развалиха парфюмите. Hug

Феичка, този Oriens Van Cleef & Arpels бил цветен шипър и ушите ми щръкнаха като пеленгатори. Обаче като му разгледах опосканата пирамида с тия пралини и малинки, ми се струва, че ще е наистина ошав, дето рече Кръстницата. Някой друг ще се изкаже ли по въпроса?

Аз пък искам да разузная за GUCCI ACCENTI. Ако може приоритетно да ме обработите, че свършва сесията в ebay. Whistling

# 224
Натали, по спомен e мек, цветен винтидж, но не нахален, а по скоро класически незабележим. Странно, че още го има някъде, мисля, че не е голям риск за покупка на сляпо, ако си падаш по този род ухания.

Нямам никакво време, нито за куизове, нито за лексикона, но пък се топля с един Truth на Калвин Клайн и се чудя защо върху мен избива само сладостта му, а няма и помен от индришето Laughing

Общи условия

Активация на акаунт