Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 949
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Лу лу е в пъти по-хубав от Балахето.Балахе за мен е ужас и безумие

# 526
Джулка, ми аз май и Balahe не познавам Rolling Eyes
познаваш го, но не помниш  Laughing
Явно не помня... И какво мисля за него?  Rolling Eyes

# 527
Джулка, ми аз май и Balahe не познавам Rolling Eyes
познаваш го, но не помниш  Laughing
Явно не помня... И какво мисля за него?  Rolling Eyes

това обаче не помня  Laughing

# 528
Моми4ета някоя от вас познава ли Hot Couture White Collection???? Praynig Mr. Green
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Hot-Couture-White-Co … lection-2980.html

Има ли разлики и прилики с другите версии??? Thinking

# 529
  • Германия
Пристигна Balenciaga Paris с кодово име "10 AVENUE GEORGE V“ Whistling

Верно не е никакъв шипър. Изящни тревисто дървесни виолетки, които без да са толкова пудрени като в Метеоритите на Герлен, ми напомнят все пак удивително тях.

Джени, моят Енкре Ноар пътува към мен. Ако не си атакувала продавалника, утре или най-късно в петък ще го получа. Благодаря на Милейди за линка  bouquet, но аз вече го бях заръчала от друго място.

Снощи едва не загинах мърцина от Лулу. Обаче като утихне, ако може да издържи човек дотогава, става поносим. Спирам да сквернословя за ТУБЕРОЗАТА, обещавам.  Outta Joint

ПП Оправих никовете, обърках Джени ooooh!

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 13:50 от Натали Никол

# 530
  • София
Ти достатъчно си се импрегнирала и ваксинирала с Каролината и според мен вече си безсмъртна  Simple Smile Честито ти 10 Авеню Джордж V  Laughing
Обаче умирам от кеф, като те прочета - ТУБЕРОЗА с главни букви  Party

# 531
Натали, още се помотвам, но задължитееееелно да пишеш за Енкрето Hug
Аз очаквам Elle i Nu EDT,първият съм го тествала отдавна, а втория е на сляпо.Моля за отзиви и евентуални прилики с други Praynig Praynig Praynig Praynig

# 532
  • Sofia

Верно не е никакъв шипър. Изящни тревисто дървесни виолетки, които без да са толкова пудрени като в Метеоритите на Герлен, ми напомнят все пак удивително тях.

Прилича ли на Волупте?
Това описание много му пасва.

# 533

Прилича ли на Волупте?
Според моя нос не.Волупте е доста по-виолетков и бонбонест,по-скоро може да се сравни с Ши Ууд  Wink

# 534
  • в голямото село
Гледам Лулу обсъждате......... ама аз защо имам спомени за виолетки, прекрасни виолетки, а не тубероза newsm78
Дори имаше май и вариант Лулу Блу в прозрачно синьо шишенце - доста по-лек от Лулу. Ама това са спомени от преди 10 - тина година......

Аз пък днес разучавам Хабанита-та.........малеййй началото е убийствено ретро, мазно, бабешко.....направо ужас.....
Но сега след около час е вече улегнала, сладка ванилена пура. Ама как човек да изтърпи началото, за да изчака красотата на парфюма...

# 535
  • Германия

Прилича ли на Волупте?

Карен, не мога нищо да кажа по въпроса. Не познавам Волупте.

# 536
Volupte е пудрен ,а Париж е свежа виолетка.,от рода на Ши Ууд Wink

# 537
Пристигна Balenciaga Paris с кодово име "10 AVENUE GEORGE V” Whistling

Прилича ли на Волупте? Това описание много му пасва.
Според моя нос не.Волупте е доста по-виолетков и бонбонест,по-скоро може да се сравни с Ши Ууд  Wink
И според мен не. Волупте не харесвам. Има нещо старо в него. Докато Balenciaga Paris е фин и красив съвременен аромат. Неговите виолетки не са като във Волупте и April Violets на Yardley. Макар, че вторите след 10 минути се превръщат на свежи, току що откъснати цветчета. Нито  пък мощни и нахални бонбонесто пудрени като в Инсоленс. За мен са най-елегантните и фини виолетки в парфюм, които съм помирисвала до сега. Да, прилича на She Wood, но е по изтънчен аромат от него.

# 538
Ааааааааааа,Бижу,за Инсоленс или хубаво или нищо Naughty
 Mr. Green

пп.По повод нежните виолетки,до сега не съм срещала по-красива виолетка от тази

# 539
  • при морето
Аз днес съм с Теракота на Герлен-прекрасни дъхави карамфилчета,от онези на туфички.
Носи ми безгрижно настроение,ведрина и спокойствие.
Гледам Лулу обсъждате......... ама аз защо имам спомени за виолетки, прекрасни виолетки, а не тубероза newsm78
Дори имаше май и вариант Лулу Блу в прозрачно синьо шишенце - доста по-лек от Лулу. Ама това са спомени от преди 10 - тина година......

Аз пък днес разучавам Хабанита-та.........малеййй началото е убийствено ретро, мазно, бабешко.....направо ужас.....
Но сега след около час е вече улегнала, сладка ванилена пура. Ама как човек да изтърпи началото, за да изчака красотата на парфюма...

А Хабанита е трепач,от термоядрените,да,обожавам я и в началото,особено в началото! Peace

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 16:48 от Winter fairy

Общи условия

Активация на акаунт