Отговори
# 570
Мен ме питаха при записване на час при Томова, дали искам само ехокардиография или ехокардиография и ФМ? Каква е цената при Марков, за тези, които вече са ходили или са попитали и при Томова?
Magi_r да си почиваш повече и да се пазиш. Хубаво е, че всичко е наред с теб и бебчо  Hug

# 571
  • София
Magi_r, радвам се че всичко е минало и ти пожелавам за напред да е така!
При Марков е 80 лв ранната и 100 лв втората (комбинирано фетална морфология и ехокардиографоя), 110 лв ако искаш да гледаш 3D/4D.
На други места не знам

# 572
Здравейте отново! Ще може ли и на мен да ми изпратите групата във фейсбуука?

# 573
Момичета, дали мога да взема таткото с мен на следващата ЖК, за да види и той бебето?

Нямам представа дали е ок... Досега не съм виждала други бащи пред кабинета и затова питам.

# 574
Може според мен, аз като ходя обикновено съм единствената без половинка, понякога и с деца влизат:))

# 575
Алексче, стига той да иска, можеш. Нашият татко не иска да дойде с мен.
Маги, радвам се че вече всичко е добре.

# 576
Алексче, вземи го с теб и преди да влезеш попитай дали е удобно да влезе и кога. Мъжът ми когато дойде с мен, лекарката настоя да влезе, защото и аз не бях сигурна дали е удобно. Обясняваше му през цялото време разни неща и му показваше, определено се отнесе много добре.
estelitka мерси много   bouquet

# 577
Моят мъж само на ФМ при Томова е идвал с мен, иначе предпочитам да съм сама, с него и без това като ходим на детска консултация после сме разбрали различни неща, та вече и там ходя сама:))) Братовчед му например не е пропускал преглед на жена си.

# 578
Маги,радвам се че вече сте добре с бебко Hugот сега нататък само хубави неща ти пожелавам Peace
Алексче,щом има желание,вземи го,нашият тати сега ще дойде на първата ФМ Peace

# 579
Здравейте, момичета  Hug
Виждам, че сте обсъждали намалените цени в болниците. Онзи ден докато чаках да ме приемат в Шейново, едно момиче чакаше да го приемат за раждане./това става в понеделник/ Та момичето е звъняло в болницата в събота да пита каква е цената за избор на екип и са й казали 350 лв, но в понеделник на касата й връчват някакво листче с разни ценички - избор на екип 350 лв, мисля, че другото беше упойка 200 лв,  и имаше написани още две неща по 50 лв. Стана голям скандал, защото са й казали, че е само 350 лв, а са я накарали да плати всичко, което е написано на листчето. В крайна сметка й казаха, че като не й харесват условията в тази болница може да отиде в някоя друга. Така че много внимавайте да не останете неприятно изненадани, когато трябва да платите.
Стана и друга караница на касата, защото една майка, знаейки, че следенето на тоновете на бебето е 20 лв /имаше само толкова в себе си/, на касата й искаха 30. Там също я отпратиха с думите, че като не й харесва може да отиде в друга болница. Някой от цените били вдигнати от миналата седмица.
Надявам се да съм била полезна.  Hug
Много се радвам да чета добрите новини във форумчето Hug

# 580
  • София
Много набързичко влизам да кажа, че все пак успях да ида днес на ранен скрининг (само ехографския), резултатът е добър има си носна костица бебето, гънчицата е съвсем в норма, всичко е наред. Успокоих се  Laughing

# 581
Момичета за 25.02 имам записан час при Томова. Няма да го ползвам. На който би му свършил работа, да ми пише на лични.

# 582
Благодаря за отговорите, ще го взема следващия път. Той дойде с мен на първия преглед, но чакахме повече от час пред кабинета, аз се изнервих и му казах да не влиза.  Crazy

Ариана, браво за добрите резултати, само такива и занапред.

# 583
Ариана,радвам се че бебко се развива добре Hug

# 584
  • София
Момичета, дали мога да взема таткото с мен на следващата ЖК, за да види и той бебето?

Нямам представа дали е ок... Досега не съм виждала други бащи пред кабинета и затова питам.
Разбира се, че може.  Мъжът ми винаги идва с мен, но обикновено не влиза до УЗ и понеже след първия преглед леко разочаровано гледаше точката от снимката (5та г.с.) на следващия УЗ попитах може ли да чуе и той сърдечните тонове.  Лекарката му показва бебето, отново пусна тоновете и тримата гледахме дълго как шава бебето.  Голяма радост настана...

Общи условия

Активация на акаунт