Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 22 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Спането - от първия си ден, Дени си спи по гръб с главичка на една страна Simple Smile
Пълзенето- наблюдавам го как наближава до момента, в който едновременно ще се вдигне на ръце и ще застане на колене и току виж разбрал, че може да се придвижва Wink

Границата между шегата и обидата
Диване  Hug Peace
много точно си го казала!
Да, Стоун, за разлика от теб, която преди 2,5 месеца изля 3 кофи помия по наш адрес и така ми вгорчи деня, че реших да си взема почивка от форума, Диването има чуство за хумор и си го използва.  А diman, ако не върху хора и техните смешни и понякога неадекватни изказвания, за какво да се майтапи човек - за лампата ли? Предполагам, че си чела и Чудомир и Стратиев.....
Момичета, не се вземайте твърде насериозно, животът е кратък, а забавлението - малко  Peace

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 15:29 от *Teyа*

# 271
Я да ви питам-вашите дечица по гръб ли спят или на една страна?

В самото начало я слагах да спи на една страна. После се научи да се катурва по гръб и спеше така. След това се научи да се обръща по корем и от 2 месеца спи само така. Simple Smile В момента, в който я обърна по гръб, веднага се премята по корем.  Simple Smile

# 272

Любимата част от всяка играчка е бялото етикетче. При цяла шарена играчка/дрънкалка човекът се заиграва с бялото етикетче- лапа го, разглежда го...  ooooh!

Все едно,че за нас става въпрос #SillyКакво толко интересно му намират на това етикетче....

# 273
  • София
спи по гръб, с разперени на страни ръчички
понякога се извива като дъга, не знам как му е удобно, но така си стои

# 274
  • в Кошера
Детенце спи в няколко пози, като най-вече обърната цялата надясно или по корем. Пльоска се като пържола на скара и примлясква блажено  Mr. Green И като зетя Тото се извива на дъга  Shocked #Crazy Аз ако пробвам да го направя, най-вероятно ще ми се обади дископатията  Mr. Green Ех, старост - нерадост....

# 275
  • Бургас
Я да ви питам-вашите дечица по гръб ли спят или на една страна?
Защото Емил упорито отказва да спи по гръб,сам се обръща на ляво или на дясно.
Много рядко в съня си да се обърне по гръб.Така свикна май и сложа ли го по гръб-отваря очи.
Стефания се обърна много отдавна,вече не помя,ама мисля че в 3 месец беше,от тогава си спи повече по корем,а  май много и е удобно така ,защото дългия и сън е в тази поза.

# 276
За простащината... Какво да коментирам. Очеизвадно е, че и трите (Селма, Светлана и Стоун) визирате мен. Аз се забавлявам. Гледам други се забавляват явно. А съм сигурна има и трети, които скришом се забавляват. Не съм искала да обидя никой. Ако има обидени, моля, драснете едно ЛС, да ви се извиня. Simple Smile

Обаче има и куп потребители, коити четат без да пишат и без да се забавляват. Модераторите също не хващат забавната нишка, за това ще помоля 'забавлението' да бъде намалено до допустимите граници на възпитаното поведение и добрия тон. Благодаря предварително за разбирането!

# 277
Здравейте и от нас.
За слагането в столчето за хранене,аз го слагам от два.Там по си хапва,не се разсейва много ,много.
За памперсите аз от пуфис май най съм доволна,и на памперс ползвах ама нещо нас не ни кефят.
за декларация и аз нищо незнам,ще разпитам във фирмата.
за спането ,спи по грабче

# 278
  • Бургас
За простащината... Какво да коментирам. Очеизвадно е, че и трите (Селма, Светлана и Стоун) визирате мен. Аз се забавлявам. Гледам други се забавляват явно. А съм сигурна има и трети, които скришом се забавляват. Не съм искала да обидя никой. Ако има обидени, моля, драснете едно ЛС, да ви се извиня. Simple Smile
Обаче има и куп потребители, коити четат без да пишат и без да се забавляват. Модераторите също не хващат забавната нишка, за това ще помоля 'забавлението' да бъде намалено до допустимите граници на възпитаното поведение и добрия тон. Благодаря предварително за разбирането!
Може ли да ни посочите точно къде се бяга от приличния тон или този който ви сигнализира да го направи,защото не ми е ясно къде точно беше нарушен.

# 279
не
вярвам, че го знаете по-добре и от мен
а за това кой ми е сигнализирал - потребителка, която пише/чете темата

# 280
  • Бургас
Благодаря!За потребителката ясно!

# 281
  • гр.София
Ние също спим по-гръб и главичка на една страна , така е спяла винаги , докъто батко и спеше на колене с нос заврян във възглавницата  Mr. Green  по-цяла нощ не спях да го слушам дали диша  Whistling
Ние също си играем с етикетите и по-този повод миналата седмица ги изрязах всичките  Joy, вече си играе със самите играчки  Mr. Green /много съм лоша  Wink/
ние до сега сме се обърнали точно 3 пъти , но за сметка на това стоим доста стабилно , храним се в столчето за храна , и си папкаме крачетата по-възможност и двата на веднъж  Grinning
Говори си на някакъв неин си език , а с брат и се разбират със писъци и кикотене до откат , не знам как е при вас но при мен е пълна лудница  #Crazy

# 282
Такааа аз съм от тези дето само четат и не пиша от около седмия месец на бременността, но честно да ви кажа и това ще спра да правя... Сто пъти предпочитам да прочета един пост за срането на Диването, отколкото 3 страници за лайната на децата... Ние където само четем искаме и да се разтоварваме с това четене, а това става с шеги..

# 283
Натали,не знаеш колко си права Peace

А това Не-направо изби рибата-много учтиво ooooh!

# 284
А това Не-направо изби рибата-много учтиво ooooh!

Напълно в духа на темата ни. Тази излагация в другите отчетни я няма. Не ми се коментира изобщо кой е прав и кой не е.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт