Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 25

• 49 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 285

Анастасия, честит празник и от мен.   bouquet
Пожелавам преди всичко здраве на момченцето ти и много да те радва!  nbirthday

# 286
По случай края на вчерашният епизод да изкажа възмущението си Grinning - Тази Фирдевс много дразни вече. То бива наглост , нахалство ... но това нейното е УЖАС !!! ОТ къде на къде тя ще казва кой да се гони от къщата ?!?  Crossing Arms НЕ стана с Бешир - Почна Госпожа Дениз !!!  Аднан има железни нерви наистина.. ама ето че вече и той "изпуши" .. Направо ме е жал за човечеца как всички го лъжат и използват ...

# 287

Зет,като мед Mr. Green

# 288
Снощи епизодите бяха много интересни.
Бешир, както винаги силно ме издразни. Не мога да разбера кое не му харесвам на този герой. Може би това, че е толкова сляп роб на Нихал. Заради нея беше готов да си напусне работата, мястото където живее, само защото му е казала няколко неща, които въпреки че бяха груби, не бяха неверни. Какви бяха тези сцени дето й направи пред училище? Дърпаше я, все едно че му дължи нещо, все едно че му е някаква. Какво очаква от нея?
Според мен Нихал не се държа така от глезотия, тя постъпи така може би за да го отдалечи от себе си, тъй като вече знае, че той има някакви по-различни чувства към нея.

Бихтер и Бехлюл - Очаквах повече от сцената с басейна. Мислех, че ще плуват заедно.  Grinning Бехлюл вече се е поболял по Бихтер. Но Пейкер забеляза, че става нещо там, но не й достигна смелост да попита в прав текст.
Бихтер изкупи магазина. Явно си мисли, че покупките ще компенсират едно или друго нещо... За пореден път се видя, че искаш това, което нямаш. Елиф завидя на Бихтер за дрехите, Бихтер завидя на Елиф за любовта.

Фирдевс  Heart Eyes Пълни ми душата тая жена, направо с удоволствие я гледам. Страхотен образ, визия, всичко. Винаги се изразява точно, прозорлива и знае как да си каже мнението, без да има лоши последици за нея. Това, което каза на Аднан беше вярно. Той едва ли не си мисли, че може да накара едно младо момиче да живее все едно, че е на неговите години. Щом си е взел млада булка, ще си я гледа и няма да се оплаква.  Peace

# 289
  • Пловдив
Запомнихте ли финалната сцена на серията.
Мама Фирдевс между двете статуи. Тя по-величествена от тях.
http://vbox7.com/play:fb8154f0
Терзийска - в 10,17 минута. Ако можеш тая снимка трябва да се увековичи.

# 290
   Здравейте,Анастасия,честити рожденник,да ти е жив и здрав,много да те радва и да не ти създава сериозни грижи и проблеми   bouquet

А за Фирдевс много те кефи,ама да не ти е насреща да те командва,само на телевизора да я гледаш  Laughing Тази жена много си повярва,ама не знае колко криви  ще й  излязат сметките  hahaha
 Бихтер като всяка ядосана жена-изкара си го на Аднан като му изпразни кредитната карта,шопингът лекува,казват някои.
 Има значение не само какво казваш,но и как.Бешир може и да  е шофьор,но преди това е човек.Тя няма право да го унижава така жестоко.А той има правото да си тръгне,защото никой не е длъжен да  търпи подобно отношение. А като искаш да отдалечиш някой седни и поговори с него,а не да му казваш глупак-изключително на място,няма що.

# 291
Ами... Може и да се разбера с баба Фирдевс. Ще съм й идеалната внучка, има на какво да ме научи.  Grinning Иначе съм съгласна, че много си повярва. Тогава се правят най-жестоките грешки, когато решим, че няма как да ги допуснем.
И да, Нихал наистина прекали, но може би и новината, че Бешир я харесва й дойде като гръм от ясно небе и затова не знаеше как да постъпи. Аз на това отдавам поведението й.

# 292
Запомнихте ли финалната сцена на серията.
Мама Фирдевс между двете статуи. Тя по-величествена от тях.
http://vbox7.com/play:fb8154f0
Терзийска - в 10,17 минута. Ако можеш тая снимка трябва да се увековичи.

Съгласна съм, по студена и ледене го играе даже от тях  Peace

# 293
Ами... Може и да се разбера с баба Фирдевс. Ще съм й идеалната внучка, има на какво да ме научи.  Grinning

Само внимавай, тя е много мъдра жена и наистина много ще научиш от нея,но ученика задминава учителя си Wink,то пък лошо няма Peace

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 11:10 от Slawena

# 294
Само вномавай тя е много мъдра жена и наистина много ще научиш от нея,но ученика задминава учителя си Wink

Малее, представяш ли си го това нещо по-коварно от Фирдевс? Истински дявол.  Twisted Evil
Само да не останете с грешно впечатление. Харесвам я, защото е образ на силна и мъдра жена. А и как изглежда за възрастта си.   bouquet Но някои от постъпките й са страшно недостойни и намирам, че човек може да постигне целите си не само чрез манипулации и интриги. Но всеки има своя си начин...

# 295
Velvet.Rose ,аз също я харесвам като персонаж/даже ми е любимка/,но наистина на момемнти постъпките са и недопустими.Не може да изискаваш нещо,без да си сигурен какво ще получиш.

Аднан направо ще го побъркат Crazy,но изборът си е негов ooooh!

Бехлюл в басейна бе като разярена акула/сигурно за да свали нивото на тостестерона или нещо друго Embarassed/,но много ми хареса сцената неговата ярост на фона на разпенения басейн #Crazy/каква красота Crazy/

# 296
  Фирдевс е силна и мъдра,проницателна,така е,но е готова на всяка цена в името на целта си  и тук  допуска най-големите грешки. В желанието си да предпази дъщеря си,ще й навреди ужасно много. Когато искаш да вземаш ти решения вместо другите и да ги използваш като марионетки,трябва да си готов за последствията.Колкото и да е мъдра,тя не  може да претендира,че знае всичко и кое е най-добре за всички.Би трябвало да остави всеки по пътя си,с неговите разбирания да допуска и поправя собствените си грешки,а не нейните.
  Аднан какво да направи-много добре разбира,че с нея на глава не може да излезе,нищо не може да й  каже заради Бихтер и необяснимите им взаимоотношения,остава му само да я трае или да се превърне в деспот.

# 297
  • ... да усещаш мириса на море ...
Снощи епизодите бяха много интересни.
Бешир, както винаги силно ме издразни. Не мога да разбера кое не му харесвам на този герой. Може би това, че е толкова сляп роб на Нихал. Заради нея беше готов да си напусне работата, мястото където живее, само защото му е казала няколко неща, които въпреки че бяха груби, не бяха неверни. Какви бяха тези сцени дето й направи пред училище? Дърпаше я, все едно че му дължи нещо, все едно че му е някаква. Какво очаква от нея?
Според мен Нихал не се държа така от глезотия, тя постъпи така може би за да го отдалечи от себе си, тъй като вече знае, че той има някакви по-различни чувства към нея.
Бихтер и Бехлюл - Очаквах повече от сцената с басейна. Мислех, че ще плуват заедно.  Grinning Бехлюл вече се е поболял по Бихтер. Но Пейкер забеляза, че става нещо там, но не й достигна смелост да попита в прав текст. Бихтер изкупи магазина. Явно си мисли, че покупките ще компенсират едно или друго нещо... За пореден път се видя, че искаш това, което нямаш. Елиф завидя на Бихтер за дрехите, Бихтер завидя на Елиф за любовта.
[/size]
Съгласна съм с това мнение ... Що се отнася до Фирдевс, когато преди няколко серии каза на Бихтер "аз съм ти майка, сподели с мен", ми се струваше, че е искрена (може би заради интонацията на дублиращата актриса), но сега... Самодоволния и смях, когато се наложи над Бихтер да остане в къщата, разговора и с Аднан... Фирдевс - кралицата на интригата! Може би Нихат описа най-точно ситуацията: тя винаги си е съперничела с дъщерите си и всичко е борба за надмощие. Пейкер не мога да разбера, толокова ли е глупава, че издрънка всичко на майка си или и тя е в отбора на клюкарките, начело с г-жа Фирдевс и активен играч Катя.
Къванч: м-м-много добър бътерфлай. Това е най-трудния и силов стил, а той изплува няколко дължини  Laughing

Благодаря на rеaching perfection  и mariana51 за отговорите на моите въпроси.  bouquet

# 298

Честит Рожден Ден на малкия ти сладур,Anastasia1!!!
Много да те радва и да стане хубавец-като батко му Къванч!!!

# 299
  • София
  Аз пък не разбирам какво и харесвате на Фирдевс? Не съм млада, срещала съм такива хора и изобщо не ги харесвам!За такива хора има една поговорка:Пуснали прасето под одъра, то се качило на одъра!

Anastasia1, честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт