- Тази Фирдевс много дразни вече. То бива наглост , нахалство ... но това нейното е УЖАС !!! ОТ къде на къде тя ще казва кой да се гони от къщата ?!?
НЕ стана с Бешир - Почна Госпожа Дениз !!! Аднан има железни нерви наистина.. ама ето че вече и той "изпуши" .. Направо ме е жал за човечеца как всички го лъжат и използват ...
Бехлюл вече се е поболял по Бихтер. Но Пейкер забеляза, че става нещо там, но не й достигна смелост да попита в прав текст.
Пълни ми душата тая жена, направо с удоволствие я гледам. Страхотен образ, визия, всичко. Винаги се изразява точно, прозорлива и знае как да си каже мнението, без да има лоши последици за нея. Това, което каза на Аднан беше вярно. Той едва ли не си мисли, че може да накара едно младо момиче да живее все едно, че е на неговите години. Щом си е взел млада булка, ще си я гледа и няма да се оплаква.

Иначе съм съгласна, че много си повярва. Тогава се правят най-жестоките грешки, когато решим, че няма как да ги допуснем.
,то пък лошо няма

Но някои от постъпките й са страшно недостойни и намирам, че човек може да постигне целите си не само чрез манипулации и интриги. Но всеки има своя си начин...
,но изборът си е негов 
/каква красота
/
Бехлюл вече се е поболял по Бихтер. Но Пейкер забеляза, че става нещо там, но не й достигна смелост да попита в прав текст. Бихтер изкупи магазина. Явно си мисли, че покупките ще компенсират едно или друго нещо... За пореден път се видя, че искаш това, което нямаш. Елиф завидя на Бихтер за дрехите, Бихтер завидя на Елиф за любовта.
Препоръчани теми