Здравейте и поздрави на всички от "Снежната кралица Варна"! Отскоро загледах филма, знам какво ще се случи благодарение на вас в темата,но все пак ми е интересно засега и гледам, когата няма тенис и ски спортове във същия часови пояс. Много бях заинтригувана от снощния край на епизода. Фирдевс над всички,с поглед властващ над вилата ,над Босфора ,доминираща, в този момент погледа и сякаш казваше- Аз съм и ад и рай,господар съм и съм бог-ако мога да перефразирам една песен на Славчо. Страшно ме кефи Небахат! фенка съм и във `Великолепният век`.Имам съседка, стоматолог -хирург ,неин набор -на 24 март ще навърши 67 години- страшна мацка,много добре поддържана и винаги в крак с модата,сега познавам и още една!
По нагоре много добре сте я описали в коментарите си - наистина всичко друго ,но не и мъдра! Моля ,който е гледал целия филм да пише дали остава докрая във вилата . А вчера Аднан , в разговора си с Нихат, каза нещо в смисъл ,че единствено,че е майка на Бихтер, компромисите от негова страна са задължителни. Подмолните и целенасочени действия докъде ли ще доведат, ще гледам с интерес.
И оня ден седя на компютъра и гледам,през това време Мечтатели,а той ми вика "тихо сега гледай филма,не бърбори".И все ме кара да разказвам сюжети и какво ли не,но пред приятели и дума не издумва.Та,повечето хора са като него.
Препоръчани теми