Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 25

• 49 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Не се хаби. И аз имам - те не уважават такива работи.
Там никой не ти обръща внимание. Откажи се.

# 316
malina40,тя Анастасия си е голяма,синчето и има рожден ден Flutter
Просто тази снимка ми хареса затова я сложих,има ли някакъв проблем в това????

# 317
Забелялзали ли сте негативното отношение на водещи в бтв към турските сериали.
Аз преди време случайно попаднах на сутрешния блок и се уверих в това... Sick
За съжаление (а може би малко поотихна за момента) гледането на турски сериали се приема от някои хора за наличие на слаба култура... Tired

# 318
  • Пловдив
emely, те само така приказват. Всички гледат. От всички теми.
И аз гледам. Със зъби и нокти защитавам тезата, че в 8 вечерта предпочитам
да гледам турски сериали, а не американски екшъни / за убийства, психо и т.н./
Не си признават, че гледат. Не може цялото ми семейство да ги харесва, а те не.
Не са от друго ниво хора, щото глупостите и гафовете им са повече от моите.

# 319
По радиото веднъж имаше коменари как толкова хора отричат,че гледат Листопад,а в същото време познават всички герои Joy Joy Joy Joy

Извинете за спама!

# 320
Забелялзали ли сте негативното отношение на водещи в бтв към турските сериали.
Аз преди време случайно попаднах на сутрешния блок и се уверих в това... Sick
За съжаление (а може би малко поотихна за момента) гледането на турски сериали се приема от някои хора за наличие на слаба култура... Tired

Наистина е често срещано явление, също необяснимо за мен. Срещала съм хора, които се гордеят с факта, че гледат американски сериали като " Двама мъже и половина" и тем подобни, но не признават турските сериали. А аз дори не смея да ги сравнявам. При тези сериали има хубави сюжет, актьорска игра. Да не споменаваме високия морал, който идеализират. Напротив, хубаво е че навлязоха и такива продукти в българския ефир, едни от малкото, които носят истинските ценности и представят реалността- далеч от комерсиалното- чалгата, силикона и т.н.

# 321
  • Пловдив

Знаят и гледат. Не им вярвай. Не се ядосвай.
Пиши си тук - форумите са за такива като нас - дето гледат.

# 322
  • ... да усещаш мириса на море ...
Интервю с Еда Йозеркан-Елиф

Винаги като гледам сцените на ревност от страна на Елиф, си мисля, какво ли би се получило, ако бяха предложили тази роля на Азра?

mediha_13, ако съм разбрала правилно въпроса ти, зависи къде (в коя секция) пишеш коментара си и къде го търсиш; а след като го писа , видя ли го записан, защото поради проблеми с мрежата, може просто да не се е съхранил. В крайна сметка, както те посъветваха, там от писане, много полза няма.... 

# 323
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug HugЗдравейте и поздрави на всички от "Снежната кралица Варна"! Отскоро загледах филма, знам какво ще се случи благодарение на вас в темата,но все пак ми е интересно засега и гледам, когата няма тенис и ски спортове във същия часови пояс. Много бях заинтригувана от снощния край на епизода. Фирдевс над всички,с поглед властващ над вилата ,над Босфора ,доминираща, в този момент погледа и сякаш казваше- Аз съм и ад и рай,господар съм и съм бог-ако мога да перефразирам една песен на Славчо. Страшно ме кефи Небахат! фенка съм и във `Великолепният век`.Имам съседка, стоматолог -хирург ,неин набор -на 24 март ще навърши 67 години- страшна мацка,много добре поддържана и винаги в крак с модата,сега познавам и още една! Mr. Green Sunglasses По нагоре много добре сте я описали в коментарите си - наистина всичко друго ,но не и мъдра! Моля ,който е гледал целия филм да пише дали остава докрая във вилата . А вчера Аднан , в разговора си с Нихат, каза нещо в смисъл ,че единствено,че е майка на Бихтер, компромисите от негова страна са задължителни. Подмолните и целенасочени действия докъде ли ще доведат, ще гледам с интерес.

През една септемврийска топла нощ на 2009 година, тогава е било началото на втори сезон на филма в Турция, вървейки към едно култово за мен място в Истанбул, Пиер Лоти, заедно с нашия гид ,водихме интересен разговор за нравите и обичаите при нашите съседи. Тогава обсъждахме 1001 нощ,артисти ,герои ,характери. После стана въпрос и за връзката свекърви -снахи- Mr. Green-Аз ,понеже ще ставам три пъти такава Mr. Green, родители -деца, той ми каза- Гледате ли в България- Ашкъ мемну? Тук при нас е много популярен и обичан, интересен и гледаем ,тъкмо заради тези вид отношения. Сега ,вече гледайки филма ,разбирам за какво иде реч. Слава богу ,че при нас не е така.

А иначе, добре плуващият Скорпиончо Къванч Татлъту- Бехлюл бей в момента може и да плакне очите на х`американските моми край Тихоокеанския бряг,ама дали е със снощните шортички,или без тях.....кой знае. Mr. Green Laughing По покана на американкия режисьор Джеймс Камерън, киво е в Лос Анжелис,и ще присъства на премиерата на новия му филм на 27 януари- Sanctum- Светилището, световна премиера на 4 февруари.  В едно интервю казва за себе си ,че въобще не прилича на героя си Бехлюл- той е плейбой ,аз не съм! Mr. Green Crazy

# 324
Хората се срамуват.Смятат,че да гледаш сериали,особено турски,е нещо грешно и срамно.Давам за пример моя мъж-не гледа кой знае колко,но като вечеряме се заглежда,даже пита и тоя къв е,а тя какво каза,а какво ще стане.Иначе хич не гледал JoyИ оня ден седя на компютъра и гледам,през това време Мечтатели,а той ми вика "тихо сега гледай филма,не бърбори".И все ме кара да разказвам сюжети и какво ли не,но пред приятели и дума не издумва.Та,повечето хора са като него.

Забелязали ли сте Слави Трифонов колко се подиграва с Листопад и Забранения плод?Иначе,като му беше Бену Йълдъръмлар на гости вика:моятa приятелка и се прави на фен.

# 325
  • Пловдив
redemi, благодаря за разсъжденията ти - харесаха ми.
silveto_ - така де, и у нас същата история. Всички гледат,
даже искат тишина. Като се приберем от работа, телевизорите
работят - почти сме на БТВ-то. Шътаме и слушаме, храним се и
гледаме, спим и те ни гледат....

# 326
redemi,драго ми е да "видя" една геджеманка тук в темата Hug

На въпроса ти-да.Фирдевс ще си остане в къщатата до края.

# 327
Помня, че когато започна "Перла" ми беше някакво странно, защото още нямах 16, а и защото дотогава не бях гледала такъв тип сериал. Но ми хареса, и то много ми хареса. Не само на мен, а и на всички около мен. Няма да забравя даже, че когато лятото отидохме на почивка, гледахме да свърши "Перла" и тогава излизахме на вечеря.  Grinning
Що се отнася до мен - аз не деля сериалите на латино, български, турски, италиански, американски и т.н. Гледала съм от всички тези видове и всеки един има своето очарование. Различни са и това ги прави уникални и интересни. Щом нещо ми харесва и ми доставя удоволствие, няма значение какво е, откъде идва и т.н.  Peace

# 328
  • Пловдив
Аз деля сериалите на семейни - тези в които в които няма насилие и
такива в които има - не ми харесват. Просто смятам, че вторите действат зле възпитателно.
За тях има друг часови пояс. Това исках да кажа.
А иначе и аз гледам това което ми хареса.

# 329
Харесвам "От местопрестъплението",но не мога да вечерям на него Mr. Green

Хубавото на турските сериали,че имат послание и могат да се гледат от всякакви възрасти.Човек вижда реални ситуации от живота.

Общи условия

Активация на акаунт