Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 25

• 49 328
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  Този израз за проблемите мисля,че дълбоко натъжи Аднан -още повече като разбра и как е станал мишена на конкуренцията майка-дъщеря. Такива думи,мен поне,биха ме отблъснали от човека ,с който съм.Така започва и отчуждаването между тях,тя показа несъпричастност с него,сякаш насила е там ,а майка й само налива масло в огъня.Поставете се на мястото на Аднан-давате всичко от себе си  и някой ти казва едва ли не-писна ми  да ме занимаваш с твоите неприятности. Дори и без Бехлюл,според мен,те пак трудно биха намерили разбирателството,той е само катализатор в техните взаимоотношения,но не и основна причина.

# 481

Там е работата, че Нихал не му споделя, за да не го огорчи. Тя говори с Мам'зел за тов, че вече не се чуства спокойно в собствената си къща...  
Неприятно впечатление ми направи израза на Бихтер (когато се изясняваха с Аднан във фирмата), че се занимавала с "неговите проблеми", гледайки към снимката на децат му. И не смятам че Аднан я "изгони" от кабинета по музика. Просто тя прояви неуместна настойчивост, стремейки се да се докаже пред майка си, без да се замисли че наистина разговора може да е личен. Аднан го каза много добре, че тя е напрегната и нарочно го разбира/тълкува погрешно, за да се заяжда...

Подкрепям! Пък и Аднан достатъчно й угажда! Вие къде видяхте, че някъде, за нещо й е казал не?
- "Скъпи, хайде на почивка..." - "Добре.",
- "Скъпи, да намерим (естествено от неговите пари) къща на мама." - "Добре.",
- "Аа, скъпи, отказах се мама да се мести." - "Добре."

Някои къде го видяха това, че не й обръща внимание и не й угажда? И на всичкото отгоре, тя го върти на малкия си пръст - купува си каквото си поиска, а той нищо не казва и някрая... нямала да се занимава с "неговите проблеми"... За пореден път се разочаровах от нея...

В живота има много начини да покажеш на любимата си жена,че я обичаш и уважаваш.Аз специално винаги съм предпочитала дори и малък подарък пред това да ми даде някой пари и да ми каже "Купи си"!
Познавам двойки като тази на Аднан и Бихтер и мога да кажа,че се изисква ежедневно,ежечасно да се показва обич,уважение и интерес и от двете страни,за да просъществува такъв брак.
Бихтер не е даденост на Аднан!Влизането и в неговата къща и живот не бива да се разглежда като "това е мое,а на теб ти правя подаяние"!В неравностоен като този брак ще трябва мъжът малко да се постарае,за да има толкова млада жена!А за изневярата-да,не я заслужава!Но и не се бори да няма такава!Дали с Бехлюл,или с друг,при сегашното му държание рано или късно това щеше да се случи!
Моля,дайте пример на глезотия-ама такава-дето си струва парите на Аднан,която си е позволила Бихтер!И си припомнете реакциите и тогава,когато майка и злоупотребява с портфейла на съпруга и!!!

# 482
  Как още да се постарае-да й стане изтривалка ,може би, да й падне в краката като ням роб,а за глезотиите-виж цитирания пост,изкупуването на половината магазин също причислявам към това.Да,те делят стандарта,но всичко е негово,а не тяхно,постигнал го е сам,без нея и  й го дава на тепсия,заслужава ако не друго, поне малко уважение. Аднан също не е даденост на Бихтер,всичко е взаимно,ако единият само иска,а другият само дава,не виждам каква двойка са.

# 483
  • Пловдив
usmivkata20, днес ти присъждам нобелевата награда.

# 484
usmivkata20, днес ти присъждам нобелевата награда.

чудя се newsm78 -да се обидя,или да си се възползвам  smile3508от наградата???

# 485
usmivkata20 ,за обстойните постове newsm10

това е наградада за литература

И защо да се обиждаш,всичко е вярно.

# 486
Благодаря!!!
Това за мен значи много!!!

# 487
# 488
  • Пловдив

За наградите.....похвално разбира се.

# 489
mariana51 ,я подобре дай по един горещ пунш,че е много студено. Laughing

# 490
  • Пловдив

Ето и пунш, ама не е топъл.

# 491
Аз направо се чудя на търпението на Аднан,натресоха му се целият отбор на Мелих с техните претенции и изисквания и на всичкото отгоре все неблагодарни,все неразбрани,не уважавани.Съжалявам цялото му семейство,тези просто ще ги съсипят .

# 492
  • ... да усещаш мириса на море ...
Мисля, че тук не става въпрос за деление "това е мое, това е твое". Тук става въпрос и за живота на други хора и не малко. Това семейство: Аднан, децата, Мам'зел , прислугата, са живяли дълги години по един начин и не може "хоп" , като с магическа пръчица всичко изведнъж да се промени, спрямо Бихтер, че и според майка и. Въпреки че всички правят усилия в тази посока. Ако си спомняти Дениз още в самото начало каза на Сюлейман за всичко вече да се допитва до Бихтер, Аднан взе нейната стран във "войната" и с прислугата. Но децата - те са нещо друго. Това не са пердета или мебели и ето идваш в нова къща, не ти харесват и ще ги подмениш (както я "насъсква" непрекъснато Фирдевс). Аднан правилно и каза :"когато се женеше за мен, ти знаеше, че имам 2 деца"....

И нещо любобитно, за укротяване на спороветв. Както знаете някои от турските сериали, първо се снимат и после се дублират. Това е артиста, който дублира Къванч в Перла (знаех си че това не е неговият глас  Wink) и в Американци в Черно море2. Казва се Умут Табак (Umut Tabak).

Дублирал е Бурак Хакъ и други турски актьори, а от американските Брад Пит  Laughing в Ганите копелета и Джони Деп в Карибски пирати. Тук можете да видите и чуете интервю с него и част от работата му, но на турски  Confused http://www.youtube.com/watch?v=WewRsunBWTs

# 493
  Защо правят така,защо първо заснемат,а после дублират? Не схващам смисъла   newsm78

# 494
Да ви кажа честно, Бихтер изобщо не е толкова бяла, колкото я обрисуват феновете й. Нито чак толкова черна, колкото антифеновете й го правят. Поне до момента. Но не мога да не спомена, че откакто почувства, че Бехлюл й харесва, поведението й изобщо не е на омъжена жена. Никъде не съм видяла, че се бори със себе си. Ако такъв е замисълът явно актрисата не се справя, защото аз виждам друго. Виждам горещи погледи и други такива женски трикове за сваляне. Не, че и Бехлюл стои със скръстени ръце, де. А нахлуването й в кабинета по музика хич не ми се понрави. Но, така е като слуша майка си, дето уж не слуша. Всъщност всички каши между Аднан и Бихтер, в повечето случаи, Фирдевс ги забърква.

И не смятам че Аднан я "изгони" от кабинета по музика. Просто тя прояви неуместна настойчивост, стремейки се да се докаже пред майка си, без да се замисли че наистина разговора може да е личен. Аднан го каза много добре, че тя е напрегната и нарочно го разбира/тълкува погрешно, за да се заяжда...
Съгласна!

О, Кивето си е наранило крачето. Sad И аз се кандидатирам за мед. сестра. smile3508

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 17:20 от Snejka

Общи условия

Активация на акаунт