Тук не ми харесва много времето, така че и днес ще си стоим вкъщи

пък и мен ме гонят емигрантски мисли от известно време .......... и ми е много болно, защото не вярвах, че ще искам някога да се махна от България, но напоследък го искам все повече и кроя такива планове. Мъж ми понякога е много ЗА, понякога е много против, но каквото трябва, ще стане 
щото варианта да я пратя при майка ми на 100 км от тук ми е абсурден, само като си помисля и ми се къса сърцето, а пък тя да д ойде в къщи
, Mimoza-Plovdiv, благодаря ти, влюбена съм просто в тях!
.
. Иначе сам си направи дневен режим и съм много хепи, защото и аз мога нещичко да планирам вече
.
.
, много ми е мъчно за детенцето ти, голяма тревога си преживяла. Сподели, моля те, колко лимона си изяла? И всеки ден ли ядеш? Други цитруси хапваш ли? 

Чуват се сигурно на първия етаж как се грепат, мятат мебели, шамарят се, викат...
Ужас направо...Пияници, какво да ги прави човек
Страхотни са 

Не мисля да сменям скоро
Имаме и шишета НУК. От тях сме с биберон 0-3м., размер М (и размери на дупките имали
) и страшно силно тече, веднъж го задавих и захвърлих комплекта 

и двамата юнака са ти много сладки 

), шоколад, да не пия кафе и другите не ги помня, ама бяха мноооого, явно се презастраховат. Е, аз си хапвам цитруси умерено, че посред зима откъде да си набявям витамини иначе.