www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 2

• 45 950
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
Мариана ,не можеш да бъдеш сигурна.Аз също им бях писала за по-ниска стойност да посочат-не бях упоменала колко,и те за поръчка от 48 долара бяха писали 23 долара,не са ми искали ф-ра и платих в пощата ДДС върху посочената от китайците сума от 23 дол. Следващия път смятам да им пиша да посочат определена сума-пр.от 15-16 дол,ама не знам ще мине ли номера .
Телефонът ми пристигна за 10-12 дни.Определено по-скъпите пратки пристигат бързо,останалите ми се бавят над месец и половина.

# 601
Здравейте, мамчета!
Чета, че молите китайците да ви напишат ПО-НИСКА СТОЙНОСТ НА ЗАКУПЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ, но искам да ви попитам дали е възможно от реална стойност 48 долара да ми напишат 20 или 18 долара например? И как да съм сигурна, че ще мине номера за пред митницата  newsm78.
За колко време ви пристигат пратките от www.tinydeal.com?
Мерси предварително   bouquet
Не е необходимо да молиш да го правят - те го правят и така Peace Евентуално може да помолиш да пише стойност по твое желание. Пред митницата нищо не е сигурно, моята последна пратка беше за 80 долара, те бяха писали 29, викнаха ме в митницата, разпитаха ме кога дължа ДДС/мито, питаха ме какво съм поръчала и ме пуснаха (макар да бяха в пълното право да ме накарат да платя). Предната беше за около 20 долара, те бяха писали 7-8 и дойде направо в пощенския клон.
Доставката - както е писала pepina.

# 602
Aз реших да им пиша наистина на китайчетата, че телефона ми е развален седмица след като го получих! Днес ми се обади момчето от сервиза и се оказа, че не само един клавиш а няколко не работят!
Писах днес в чата на тинито и  г-н Лукас  ми обясни любезно да изпратя на е-мейл снимки или видео на проблема ми. Е хубаво ама от снимки няма да се види проблема а клип не мога да прикача в пощата. Освен да кача клипът в vbox7 или фейсбук и да им изпратя линк.
Освен това не пазя кутията на телефона и май няма да стане моята работа с връщането......

Някой връщал ли е до сега артикул към тях, да сподели инфо  Praynig Praynig

Аз бях поръчала един таблет за 140 долара от тях. Като пристигна се оказа, че батерията не работи. Писах им да ми изпратят нова. Те ми отговориха, че не може понеже била вградена. Казаха ми да им изпратя таблета обратно. Изпратих го и ми го върнаха с нова батерия, която пак се развали.. И това от октомври месец... Писах им, че няма да им го пращам пак, понеже дадох доста пари по пощи и митници и искам да ме компенсират. Сега отново им го изпратих окончателно и чакам да ми върнат парите!

# 603
ами добре, значи са стандартни неща.
Ами как да изфабрикувам фактура на стойност 32 долара и да съответства на другите данни
И как същото и от пейпал да направя
Ако митничарите пожелаят пред тях да отвориш акаунта си  в пей пал,какво става?newsm78
Това си е документна измама! Чудя се, за да спестиш 10лв. какви цигании можеш да направиш.Поне не пиши,излагаш се #Crazy

# 604
ами добре, значи са стандартни неща.
Ами как да изфабрикувам фактура на стойност 32 долара и да съответства на другите данни
И как същото и от пейпал да направя
Ако митничарите пожелаят пред тях да отвориш акаунта си  в пей пал,какво става?newsm78
Това си е документна измама! Чудя се, за да спестиш 10лв. какви цигании можеш да направиш.Поне не пиши,излагаш се #Crazy

Съгласна съм с калисто  и аз не бих подправяла фактура  Shocked

# 605
  • Бургас
Здравейте, мами! От доста време чета темата, но не съм се включвала. Искам да купя някакъв евтин телефон за 11-годишната ми дъщеря.  просто все още не се научила да си пази нещата. Трябва ми нещо поне с блуту и да може да слуша музичка.

# 606
  • Испания
Здравейте, мами! От доста време чета темата, но не съм се включвала. Искам да купя някакъв евтин телефон за 11-годишната ми дъщеря.  просто все още не се научила да си пази нещата. Трябва ми нещо поне с блуту и да може да слуша музичка.
Може би тази реплика на Моторола
http://www.tinydeal.com/22-classic-v3-flip-style-mobile-cell-pho … p05v3-p-1447.html ,но май няма радио
или пък този http://www.tinydeal.com/20-touch-3sim-att-tmobile-vodafone-unloc … 01f3-p-18201.html
този също е сладък http://www.tinydeal.com/cool-music-mobile-cell-phone-2-sim-2-sta … 073.html?dp=U0104
този пък http://www.tinydeal.com/205-3sim-loud-speaker-att-tmobile-vodafo … 2x32-p-20381.html  беше получила една мама от форума,дано се включи
Изобщо има избор зависи вече дизайна ,около 40 долара ще вземеш нещо,пускаш търсачката
http://www.tinydeal.com/shop-by-features-34band-phones-c-678_681 … 3&is_search=1 -ето ги тук наредени от най-ниска цена и превеждаш на български задължително и четеш опциите  Peace
Или пък тука има също интересни моделчета http://www.tinydeal.com/shop-by-features-dual-sim-phones-c-678_6 … 3&is_search=1

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 11:58 от pepina1965

# 607
Здравейте, мами! От доста време чета темата, но не съм се включвала. Искам да купя някакъв евтин телефон за 11-годишната ми дъщеря.  просто все още не се научила да си пази нещата. Трябва ми нещо поне с блуту и да може да слуша музичка.

Този е много сладък , ако иска тъч скрийн

http://www.tinydeal.com/22-touch-screen-2-sim-2-standby-4band-mi … 1h108-p-3818.html

# 608
Този е много сладък , ако иска тъч скрийн
http://www.tinydeal.com/22-touch-screen-2-sim-2-standby-4band-mi … 1h108-p-3818.html

Ако детето не пази нещата си според мен сензорния екран изобщо не е добра идея. nelyru, мисля, че е най-добре избери телефона според парите, които искаш да дадеш. Повечето имат опцията за слушане на музика или пък ТВ. Телефоните с една сим-карта доколкото помня бяха още по-евтини.

# 609
А тези TD points могат ли даа се ползват и кодове с отстъпки на емайл ли пращат-видях преди няколко страници публикуван код за отстъпка затова питам....Благодаря предварително  Hug

# 610
  • София
Писах им за поръчката ми от 14.02 и получих следният отговор, но нещо не ми е съвсем ясен (особено втората част)  Blush

Dear Desislava Milusheva
This is Anna, the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further.
[249690001066216070]1x HHI-20639*#
since you have not receved it for a long time
how about we refund
could you please help close the dispute

Today should be a time of banked-up fines, the scent of flowers and wine, good talk, good memories and loyalties renewed. But if all else is lacking - happy will do.
Truely yours, Anna
 Дали някой може да ми помогне?!Благодаря предварително!!!

# 611
Моля да ме извините,но по принцип с порьчки онлайн не сьм запознат,нямам и открита сметка.Считам,че за една отделна порьчка /от "www.tinydeal.com"/ няма и смисьл.Искам да помоля,ако мога да се прикрепя кьм някой,който тепьрва ще порьчва от този сайт,като гарантирам да си поема всички разходи.Моля,който ми гласува доверие да пише ,за да уточним подробности.Живея в София,'Младост"3.Благодаря предварително на отзовалите се.Ще пиша,ако има такива!!!P.S-Не сьм мама,а само щастлив дядо!!

# 612
  • Ямбол
L.Mitev,мога да ви съдействам,пишете на лични

# 613
Момичета,

С мъжът ми искаме да си купим добра реплика на iPhone или някакъв подобен с тъч скрийн  и т.н. Разгледах отгоре отгоре сайта, ще има още доста да гледаме. Но сега искам да ви питам доволни ли сте от телефоните, как работят с нашата мрежа, имате ли някакви проблеми, тези с по 2-3 сим карти имат ли някакви бъгове, препоръчвате ли тези с ТВ и радио... Изобщо да споделите собствен опит, а ако препоръчате и модел, ще е супер.

А аз междувременно ще се върна да ви чета.

# 614
Моля за помощ!
Получих телефон от tinydeal.com,но след два дни отказа да работи.
Искам да пусна диспут в Paypal,но нямам ни най-малка представа как става!
Ще ми върнат ли парите и ако да-кога точно и кога и как трябва да върна телефона след това?
Моля някой да ми обясни тук или на ЛС.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт