www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 2

• 45 481
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • Добрич
До колко долара е максимума за да не отива една поръчка на митницата?
Примерно ако е 50$ пак ли ще отиде? И как се начисляват тези ддс-та и мита?

# 676
До колко долара е максимума за да не отива една поръчка на митницата?
Примерно ако е 50$ пак ли ще отиде? И как се начисляват тези ддс-та и мита?

Май беше 50, не съм сигурна. На днешната ми пратка от 80долара, мъжо е платил около 30лв ДДС  грубо де..не питах точно.

# 677
  • София
ДДСто си е 20% и се начислява при внос над 30лева
а мито се начислява над 150Е

# 678

Да, но на Митницата си имат и някаква тяхна такса около 3,50лв Peace

# 679

Да, но на Митницата си имат и някаква тяхна такса около 3,50лв Peace

Аз освен ДДС и  пощенската такса 3,50 платих още 10 лв за някакви документи  Money

# 680
  • Добрич
Ужас..значи за пратка около 48 долара задължително ще отиде на митница и ще плащам ддс, така ли?
Мислих че принципа е като във фокала, но явно не е, защото от там съм получавала и за по-високи суми и не ми е отивала пратката на митница, а директно в пощата.
Дори не знам къде е митницата в Добрич.  Laughing

# 681
  • Испания
Спокойно,и аз съм от Добрич-пратката ми с телефона от 53 долара пристигна в пощата-платих там ДДС върху 23 долара-така беше отбелязано върху пакетчето + 3,50 лв такса.Казаха ми че митничарите ги носели в пощата-а пък ако случайно я запрат,митницата се намира близо до у-ще Ст Караджа,в района на Езикова Гимназия  Peace

# 682
Ужас..значи за пратка около 48 долара задължително ще отиде на митница и ще плащам ддс, така ли?
Мислих че принципа е като във фокала, но явно не е, защото от там съм получавала и за по-високи суми и не ми е отивала пратката на митница, а директно в пощата.
Дори не знам къде е митницата в Добрич.  Laughing

да,но ако имаш късмет може и в пощата

# 683
  • Добрич
Спокойно,и аз съм от Добрич-пратката ми с телефона от 53 долара пристигна в пощата-платих там ДДС върху 23 долара-така беше отбелязано върху пакетчето + 3,50 лв такса.Казаха ми че митничарите ги носели в пощата-а пък ако случайно я запрат,митницата се намира близо до у-ще Ст Караджа,в района на Езикова Гимназия  Peace
  bouquet Много ти благодаря мила. Дано имам късмет да ми донесат пратката, но в новата поща.

# 684
  • Варна
Discount Coupon: paypalasia

-10%

Валиден до: 31.12.2011

# 685
Вчера платих този апарат http://www.tinydeal.com/27-12mp-cmos-8x-digital-zoom-dc-digital- … 1133-p-17496.html , пише, че все още се обработва. Колко време ги обработват, а дали се вмятат до 25-дневния срок на доставката, която дават?

# 686
Вчера платих този апарат http://www.tinydeal.com/27-12mp-cmos-8x-digital-zoom-dc-digital- … 1133-p-17496.html , пише, че все още се обработва. Колко време ги обработват, а дали се вмятат до 25-дневния срок на доставката, която дават?
2-3 дни

# 687
Здравейте! Чета,чета и не мога да взема решение да поръчам ли телефон или не?Много раазнопосочни мнения има.Искам го само за говорее,екстри не ми трябват, но май има вероятност и да не мога да говоря май. Ако някой има по сериозен опит ще съм благодарна да сподели. конкретно този искам http://www.tinydeal.com/30-tft-camera-2band-2sim-2-standby-mobil … x300-p-22108.html

# 688
Искам да питам, всички поръчки ли получават код за проследяване или само такива над определена сума, и съответно каква е тя?  Thinking

# 689
  • Карлово
Maй над определена сума. Последната поръчка беше за около 6-7 долара и нямах код за проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт