Отговори
# 480
  • София
Добро утро! Simple Smile

Първо палци за малката БорянаPraynig Пожелавам й всичко да бъде наред. Мила НадеждаHug и много позитивни мисли за теб!
Честит сина на Светла!  Hug Жив и здрав да е!
Анджи, страхотна статия наистина. С кеф я изчетох. Успех със зъбаря!

Бенджи, то и аз съм така. Верно, че си по-напред, ама то не е много. И аз вече съм в 39-та, нищо, че лентата ми говори друго. Ни тапа, ни води, ни котракция, ни нищо. А така ми се иска вече. Вчера изпрах бебешките дрехи, днес изгладих изсъхналата част от тях и искам вече да гушна малкия човек и да съм спокойна, че всичко е наред.
Да се оплача малко. Моя син е с някаква адска кашлица. Цяла нощ буха като магаре. Нищо друго му няма - температура, повръщане и т. н. Той като малък имаше бронхиална астма и много кашляше зимно време и когато се сменяват сезоните. Кашляше предимно нощем от сухия въздух. Мисля си сега да не би да се е върнала. На лекар не съм го водила, защото там има сериозна опасност да се заразиме и двамата, а на мен точно сега това ми е излишно! Ако не спре до утре ще го водя, де. Взела съм му сироп Мукоплант детския, Трахизан, Биопарокс му давах, чай за грипни състояния, мед...какво ли не. Нищо не му помогна, кашля си като магаре и това е. Някой ако знае бабин илач за успокояване на кашлица да сподели. Вечер е най-гадно, защото едва ли може да спи от това бухане.
Стана дълго, извинявам се!

# 481
Най-напред честито на всички станали мами на прекрасни момиченца и момченца тези два дни.
Стиснати плачета за Борянка на мама Надежда.

По снощната тема да кажа, че аз притеснения за операцията нямам, вече дори знам какво ме очаква за разлика от първия път, последно бях на ехограф на 27 .12.2010г, утрее сутрин съм на преглед и с док ще уточним датата.Честно казано искам вече да идва заветния ден.
Искам да кажа, че моите притеснения и терзания не са за самото раждане, а затова как ще се справя после с две сладурки около мен...но като се замисля няма да съм нито първата, нито последната мама с две деца с малк разлика, ще се справим. Laughing
За коликите- какво да кажа...не знам що е то колики, защото Лекси нямаше  и аз бях много доволна.Сега как ще е, не се знае, ама за протокола, поръчала съм си бебе без колики.хихихи Joy

Бенджи, като гледам тук си още 2 в 1 и май  ще си твърдо февруарка, а ?. Laughing

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:52 от Rastina

# 482
hey_ya, че тя лентичката ти показва, че си в 39-та седмица.
Аз съм в 40-та, т.е. навършили сме си 39-та и си пълним 40-та в момента.
Много лошо това за синчето и кашлицата, дано се оправи бързо, за съжаление не знам бабини илачи. Ще поразпитам обаче една приятелка говореше за някакво сиропче от мед и лимони, май и сода слагаше, но не си спомням точната рецепта.

Растинка, май, май натам отиват работите.

# 483
Честито момченце на мама Светлето! Да й е живо и здраво и много да я слушка и радва! А на мама бързо възстановяване![/size]   bouquet

Много стиснати палчета и силни молитви за малката Борянка! Дано всичко да е наред! Praynig fingerscrossed fingerscrossed Praynig

Много съжалям, че при твоето бебе се получава така! Дано по-бързо да му минат коликите и да се оправите! Искам да те попитам - нали знаеш, че след хранене трябва да  оригва ?  Правиш ли го?  Така му става по-леко!  newsm53
Лелее момичетаа, добре че е Ласи да ни светне! Какво щяхме да правиме без нея не знам!  hahaha

# 484
  • София
hey_ya, че тя лентичката ти показва, че си в 39-та седмица.
Аз съм в 40-та, т.е. навършили сме си 39-та и си пълним 40-та в момента.
Много лошо това за синчето и кашлицата, дано се оправи бързо, за съжаление не знам бабини илачи. Ще поразпитам обаче една приятелка говореше за някакво сиропче от мед и лимони, май и сода слагаше, но не си спомням точната рецепта.

Растинка, май, май натам отиват работите.

ooooh!, така е! Незнайно защо постоянно си мисля, че в 39-тата седмица всичко свършва. Постоянно забравям 40-тата! Както и да  е, простено ми е!
П.С. Писах ти едно ЛС по едно въпросче Mr. Green

# 485
  • софия
Светлееее, честит мъж, жив и здрав, много щастлив, усмихнат и спокоен

# 486
Бобч0, много съжалявам, че съм те пропуснала сутринта! Hug
Честит рожден ден! Пожелавам ти да си много щастлива и обичана, много радост да изживееш с малкото човече, което предстои да гушнеш!

Надеждата, много кураж ти пожелавам. Малката Боряна ще се справи и съм сигурна, че всичко ще е наред! С тебе сме!!!

Светлето, честит малък мъж! Много да те радва, да папка, да слушка и да расте много щастлив!

Пчеличката и Лори, много са ви хубави датите! Стискам палци бебоците да не напират да излизат преди това!

Анилеви, малкото ти момченце сигурно усеща, че си неспокойна и иска да бъде до тебе, душичката! И моите синове, въпреки че са големички, много търсят гушкане сега и много се грижат за мене!

Аз притеснения нямам, ама все пак ми е едно такова предстартово. Знам, че всичко ще е наред, но се вълнувам и мисля за сто неща как ще се подредят и наредят!

Диамантче, палчета!

Бенджи, е тази твоята девойка  явно много добре се чувства на топличко и хич не и се излиза. Хайде, дано вече да се усети, че и е време!!! Praynig Hug

Деси Тачева, благодаря ти за милите думи!!!

# 487
  • София
Гледах датите на термините ни от 1стр.
Финти, с теб да не се засечем при Лазарова? Ние определихме дата за секцио ако не реши младежа да излиза по-рано - 17.02.2011г.

Вече не съм в Токуда - заради политиката им за плащане (дарение) за избор на екип.  Close
Прехвърлих се да раждам във Вита с др. Богословова  Peace

# 488
Здравейте,

Честито момченце на Светлето! Да е много здраво, умно и щастливо дете!   bouquet  Hug

Бобч0о Честит Рожден Ден и от мен!  Само хубавини! bouquet

връщам се да чета от вчера до днес  Simple Smile

# 489
Честит малък мъж на мама Светла!  
Чакаме включване с повече подробности!
И аз стискам палци за малката Борянка, дано резултатите от прегледа са много добри!

О, и ЧРД на Бобчо! Желая ти много здраве и щастие с любимите ти хора!    bouquet

# 490
Eto me, milichki  Hug
Sinyt ni Daniel se rodi snoshti v 00:01 - 2,900 kg i 46 sm  Simple Smile, i dvamata sme dobre. Rodih normalno, lesno i byrzo. Poveche podrobnosti shte pisha po-natatyk.
  Hug

# 491
И сЮвсем да се изложа днес и да покажа колко съм разсеяна, забравих да честитя на Бобчо. ooooh!

Бобчо, честит рожден ден. Желая ти всичко най-хубаво, здраве, щастие, любов, сбъднати мечти и скоро да получиш най-сладкия и пухкав, бузест подарък.   bouquet
 newsm59  bigdance2

Светле, браво на теб. Много хубаво име сте му избрали на младежа.  Heart Eyes

# 492
  • София
Светле, честито  Hug!

Много стиснати палчета за малката Борянка  Praynig Praynig Praynig!

Бобчо, честит празник! Много щастие ти желая, леко раждане и прекрасно бебе!

Хихи, чудя се дали някои особи ще продължат да ни дават акъл и в Родени  ooooh!.

Финти, за Богословова съм чувала много хубави неща (казват, че е майстор във воденето на нормално раждане). Ако от самото начало не ме бяха понаплашили, че може да имам усложения и е по-добре голяма болница, вероятно щях да се насоча към нея.

# 493
Светле, да ти е жив и здрав младежа! Много да се слушате и бързо да се възстановяваш!   bouquet

# 494
Здравейте и от мен Simple Smile
Честито на Светлето, да й е жив и здрав сина, да я радва, слуша и много да радва всички около себе си, да расте умно и добро дете!
Бобчо - ЧРД! Всичко най- хубаво ти пожелавам Hug
Връщам се да ви чета, че с тоя таджикистански Wi- Fi дето го ловя незнайно от къде не мога да влизам често да ви следя.

Общи условия

Активация на акаунт