Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са симптомите за раждане?
Как да се подготвя за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като например раждането на нови бебета, подготовката за изписване от болницата, използването на ръкавици за новородени, сигурността на личните снимки в онлайн албуми, идеи за пароли и управление на достъпа до албуми , както и общи разговори за съня, интересни сънища и дори изразяване на разочарование от някои участници във форума.
-
Какви са симптомите за раждане?
-
Как да се подготвя за раждането?
-
Как да се успокоя по време на бременността?
-
Как да се подготвя за кърмене след раждането?

.
-по тел. говорихме ,не смея да си покажа носа навън .

Все гледам да вкарам отнякъде логиката при избора. Не искам да е банално и често срещано, а и искам да е интернационално, както и не искам да се сърдят бабите и дядовците-големите традиционалисти. Затова компромисен вариант избрах буквата В на свекъра Венцислав- Валентин, уж срещащо се навсякъде..Обаче един приятел немец ми каза, че Валентин било супер остаряло в Германия, а все пак детето ще има и немски паспорт..И аз взех да се замислям за Стефан, което в превод на български от гръцки е Венцислав, но пък тук майка ми ме скастри, че едно било Венцислав да кажеш, друго Стефан. На мъжа ми не съм му казала за колебанията, че пак ще се ядоса. Той каза, че не му пука остаряло или не и каквото и да е името, ще свикне с него..
Та и при мен големи колебания, ама май накрая ще си го оставим Валентин..
!Но искам и той да си го харесва и да си го носи гордо! Това за мен си е също отговорност. Като го видя... незнам дали ще му дам име от пръв поглед,по-скоро ще се объркам още повече,доколкото се познавам
Мисля,че в крайна сметка ще вземем всички правилното решение за имената на децата ни,така както го чувстваме най-добре!
,вземи Биопарокс,ще усетиш облекчението