САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 131
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Тема:
САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

newsm78
Картите в другата тема, моля!
-----------------

Сетът си е пълна минавка, освен на живо, ако не е нещо изключетелно и това да е най-лошата възможна снимка, ама надежда малка има  Joy Joy
Как съм напоръчала няколко има да съдя в тях босилек, чубрица и още бог знае какво  ooooh! по-добре часовници да бях взела в повече май....щерката харесА чантата, та следващ път такъв код май ще се ползва, ако се наложи.

# 301
При използване на код напълно ли е безплатна доставката.Аз използвах такъв,на първа стъпка ми пишеше безплатна доставка,а на втора стъпка срещу една икона сас самолет имаше цена от четири евро.Така ли трябва да бъде.

# 302
  • Plovdiv
да , това е такса за опаковка от нея неможе да се избяга Simple Smile

# 303
Да, anxela_87, доставката е напълно безплатна, маха ти тези 5.95Е, но това, което виждаш с/у самолетчето на 2ра стъпка е 10% такса обработка, нея не можеш с нищо да я премахнеш, на 100Е, плащаш 10 Е такса примерно!  Peace

...та да кажа за използването на кода за пореден път...одеве на 1 приятелка на щерката показвахме как да си пусне поръчка...беше и дала акаунта, сложихме нещата в кошницата, код, даваме на 2ра стъпка и хоп!!изненадка, БД отиде на кино, без абсолютно нищо да сме променяли! Тако че много внимавайте с кодовете и си отваряйте очите на 4, преди да потвърдите каквото и да било!

докато напиша виждам, че Дида_т е дала отговор  Hug

# 304
  • София
anny_, аз потвърдих 11Е и накрая имах 16.95 Е.Май не е до гледане , а до късмет !И пак ще кажа,че това са единични случаи.Не се оплаквам,защото за две години съм избила хиляди пъти тази доставка . Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 00:56 от tedichka07

# 305
  • Там....където всичко е възможно ....
Ето снимки на сета и черния часовник-

Дано да им се изчерпат и да ги заменят с ранички  Nike  Laughing

Eве много благодаря за снимките  Heart Eyes

# 306
Момичета, освен код 73717, има ли някой друг код за БД под 29 евро?
Пробвах много от кодовете от първа страница, но не ми се "хващат", трябва ли нещо малко да се добави, за да проработят?

# 307
Пробвах много от кодовете от първа страница, но не ми се "хващат", трябва ли нещо малко да се добави, за да проработят?

И при мен нищо не се хваща, дава БД с белите хавлии, ама от тях склад вече ще правим  ooooh!

# 308
  • Варна
това ми пратиха на мен, ако на някой му върши работа, незнам защо е под такава форма, но пише, че е от Ларедут
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=5f7e7ca001f3bfd396

# 309

И при мен нищо не се хваща, дава БД с белите хавлии, ама от тях склад вече ще правим  ooooh!

Освен белите хавлии, може ли нещо друго евтинко да се добави, че имам доста вече от минали намаления?

# 310

И при мен нищо не се хваща, дава БД с белите хавлии, ама от тях склад вече ще правим  ooooh!

Освен белите хавлии, може ли нещо друго евтинко да се добави, че имам доста вече от минали намаления?

Току що пуснах поръчка за 11 евро с код NNDGT- даде ми БД и подарък бялата чанта.
П.П. Поръчката ми е с две блузи и едно детско яке /нямам хавлии/

# 311
аз да попитам.Искам да си поръчм пердета,но се чудя влияят ли се от кодове.Пробвах с доста и никой не ми се хваща.
Да, влияят се. Сложих няколко произволно избрани по мой вкус(3808726, 8180822, 3808467...) и 46515(30/55Е) и W2Q1W(20/29Е) ги намалява.  Peace

bouquet  мерси     bouquet

# 312
42048 - БД без мин сума

Някой го беше пуснал по-напред, току що пуснах поръчка за 20 Е от албанците.

# 313
  • Където е сърцето
Пробвай с 35661 Може и някой да го е давал напред ,че станаха много темите за следене и взех да се обърквам.Ако не кода е 20/29 и БД  мисля за нова колекция и -20%от Te Les Marques.

# 314
Моля за линка за хавлииките или тривките PraynigЧе не ми хваща никакъв код за БД

Общи условия

Активация на акаунт