САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 530
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-lin-(55-pourcent)-coton-( … e=1&pos=9_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-lin-(55-pourcent)-coton-( … =2&pos=67_a_n
може ли да ми кажете как да ги намаля?опитвах се но не се получава при мен.

# 421
Shopping prix е панталончето, кодовете 20/29 намалят само 20%

# 422
# 423
Тези маратонки могат ли да се намалят още?
http://www.laredoute.fr/vente-basket-tennis-barricade.aspx?produ … =2&pos=44_n_n

# 424
# 425
Здравейте, след като въведа код не ми е активен бутона ОК, някой има ли предположение?

Благодаря baby_neutral

# 426
Въведи го на ръка.

# 427
  • Пловдив
Здравейте, след като въведа код не ми е активен бутона ОК, някой има ли предположение?

Благодаря baby_neutral
аз имам решение,не предположение-четене на 1-я пост.........
С новия интерфейс  на сайта кодовете трябва да се въвеждат ръчно, за да стане активен бутонът ОК за въвеждане или просто да натиснете Enter

# 428
  • София

В първи пост  пише :

Червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове.

# 429
# 430
  • Варна

БД над 49 евро, дори и за обемни артикули. Има го в сайта. Peace

# 431
  • София-Младост

Благодаря baby_neutral
С новия интерфейс  на сайта кодовете трябва да се въвеждат ръчно, за да стане активен бутонът ОК за въвеждане или просто да натиснете Enter
Става и с копи пейст, но просто трябва да изтриеш последната буква/цифра и да я въведеш на ръка Simple Smile

# 432

Благодаря baby_neutral
Става и с копи пейст, но просто трябва да изтриеш последната буква/цифра и да я въведеш на ръка Simple Smile
а става и с копи/пейст и натискане на "Ентер" бутона 2 пъти, първият път светва в зелено, с второто кликване се въвежда.  Peace

# 433
  • Варна
Току що пуснах код за чантата QQ21W с неща от аубанците основно и Рисо-то  Peace
Дано да послужи и на още някой, благодаря ти Ева, чантата е много красива   bouquet

На мен този ми дава само чанта (на акаунт, от който вече съм поръчвала с код за чанта и БД), но не и БД. Rolling Eyes Много са шантави тия кодове. Crazy

# 434
има ли код за намаляване на детските неща-биберони и т.н...без дрехи и това, което още повече ме вълнува трябва ми код за намаление на мъжки маратонки, които са си намалени...
..пробвах много кодове, но нито един 30/55 или 20/29 не работи Sad(

Общи условия

Активация на акаунт