Отговори
# 435
  • Добрич
simplyaven, от много години не чета и не слушам хороскопи. Тези колонки в печатните издания ги прескачам.  Mr. Green  Пропускам ги  също и по радиото и телевизията. Така, се предпазвам от:
.... че впрегнах всички афирмации, които знам да си ги избия от главата. Пишат си хората и никак не се замислят кой и как ги чете.  ooooh!

Desss, интересни мисли...

Реа, нека резултатите са възможно най-добрите за неговия случай.

# 436
  • Tам през Атлантическия океан
Пишат си хората и никак не се замислят кой и как ги чете.  ooooh!
Laughing То представяш ли си ако се замислят , сига бе  Wink отговорността си е наша.
Всеки по разному чете и отбира  Wink няма как да се предугадае   всеки четящ Crazy Едни отсяват едно, друг друго , на трети не му понася/ и така ....

Е ' на повечето казват че годината на Тигъра им е била кофти пък и така пишело   Whistling е при мен си бе хубава т.е. всичко си имаше де но резултата бе добър  Wink

Вела , споделям  Peace

# 437
Нещо не се разбрахме.  Grinning Не чета общи хороскопи, те са безсмислени. В случая, затова и написах, че се уча, четях интерпретации на конкретен човек, с дата, час и място на раждане + синастрия с друг човек. Вестникарските и разните книжки с годишни са бла-бла.  Peace Което не променя факта, че толкова радикални послания са откровено вредни.  Tired

# 438
За сваляне на книги, филми и музика свързани с Петър Дънов>

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?app=downloads

Heart Eyes

# 439
Цитат
Което не променя факта, че толкова радикални послания са откровено вредни. 

simplyaven Wink
dam  за някои вредни , за други не   Wink

Пак няма да ме разбереш  Grinning и ето тук е разковничето , различни сме  Peace Хората сме различни  Grinning, възптриятията ни също  Hug

# 440
Мда. Аз съм много пряма, не обичам недомлъвки и намеци. В случая, да напишеш, че даден човек никога няма да има деца, просто ми се стори проява на много лош вкус. меко казано. Отделно, че той вече ги има. Толкоз по въпроса с радикалните твърдения на астролози.  Rolling Eyes

medeya , хубав линк!   bouquet

# 441
Мда. Аз съм много пряма, не обичам недомлъвки и намеци. В случая, да напишеш, че даден човек никога няма да има деца, просто ми се стори проява на много лош вкус. меко казано. Отделно, че той вече ги има. Толкоз по въпроса с радикалните твърдения на астролози.  Rolling Eyes
PeaceТака е , споделям

Същото е примерно да ти кажат че си кармично обременен  Crazy

# 442
А, това е мотото на всички мои връзки, за които съм правила синастрия. Как не се намери една необременена, не знам.  Whistling

В тази връзка, понякога се замислям доколко се влияем от чуто/прочетено негативно... Дали сме в състояние да се изолираме наистина? Или някъде в подсъзнанието ни остава отпечатък, който провокира гниене. Бавно, скрито, но разрушително.  Rolling Eyes Точно във връзка със синастриите се замислих.

# 443
Цитат
Не чета общи хороскопи, те са безсмислени

Za мен и подробните са безмислени  Tired
Обикновено си ги правят хора в ''нужда" или от любопитство  Whistling и в повечето случаи се повлияват от казното  Thinking Ако е лошо кофти , ако е хубаво могат да се оставят на течението и да чакат да им дойде  Rolling Eyes  т.е. зависи колко е лабилен човека.
Така че не виждам голям см. лично аз от хороскопи  Crossing Arms няма нищо на 100%

Е' някои може и да намират смисъл  Wink и да живеят предначертано от звездите  Grinning Лошо нЕма , стига да не си пречим  Sunglasses
За едни хороскопа може да е стимул , за други не .....

блЯ,бля стига толкоз от мен  Crazy че почвам да се повтарям   Laughing

# 444
Ей, ама Слава Богу че сме различни...иначе какво ще има да учим едни от други... Ще е адска скука... Tired

sv_harmony, разбира се,че може дапозлваш снимки, стига да си харесаш нещо...  Laughing Рецептата ще ти я пратя на лични, утре през деня, ок  Peace

Sweta
...ама не  мога да кажа, че съм във някакъв възход... Мисля, че съм може би по  осъзната, за грешките си ,  за живота като цяло...искам  да не ги повтарям едни и същи грешки, а да правя нови, за да има какво ново да научавам. Просто направих избор за себе си...Освен това си намирам все някакви нещица за правене, та да няма в ежедневието ми скука и еднообразие. Новото ми хоби тотално  запълва празните дупки в ежедневието ми...  Sunglasses

Само не оставай с впечатления , че живота ми е низ само от прекрасности и че аз не тъгувам или не страдам...всичкото това го има. Много рядко, но го има. И аз  съм човек ... Laughing Но отбелязвам, че страданията  и тъгата си ги причинявам сама. Примерно,  страдам много  за  родителите си, които са в БГ, лиспват ми...Но пък се успокоявам, като знам, че са добре. Тъгувам за сина си, но знам, че е добре!  Понякога мога да изпадна в дупка, но пак стигам до избора-колко време искам да съм в дупка? Мога да си стоя в нея с месеци, ако пожелая...но не се заседявам дълго.  Laughing  Имам предвид зимата тук, тъмна,  дълга и студена е тук на север. Много хора се се самоубиват, тук...Норвегия е една от водещите в статистиките по самоубийста  дъражава. Точно поради силните депресии, в които хората изпадат от тази 6 месечна тъмнина около тях.

Приемането на нещата,  които не може да променим,/ като примера със зимата по горе /улеснява много живота ни. Намерих решение...купих си специлана лампа, която замества  чудесно слънчевтата светлина. Много хора практукуват "слънчева терапия" с тази лампа.По два часа всеки ден  да се грея на нея,  ми действа много добре...  
А има неща, които мога да променя и ги променям.  От ФБ например,  съм изтрила доста контакти...не че имам нещо против тях.  Някои дори не ги познавам...Просто си избирам , кой да участва в моя" филм" и кой не....Всеки човек прави така. Аз имам това право и се възползвма от него.  Просто разбирам, че  нямаме никакви допирни точки...Както милионера в примера на Десс, всеки си избира средата, в която иска да се движи...и да  добре  казано" най-важното е да не си пречим".  Така няма излишни  сблъсъци на енергии Laughing

Относно въпроса ти...

....когато навлизах в темата искам да те питам не мислиш ли,че се "връща" само осъзнато лошо,което сме направили и то ако не сме си простили или не сме поискали прошка или не сме се разкаяли искрено за него.А неосъзнатото лошо което сме сторили без да искаме или без да знаем просто ни се прощава .Защото всеки е правил нещо за което съжалява -прословутата вина -е ,нали искаме прошка приемаме прошка и си прощаваме с любов и благодарност.Тук Свияш много ми харесва....

Аз лично мисля, че неосъзнатото зло е,  като неисъзнатото добро...Ами ако ми дадеш пример, за сторено неосъзнато зло,  може и да порасъждаваме заедно...

simplyaven ,да, така мисля , че  негативното  стаено някъде дълбоко в подсъзнантието е разрушително...По желание може да се трансформира.

А за хороскопите...те са като врачките.  Който иска вярва в тях, който иска не...пак въпрос на избор Laughing

Лека...

# 445
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пък чета само положителните неща в хороскопите, за да се забавлявам, дет се вика избирателно, ама само позитивното. HugВинце, добре дошла!  Heart EyesЛипсваше ни с твоите позитивизми и успешни начинания. Понякога личният пример въздейства повече, отколкото купища прочетена литература..Пожелавам ви слънчев ден и много прекрасни неща да ви се случат и който изтегли джакпотът  от вас да не си трае довечера Laughing

# 446
Здравейте!
От няколко дни се върти една мисъл в мен...
Всичко това,което става в Африка извади един спомен в мен,които бях чела в книгите за Ванга.
В едно от пророчествата си казва,че ще дойде ново време, с нова религия и човечеството ще преосмисли всичко / цитирам по памет/ и това ще е съпроводено с много войни,противопоставяне на раси и религии.
На въпроса кога,тя отговорила"Рано е още,Сирия не е паднала"
Не знам кога е направено това пророчество,но сега споменават Йемен и Сирия в бъдещи сблъсъци покрай бунта в Египет.
И когато се сетих това настръхнах!

# 447
Здравейте аз също  имам няколко начина за позитивно мислене . Ще споделя няколко от тях защото иначе ще стане много дълго  .
Първият е едно тибетско гледане което винаги ми казва , че съм хванала златната рибка и всичко ще бъде наред :
http://mo-on-line.narod.ru/mo-on-line1.htm

Второто са позитивните утвърждавания :

http://www.nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content& … amp;Itemid=100012

И трето са две стихотворения :

Колко пъти ти казах - живея високо.
Всеки облак е мой. И всяка звезда.
Нямам време изгубено. И нямам посоки.
Нямам глупави мисли...
Имам крила!
Имам табун от коне - еднорози.
Имам измислици. Цял гардероб!
Имам пясъчни замъци. И изгреви в розово.
И съм Слънце опалващо...
И съм летен потоп...
Колко пъти ти казах...Душа – любопитница
как да вържа на тази Земя?
Все ме дърпа нагоре...Викат ме птиците.
Нямам време за губене.
Имам крила!

ПЕСЕН ЗА НАДЕЖДАТА
Недялко Йорданов

Когато изглежда,
че няма надежда,
че всичко е свършено вече –
недей се смущава,
недей се прощава,
недей се предава, човече.
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта,
това е антракта,
това е антракта – не края.
От огън опърлен,
от всички захвърлен,
затворен в най-тъмната стая –
недей се спотайва,
недей се отчайва –
кажи си: това не е края!
Кажи: не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта
това е антракта,
това е антракта – не края!

# 448
  • Изомрудения остров
  bouquet запис

# 449
Винце, половината ти пост (първия) е за това да не се бори човек и да живее СЕГА, в настоящия момент. А втората половина - затова да подтиска агресията, което всъщност е борба и създава вътрешен конфликт.  А да живееш в настоящия момент, означава и да си спонтанен.

Грешно е да се разсъждава за всичко по един начин и да се измерва с един аршин. Аз свалям шапка на майките, които със зъби и нокти защитават децата си  и изобщо децата, ако някой зрял човек упражнява сила над тях (физически или психически)! Случаят, който Darena описа е точно такъв. Или от влиянието на езотерични учения и книжки тя трябваше да се заобяснява в любов на медицинското лице?
И ако пристъпвайки с любов към останалите човек пренебрегва любовта към себе си (която включва любовта към рожбата си) - за каква любов говорим? За показност ли става дума, или...?

За войните също грешиш. Войните са не само плод на агресия, а и плод на любов и преданост - към религия, кауза, идеология... Любовта към едно поражда агресия към друго - към различното.

viivaldii, имах същото намерение за Песен за надеждата!   bouquet

Цитат
Е' някои може и да намират смисъл   и да живеят предначертано от звездите   Лошо нЕма , стига да не си пречим  

DesssPeace

Общи условия

Активация на акаунт