Британците, британците! - Зоопаркът се събира при любимите британци - тема 7

• 15 041
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Добрютро!

Злате,те мойте постове не са за коментар,мани. Crazy
Как не са, бе, Зисе!? Твоите постове направо разкриват нови светове пред мен  newsm20

Завид, звид за срещата. Аз съм вече сто кила и едва мърдам, мъж ми се бъзика, че като излизам навън трябва да си връзвам червено флагче на тумбака за извънгабаритен товар  hahaha

Кати, за БХ - не знам. Днеска качват по торентите Вампирските дневници, а Свръхестествените са утре - довечера ще ги излъчват по щатско.

# 271
Добро утро, гледам снощи логореята яко е вървяла, а?  hahaha

Особено ме разсмя тревогата на Сарказъма, че щяло да стане ИК среща. Мчи да! Тебе те допускаме само щото и ти си гледала 2-3 сезона, па шсе напраим, че сме забравили какви лоши думи каза!  Mr. Green Ох, смях, петък е, петък е!

Кате, души дунавска ненагледна, БХ почна миналия пундрелник, братята се завръщат довечера, да. пей, сърце  Laughing

Щурми, ви ако се завърнете на лято, най-вероятно ще да ми идваш на гости, предвид развитието на нещата  Mr. Green

Злате, на другата ше додеш, няма да се измъкнеш.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 09:00 от ИрПуц

# 272
За съжаление ще коригирам инфото от предния си пост и ще потопя в мъка и страдание чакащите супернатуралните братя. От CW (най-тъпата телевизия на света!!!! #Cussing out) ще ни карат да чакаме до 4ти февруари за новия епизод:

On Friday, January 28 (9:00-10:00 p.m.) an encore of the NIKITA episode titled “Free” will air in place of the previously announced SUPERNATURAL episode titled “Like a Virgin.”

Глупавите Дневници (сори, ама са си баш такива) остават непроменени.

Източник - http://www.spoilertv.com/2011/01/cw-programming-changes-supernatural-and.html

Пуце, а дано не се измъкна!  Praynig

# 273
 Shocked Shocked Shocked Тия акъл имат ли и къде им се намира?!?! А стига бе, защо? Защо!!! Свини!
Простете за спама.

За кво се извиняваш за Дневниците, тук мисля няма болни фенки. Аз например го гледам само, щото съм почнала.

Че как шсе измъкнеш, ей къде си, не като Ката на три дена път  камили.  Wink

# 274
А стига, би,  Shocked /за БХ/. Че как не съм разбрала  Whistling
И а стига, би, #Cussing out /за браточките/. Брадясах вече  smile3516

Аз ще взема да мигрирам вече на запад. То туй не се търпи. Искам и аз на среща  #Puppy dog

# 275
  • Ænima/Albuquerque
Пуце, гледала съм всички сезони!   Crossing Arms  Sick  hahaha

# 276
Ни та знам как не си разбрала, темата е на първа страница  Mr. Green

Аз па при кратката миграция на североизток, която ни предстои, ше зема да свърна към тебе, па да видим! Колко е пътя от вас до Дуранкулак?

Пуце, гледала съм всички сезони!   Crossing Arms  Sick  hahaha

Героиня!!!  smile3532 Заслужаваш направо почетна бира!

# 277
  • Ænima/Albuquerque
Аз помня, нали знаеш, да не ми се отметнеш?  Twisted Evil

# 278
  • в сърцето на един мъж...
Де ше мигрираш, бе Старши?
А за гостито - супер, аз обичам да ходя на гости Mr. Green Особено ако има бебета, ама не са мойте Joy
Ох, чакам с нетърпение да се прибирам, не знам похвалих ли се, ще ставам розова леля и от сега имам идеи за подаръци Mr. Green А беболините ще се раждат края на май, началото на юни, та от сега ме сърбят ръцете Mr. Green

# 279
Ще идем да се видим със свекърите, че аз миналата година не съм ги виждала изобщо, пък и на моренцето да се порадвам малко, че няма скоро да го видя пак.

А беболините ще се раждат края на май, началото на юни, та от сега ме сърбят ръцете Mr. Green

И нашта, живот и здраве, и тя тогаз.  Mr. Green Идеалка, аз пък предпочитам да посрещам гости, вместо да ходя, имаме сделка.  Mr. Green

Аз помня, нали знаеш, да не ми се отметнеш?  Twisted Evil

Че аз казала ли съм, че лично шти я връчвам?  Whistling Егати, не можеш да си толкова жестока - да не мога да лоча бира, ма да черпя можещите. Тва се едно да искаш цигари да ти купя, бе!  Joy

# 280
  • срещу двата комина :)))
ама как тъй ще ми забавят Дийн  #Crazy те искат ли да се видим лично  #Cussing out

# 281
  • Ænima/Albuquerque
Много приказки изприказва, Пуце, за толкова рано сутринта, знаеш, че не мога да следя.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 10:33 от Sarcasm™

# 282
  • Разпиляна във въображението
Като се има предвид, че ще пуснат няколко серии на Свръх и пак ще го спрат за малко - тъпо, тъпо, та тъпо.

# 283
  • гр.София-Красна поляна
Ахооой! kaffeetrmker_2
Боже,тая грипна ваканция ми се отразява зле на графика.
Спя,спя и пак спя и не мога нищо да свърша.

# 284
И нашта, живот и здраве, и тя тогаз.  Mr. Green

Пак ли съм изпуснала някакви новини?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт