Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 435

Този д-р Цировски сигурно е добър, но видях, че работи в Иван Рилски, а там следващия път като влезна ще е с автомат, за да ги изтрепя всичките  #2gunfire Laughing

Кажи кога, че да дойда и аз..още не ми е минало #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 436
  • Стара Загора
Изтрепете ги, ама се ограничете до отделениео на акушер-гинеколозите... Mr. Green
Ортопедията си им е напълно наред... Peace

# 437
  • Стара Загора
ЧРД на нашата кулинарка и фотографка Сладка хапка Heart Eyes
Да си много здрава, много професионални успехи, много кулинарни шедьоври да изваят ръцете ти, които ние да опитаме и добра светлина в обектива ти да ги показваш във виртуалното пространство Hug
Че Данчо трябва да те слуша няма смисъл да го казвам - то се подразбира Mr. Green
Весел празник и наздраве! Heart Eyes Hug

# 438
Присъединявам се към пожеланията на Херка, и да допълня-много екскурзии по чужбинско и послушни дечурлига Hug  Heart Eyes

# 439
Мерси, Херко и Мони   bouquet

# 440
Приемат ли се късни поздрави? Тъкмо за наздравица с добре охладена газирана напитка!
Да си ми жива и здрава!   bouquet

# 441
  • Стара Загора
Като съм застъпила Хапковото семейство, че да карам по ред Mr. Green
Да са ти живи и здрави Ирина и Ивайло Heart Eyes Hug Страхотни деца имаш  Hug Да са все така любознателни, да са много здрави, науките по вода да им вървят...Ивайло скоро и снаха да ти доведе...не да ми хойкаш по държавите Mr. Green Heart Eyes
Весел празник отново! Hug

# 442
Ееее рано ѝ е за снаха; стига деее Joy
Роси, много радост да ви носят  bouquet Hug

# 443
Роси, живи и здрави да са ти!

# 444
  • Стара Загора
Момичета, моля за малко помощ. Планувам една почивчица към средата на май месец. Предложете ми някакво хотелче, въобще дестинация, но да е нещо подходящо с двете диванета ще ходим и ще се мъкнат колички, кошари и въобще както си му е реда. Crazy Crazy Crazy Искам да е нещо в радиус около 50-60 км. от града, за да се приберем бързо при евентуални проблеми с малките. Трябва и да има условия за децата, да има къде да се разхождаме. Най- вероятно ще трябва да вземем апартамент, защото ще имаме и баба с нас. Аз си мислих за Павел баня, За хотел Тонзос също, но там ще е студено. Чудя се за бунгалата на Пряпорец или някъде на баните.....

# 445
Павел Баня звучи добре, аз препоръчвам и Баня  - Карловско - на 100 км е, но си заслужава...вече трябва да са отворили и минералния плаж  Wink

# 446
Търся целодневна или почасова работа, вкл. събота и неделя, свързана с:
1. деца - гледане, вземане/завеждане от/до  детска ясла/градина;
2. деца - помощ в образованието - от 1-ви до 8-ми клас -математика, БЕЛ;
3. домакинство - почистване, гладене, пране;
4. офис-почистване;
5. грижа за възрастни - и в крайградска част;
Отговаря на сериозни и коректни обаждания. Притежава шофьорска книжка и личен автомобил.

# 447
  • Стара Загора
Според мен Пряпорец и Старозагорските бани ги отпиши.
Що не идете някъде към Кърджали язовира....има хубава природа. Трявна също, Арбанаси. Все пак сте с малки деца и не търсите площадки за игра Laughing

# 448
На Пряпорец бунгалата са пълна скръб.
На Старозагорските минерални бани бих отишла на почивка, ако бях с по-стабилни финансови доходи.
Почивната станция на Марица-Изток мисля, че е с прилични цени - http://hotels.marica-iztok.com/bg_custom_About-hotel.html

Но аз лично предпочитам Извора и Калиста, ама с дебел портфейл Simple Smile
Баня- Карловско ми звучи много добре Simple Smile

# 449
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Новината ми може и да е стара, но за тези които не знаят - отварят ДГ"Калина" на 01.06.2011г.
Честита придобивка !!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт