Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 234
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
# 346

http://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-full-ekranda_6_33413
dterziiska, нашите предположения излязоха верни.
В сряда ще гостувя Къвачн на fullekran в 0,50 по star tv.

Да аз бях сложила този линк за самата програма

http://www.startv.com.tr/program/full-ekran-441.html

# 347
svetla , защо реши , че теб съм цитирала или пък ,че преиначавам думите ти ? Коментарът мибше по повод поста на друга съфорумка  , която чета за пръв път , между другото , та тя казваше ,че малко и било на Бихтер и още нещо в този дух , ще го потърся напред ! Както и да е , ако си забелязяла постовете ми свършват обикновено с Така мисля аз , а когато искам да цитирам някого , го правя по обичайният начин , без да си позволявам да преиначавам думите му или да мисля вместо него ! Peace

# 348
  • Пловдив
Да. Просто познахме с твоя помощ.
Много ми хареса момента и снимката на двамата в коридора,
преди мадмоазел да ги пресече. Ех, да има и нас някой така да ни помирисва.
Блянове. Ама Бехлюл добре се справи - върна и  и бяга по тъча чрез Елиф.

# 349
  • Пловдив
gospojata не се ядосвай. Просто новите съфорумка не са ни
опознали още. Каквото има за казване - се казва.
Оправи ли компа.

# 350
charovnica  , аз мисля ,че Бихтер е доста влюбена вече , нали видя как скочи като разбра , че Бехлюл е в къщата - то  не бе грим , то не бяха парфюми ... Не мисля , че е справедливо да се обвинява Бехлюл , че се бори с хормоните си - той също е влюбен , но въпреки това все още се бори да постъпи правилно , както вече казах ! Бихтер не знам какво точно искаше да си говорят , ама нещо и избяга граматиката в коридорчето ! Wink
,

# 351
  • Пловдив
  Така че как Бихтер  е виновна,нещо хич не ми се връзва,сякаш вие като сте били влюбени не сте се държали като нея,не сте търсели разговора с този човек.

Разбира се, че влюбеният това го прави дори не толкова съзнателно. Имах предвид следното: щом разбират и двамата, че влечението е фатално, то едно "приятелство" няма да им се отрази добре, ще задълбае нещата, затова правилната стратегия е "бягай" или нагазвай в блатото, като не може да контролираш чувството, в този смисъл Бехлюл бяга, а тя не. И ако хормонът може да бъде донякъде заситен чрез консумация, ако пък се развият чувства (което Бихтер рискува), изходът би бил самоубийствен. Тя само успокоява съвестта си, стремейки се да ги сдобри с Елиф. Но иначе търси контакта с Бехлюл. А този контакт ще й изиграе лоша шега.

# 352
  • Пловдив

Снимка за сънуване.
Бихтер вече загуби здравия разум.
Чувствата са изписани на лицето и - тя просто грее
в негово присъствие. Знаем какво ни чака за гледане.

# 353
gospojata не се ядосвай. Просто новите съфорумка не са ни
опознали още. Каквото има за казване - се казва.
Оправи ли компа.

Не , мила , пиша от лаптопа на сина ми , още не се е прибрал , та затова ! Wink
Така е , аз затова писах на Светлето , че не съм имала предивид нейният коментар! Peace
dterziiska ,  Heart Eyesстрахотни снимки , чок , чок гюзел ! Flutter

# 354
  • Пловдив
svetla , защо реши , че теб съм цитирала или пък ,че преиначавам думите ти ? Коментарът мибше по повод поста на друга съфорумка  , която чета за пръв път , между другото , та тя казваше ,че малко и било на Бихтер и още нещо в този дух , ще го потърся напред ! Както и да е , ако си забелязяла постовете ми свършват обикновено с Така мисля аз , а когато искам да цитирам някого , го правя по обичайният начин , без да си позволявам да преиначавам думите му или да мисля вместо него ! Peace

Е, ама ти защо реши, че само теб имам предвид Wink Все пак писах в множествено число. Цитирах те за нещо, което си казала, но не си само ти, и писах, че не съм съгласна, какво толкова.  Забелязах "Така мисля аз", дори с удивителна си го писала, не се самонавивай.
Но какво да направя, като и аз  мисля като онази потребителка- че Бихтер най-вероятно донякъде си е изпросила грубото отношение на мъжа й. Но тъй като е напред в сериите, не смея да го коментирам твърдо.

# 355
  Той хубаво бяга по тъча,ама какви ли ще ги свърши с Елиф,досега имаше някакво оправдание,обаче  вече   лично за мен няма.Като вижда,че не стават нещата,да се махне от къщата,да си вземе живота в ръце и да не наранява никой -нито Елиф,нито Бихтер,нито себе си. Да я разиграва така -това е много непочтено,особено като знае накъде отиват нещата. Това момиче ще бъде съкрушено,играе си с чувствата й, с надеждите й,кара я да вярва в илюзии.Бихтер ако не се бореше,щеше да й каже,зарежи го,забрави го и тем подобни. А тя до края искаше да се сдобрят. Мъчително е ,когато има недоизказани неща между хора,които се харесват,затова и тя го търсеше,а не за да го омотае.
  Не обвинявам никого,а казвам,че и двамата  вървят в една посока.Не мисля,че само той се бори,а тя не-да,видях какво направи като разбра,че е в къщата.Търси емоционалната близост  с него,трудно й е да сложи точката. В нея също има противоречие,/не отиде в ателието/ както и в него,това искам да кажа  Peace
  Забелязахте ли какво й каза при притеснението дали Мадмоазел не ги е чула-Внимавай ,Бихтер,т.е. ти си в опасност,аз не,оправяй се.
  Бех иска да постъпи правилно,ама след като тя не се появи в ателието,с какъв жаден поглед я чакаше само,така че и двамата затъват ито сериозно.Просто в тази серия дадоха как Бихтер започва да губи контрола,в предните как той го губи и така,нещата са взаимни,а не еднопосочни,това искам да кажа.Несправедливо ми се вижда само Бихтер да се нарочва като инициатор.
  Когато между двама души има силна  химия ,консумацията не помага ,поне според мен,мисълта пак е в глава ти  Peace

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 23:03 от charovnica

# 356
  • Пловдив

Чок гюзел - май ягуар и купи Аднан.

# 357
Защото , Светле , се беше обърнала към мен директно , затова ! PeaceАз не коментирам нито твоите мисли , нито на другото момиче осъдително , казвам моето мнение , не се "самонавивам " каквото и да значи това !

По отношение на Бехлюл и Елиф - аз също се ядосвам , че не постъпва коректно към нея !Аз мислех , че повече няма да се съберат , а то .... ooooh!

# 358
# 359
  • Пловдив

Пускам Ви за сравнение снимка на Берен във филма който в момента играе.
Да направите сравнение - колко пак е хубава. Играе бедно насилено момиче.
Изпълнението и е върховно.
Не разбирам от коли - синът ми каза че е ягуар.

Общи условия

Активация на акаунт