Отговори
# 450
  • София
Tommelise, стискам палци всичко да е просто моментно състояние на детето Hugvelizarka_8, честита ви месечинка - Ники е голям сладур, да ви е жив и здрав

# 451
  • Пловдив
Привет Simple Smile
И ние тъкмо се прибираме от разходка - ходих да харча пари, че ми преведоха от НОИ за два месеца smile3508 newsm44

Tommelise, успокой се! Колкото повече се тревожиш - толкова повече намаля кърмата  Hug Успокой се, хапвай пържолки (при мен имат невероятен лактогонен ефект) и се цеди по-начесто - на всеки час, ако ти е възможно!

Честит имен ден на именниците и честито на месечинковците!   bouquet  

Аз да питам - някой знае ли някакви рецепти за готвене на пара? Взехме уред, за приготвянето на храната на дребния (като дойде време), но пък не пречи и ние да се възползваме от по-здравословния начин на приготвяне Grinning
Търсих из нета, но нещо не мога да намеря - все ми излизат теми из форуми (главно бг мама Mr. Green )

Айде, отиваме да се манджосваме с дребуса Simple Smile

# 452
Аз мисля да давам месо след 10 месец, а риба след година и половина.

Честито на всички месечинки  Simple Smile

# 453
и тук искам да кажа
 Naughty
много е кофти с тоя скайп
пишете в несвяс там и как да се върна да чета . и нито мога да хвана тема да си поговорим,нито да обсъдим, преплитат се 56 теми,всеки пише през другия.
и е кофти спрямо другите ,които не са там.

аз ще пиша тук, който иска да пише. а като умре темата - ми няма да пиша  Crossing Arms

# 454
  • у нас
и аз съм тук Crazy

# 455
  • София
gala. - и аз ще пиша тук Laughing

# 456
Честита месечинка на Ники!

Бебчо- и мен един път ме прецакаха със цвета и от тогава сама си го избирам  Peace

Tommelise - стискам палци  Praynig

sweet_maniche- доколкото съм наясно като се гатви на пара не се слагат подправки...

# 457
Здравейте момичета много сте изписали до сега ви чета....вчера обещах на мамите от Пловдив да напиша откъде взе витамин Д мъжът ми та....аптеката се намира на улица Ибър това е между панаира и Новотела някъде имало 3 аптеки та в едната имало,който иска да се възползва.

# 458
ооо подсетихте ме - леля ми днес ми каза,че в аптеката на красно село на пазара са заредели с вит.Д
ако някой иска

качвам снимките и клипчето от гимнастиката - Яничка виж ,ако искаш

ЕХЕХЕХЕХЕХЕЕЕЕЕЕХХХЕХЕХ тия от мтел ми счупиха главата - реклама с песен на ac/dc  хехехеххе

опитвам се да кача снимки и фейсбук ми казва - Сървъра намира молбата Ви за объркваща и не е сигурен как да действа.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 17:51 от gala.

# 459
  • Пловдив
Деавит има по аптеки Санита Peace

# 460
Аз също. Simple Smile
Много ми стана да следя и тук и във фейсбук, а сега и скайп...не мога да огрея. Simple Smile Та за това оставам тук.

Tommelise, дано по бързо се оправят при вас нещата. Praynig Peace
Sweet_maniche, ние си правим зеленчуци в уреда за готвене на пара.Купувам от тези замразените миксове, пускам ги в уреда за 30 минути, после овкусявам с масло, сол и соев сос.Стават екстра, почти всяка седмица правя поне по веднъж.Месото не ми харесва, става като варено.

# 461
купих надуваема топка от джъмбо и те е спукана  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
утре ще ходя да им я върна  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
тъкмо ще купя още една,че тия в нас двете ще се изтЕпат за топката  Joy Joy Joy

# 462
Ей сега сядам да ви чета. Само да споделя, днес ми се отвори малко свободно време и се поразходих в мола. Има огромни намаления на всичко, чак ме хвана яд, че изхарчих толкова пари по празниците, а не си оставих за сега #Cussing out Ама намаленията са наистина до 70 - 80 % на някои неща и ако се поразрови човек, може да направи добри попадения.

# 463
  • Варна
Каква топка купува, Гале?

# 464
обикновенна надуваема средно голяма - няма такава радост и игра

Общи условия

Активация на акаунт