Отговори
# 420
А като знам, че и до Истанбул ще се ходи...
  Joy Joy Joy Joy Joy moresmile travel

# 421
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дано не са ни разлепили снимките и на Капъ Куле... hahaha hahaha hahaha
"Персона нон грата"

# 422
Така както са ги скроили серийките, ще има да си чакаме докато Йълмаз разбере за детето! hit

# 423
Така както са ги скроили серийките, ще има да си чакаме докато Йълмаз разбере за детето! hit
Утре бе джанъм...бъди търпелива. hahaha hahaha hahaha

# 424
  • Разград

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 22:58 от vania_e

# 425
"Персона нон грата"

Скоро и там ще ни знаят!
но като им кажем, че отиваме да обстрелваме Джем, ще срещнем съдействие. hahaha hahaha hahaha

# 426
"Персона нон грата"

Скоро и там ще ни знаят!
но като им кажем, че отиваме да обстрелваме Джем, ще срещнем съдействие. hahaha hahaha hahaha
майтапа на страна ама вчера голем смех в агенцията. Отивам да си платя екскурзията и по едно време младежа как си пишеше и като вика:
"Охооо, аз ви помня...миналата година 18.03...в червения автобус бехме... Joy Joy Joy Joy Joy
И я така... newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
После вика: "Още се носят легенди как вкара алкохол и чаши в двореца и на скенера ти взеха бутилката...ама за сметка на това тропа с чашите през цялото време." hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 427
Йълмаз изби рибата в тоя костюм! Joy Joy Joy
Освен, че разби огледалото!

# 428
  • Пловдив
  bouquet Мераба къзлар! Ех тази Аслъ ... Може би Хандан беше жестока, но пък е истина, това което каза. Аслъ е сложила розовите очила трайно и не иска да ги свали. Йълмаз й бил казал, че вече не обича Филиз. Той за това за малко и не умря, ей така от кеф, защото е супер-мачо.
Тежка серия, но определено знаят как да ни въздействат, защото настръхнах докато я гледах. Особено от последните минути.

# 429
[
"Охооо, аз ви помня...миналата година 18.03...в червения автобус бехме... Joy Joy Joy Joy Joy
И я така... newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
После вика: "Още се носят легенди как вкара алкохол и чаши в двореца и на скенера ти взеха бутилката...ама за сметка на това тропа с чашите през цялото време." hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha[/b]
[/quote]

Зизу, и мен ме помнят като исках да слизам при Коч да си прибирам бельото! Екскурзиводката ми се обажда да ме кани на кафе.

Във всеки майтап има много истина!

# 430
 bouquet Мераба къзлар! Ех тази Аслъ ... Може би Хандан беше жестока, но пък е истина, това което каза. Аслъ е сложила розовите очила трайно и не иска да ги свали. Йълмаз й бил казал, че вече не обича Филиз. Той за това за малко и не умря, ей така от кеф, защото е супер-мачо.
Тежка серия, но определено знаят как да ни въздействат, защото настръхнах докато я гледах. Особено от последните минути.

Много силен режисьор. Много силна серия. просто последните четири, пет  ме кефят страшно.
Днеска Филиз и Йълмаз изиграха страхотно ролята на обречени.

# 431
  • Разград
Скоро и там ще ни знаят!
но като им кажем, че отиваме да обстрелваме Джем, ще срещнем съдействие. hahaha hahaha hahaha:

Ама той по-скоро нищо не е правил оставете го него малко на спокойствие сега. Как хубаво си се излежава човека сега в пандиза.

# 432

Зизу, и мен ме помнят като исках да слизам при Коч да си прибирам бельото! Екскурзиводката ми се обажда да ме кани на кафе.

Във всеки майтап има много истина!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532Е, да си търсим бельото при Коч не съм се сетила.... smile3532 smile3532 smile3532

# 433
  • Разград

# 434
Скоро и там ще ни знаят!
но като им кажем, че отиваме да обстрелваме Джем, ще срещнем съдействие. hahaha hahaha hahaha:

Ама той по-скоро нищо не е правил оставете го него малко на спокойствие сега. Как хубаво си се излежава човека сега в пандиза.

Ооох! Скоро ще си покаже рогата! Но. правилно много готинин серии, да им се насладим!

Общи условия

Активация на акаунт