Отговори
# 495
Здравейте фенки на Йълмаз(да не чуе Нервакова),
Тези дни съм на бачкане и минавам да ви пожелая приятен уикенд и в понеделник да сме на линия пак,
И умната!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 496
  • Пловдив
Сега изгледах снощния епизод.Е,какво да кажа-доволна съм!Доволна съм от намереното отново доверие/и от Йълмаз към Филиз и от Йомер към Фериде/,от успешното "приземяване"на Аслъ,от разведряването на тягостната обстановка.
Забелязахте ли колко хубави стихове звучат понякога в интимни моменти на размисъл?
Да, страхотни са, аз ги забелязах още при гледането на турски и много исках да ги чуя с превод. В едни от най-хубавите и тъжни моменти звучат тези стихове, заслужава си да ги чуем.

# 497
  • Пловдив
Добър ден HugЧукам,влизам- Rolling Eyesооооо,никой няма под липичките newsm78Много активно почивате бе кукли,ще изпаднем на втора страница!

# 498
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=Szom4s0SKIs

bouquet  bouquet Здравейте, липички! Още нещо за г-жа Нервакова - една порция Мачо мен плюс Филиз, с музиката на Joe Dassin - Et l'amour s'en va (И любовта си отива ...). Приятен неделен ден!   bouquet

# 499
http://www.youtube.com/watch?v=Szom4s0SKIs

bouquet  bouquet Здравейте, липички! Още нещо за г-жа Нервакова - една порция Мачо мен плюс Филиз, с музиката на Joe Dassin - Et l'amour s'en va (И любовта си отива ...). Приятен неделен ден!   bouquet
newsm51 newsm51 newsm51

# 500
Думи на обич,думи от страст
проникновени и благи...
Знае ли Нерви дали и от вас
в нея надига се спазъм
Thinking newsm78 ooooh!

# 501
Тя убеждава,тя утвърждава-
всичко е само нагласа.
Ах, а дали не и всяка от нас
на нейния спазъм приглася? Embarassed Rolling Eyes Embarassed

# 502
ЧЕСТИТ СВ. ВАЛАНТИН!
http://vbox7.com/play:75da0dc8

# 503
Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Честит празник на всички влюбени,пожелавам прятно изкарване на празника с любимия човек

ето и кафенцето

# 504
  • Пловдив
Добър ден HugГаленце,благодаря т и за чудесното кафенце HugВесел празник на всички и от мен!!!Много,много любов и дай боже всяка да си намери своя Йълмаз  bouquet

# 505
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте компанията!   wavey wavey  wavey

Ей ме на и мене след два дни затишие...  Joy

Днес съм на работа за да си почина и да бъда с вас.  hahaha

Честит празник на всички влюбени, обичани и обичащи дами!

# 506
Здравейте компаниятаааааааа   love001  love001  love001

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛНЕТИН!

# 507
  • София,
Честит празник на всички!   Hug txtloves Wine Glass txtloves  Kissing Heart Heart EyesАз искам да попитам има ли още доста серийки докрая, хем ми се иска вче да има развръзка, хем не ми се иска да свършва филма, нямам търпение да почне серийката Hug.
Някой има ли свалени във формат МРЗ песничките от филма, опитах да ги сваля от сайта даден на първа страница, но нищо не се получи,  Crossing Arms, блокира ми компютъра, неможа да се инсталира програмката, няма място препълнен е диска Embarassed. Може ли някой да ми ги пусне на поща, да ми пише на ЛС Praynig.

# 508
Иии стана ми жал за Аслъ  Cry но и се изкефих..много благородна постъпка..така прави човек който обича  Naughty

# 509
Йълмаз като е весел е много хубав Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт