LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 023
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 780
  • София-Младост
Тази талия е много голяма за 34! Даже и 36 в някои случаи ще й е малко, но пък ханша й е малък... Странна фигура има.
Висока и слаба, но за всеки случай довечера аз ще  я премеря. Май 36 е по-добре.

# 781
  • Варна
Тази талия е много голяма за 34! Даже и 36 в някои случаи ще й е малко, но пък ханша й е малък... Странна фигура има.

Що пък странна? Нищо че е 172, сигурно е дете още и няма типичните женски извивки. Peace

# 782
Ако е дете - може, иначе с разлика 7см. м/у талия и ханш... Най-добре мерете пак!

# 783
  • Плевен
Ако е дете - може, иначе с разлика 7см. м/у талия и ханш... Най-добре мерете пак!

Хайде сега Simple Smile))))  Има от нас и малко нестандартно оформени  #Silly

# 784
Не е нужно да е грешка, предполагам, че жената добре е премерила. Масово тийновете сега са така, или по-зле - талия по-голяма от ханша. Има време, и ханша ще се оформи след няколко години  Peace

# 785
Има, разбира се, не съм искала да обидя някого.  Embarassed Извинявам се ако така се е получило. Просто с талия 70см някой път трудно закопчавам и №36...

# 786
  • София-Младост
Не е нужно да е грешка, предполагам, че жената добре е премерила. Масово тийновете сега са така, или по-зле - талия по-голяма от ханша. Има време, и ханша ще се оформи след няколко години  Peace
Дете е, на 12, направо си е равна като я гледам, но обещавам и аз да премеря довечера Simple Smile Благодаря ви за дискусията, ама да не спамим повече Simple Smile Обидени няма Simple Smile

# 787
Уф... Опитах да пусна поръчка, но ми изписва, че не мога да платя с тази карта. Пробвах 2-3 пъти, но все същото. Даже излизах и наново си влизах с акаунта... ooooh! Има ли значение, че все още не съм правила транзакции с новата ми карта (т.е. подновена старата ми карта)? Сега пък направо ми изписва, че не може да стане плащането и не ми дава да въведа и друга карта. #Cussing out

Трябва ли да правя нов акаунт? Rolling Eyes

# 788
  • София
Ужас, от 10 неща в кошницата само 2 бяха за половинката и точно те свършиха под носа ми   Close

# 789
  • Добрич
С талия 80 и ханш 95 кой размер за дънки да гледам?Все си мисля 38-40,така ли е?
Благодаря предварително.

# 790
Уф... Опитах да пусна поръчка, но ми изписва, че не мога да платя с тази карта. Пробвах 2-3 пъти, но все същото. Даже излизах и наново си влизах с акаунта... ooooh! Има ли значение, че все още не съм правила транзакции с новата ми карта (т.е. подновена старата ми карта)? Сега пък направо ми изписва, че не може да стане плащането и не ми дава да въведа и друга карта. #Cussing out

Трябва ли да правя нов акаунт? Rolling Eyes
Ами желателно е, при мен блокиран акаунт се оправя за 24 часа.Ако държиш да пазаруваш, си направи още акаунти Wink.

# 791
# 792
  • Бургас
Ratsa82  благодаря много.Личи си,че са доста добра изработка Simple Smile

Мимита това е линка,а отговарят ли си на номерата.
http://www.laredoute.fr/vente-basket-mactelo.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined

Моят крак е ужасно тесен. От Адидас взимам 38 или 38 2/3, при условие, че нося 37 или 38 номер обувки. Тези бяха 39 1/3 и ми бяха малко големички.

# 793
  • БУРГАС
Пуснали са на рийбок дамския модел анцунг 42-44, някой получили го размера как е.Материята според вас от лъскавата лие на като на РиСОТО ИЛИ тези като на клиновете

# 794
матрака ми е 144/190 - ако взема чаршаф с ластик 140/190 дали ще ми стане
Или да взема 160/200  newsm78
много моля ако някой може да ми помогне   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт