LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 260
# 1 261
Здравейте, харесала съм това яке http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-capuche.aspx?productid=32 … =3&pos=80_a_n но не мога да преценя какъв размер да взема. Може ли да ме посъветвате как върви номерацията, оголемена ли е умалена ли е ?

# 1 262
Тези ли дънки бяха умалени и трябваше + 1 номер да се поръча
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-denim-stretch-entrej- … pdp&pos=5_a_n

# 1 263
  • насън...
То е за смях...снощи цяла вечер съм сънувала как правя поръчка с нея, а после гледам, че съм поръчала съвсем друго нещо.  ooooh! ooooh! ooooh! Шшшт, тихо, няма да казвате на никого какви глупости сънувам.  ooooh! Сега няма никаква гаранция, че ще я пратят, но поне ще спра да дебна като луда. /Но твърде вероятно ще продължа да я сънувам. И то поне да беше за мене, а то за хлапето. УЖАС!/

Klemy, честито за парката!  Grinning най-сетне успя, дано ти я фактурират и си я получите по живо по здраво...я само кажи кои номера беше, че да знам дали да се ядосвам, че я изтървах... ooooh!

# 1 264
  • София
То е за смях...снощи цяла вечер съм сънувала как правя поръчка с нея, а после гледам, че съм поръчала съвсем друго нещо.  ooooh! ooooh! ooooh! Шшшт, тихо, няма да казвате на никого какви глупости сънувам.  ooooh! Сега няма никаква гаранция, че ще я пратят, но поне ще спра да дебна като луда. /Но твърде вероятно ще продължа да я сънувам. И то поне да беше за мене, а то за хлапето. УЖАС!/

Klemy, честито за парката!  Grinning най-сетне успя, дано ти я фактурират и си я получите по живо по здраво...я само кажи кои номера беше, че да знам дали да се ядосвам, че я изтървах... ooooh!
126, 138 и 150 със сигурност, не видях дали имаше и други. Днес розовата бяха пуснали само, вчера имаше и каки.

# 1 265
Тези ли дънки бяха умалени и трябваше + 1 номер да се поръча
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-denim-stretch-entrej- … pdp&pos=5_a_n

Тук има размери на 28 (38/40) номер. Виж дали ще се ориентираш ...  Peace

Да кажа и за мъжките дънките. На марка Woyming размер 50 е точно с 50 см колан (прегънат). Четох в темата, че това се отнася и за дънките на ЛР.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 15:09 от *Rudolph*

# 1 266
  • Варна
Някой, който е получил коженото яке от 35 евро в размер 34, би ли дал размери и да каже дали е уголемено или си отговаря.   bouquet

# 1 267
# 1 268

Klemy, честито за парката!  Grinning най-сетне успя, дано ти я фактурират и си я получите по живо по здраво...я само кажи кои номера беше, че да знам дали да се ядосвам, че я изтървах... ooooh!
126, 138 и 150 със сигурност, не видях дали имаше и други. Днес розовата бяха пуснали само, вчера имаше и каки.

Уф и аз я пуснах,че ми трябваше нещо към дънките бойфренд GrinningГледам фактурирана ми е вече поръчката ,дано и да си я получа цялата после newsm17

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 16:48 от liubi-bubi

# 1 269
  • София
Да, интересно, много бързо отидоха на 4-та стъпка.  Rolling Eyes Което все още нищо не значи...

# 1 270
# 1 271
# 1 272
Дойдоха ми Кикърсите (дето бяха намалени на 21 евро) в червено и оранжево - нося 37, поръчах си същия номер и са ми точни  Crazy и са толкова кукленски  Flutter

Снимки довечера  Peace

# 1 273
  • Пловдив
Аз пък чак сега се сетих, че имам и мъж, та...чета, чета и пак не разбирам. За дънки +10 от ноемрацията, или 1/2 от шиточината на колана? Защото при нас не съвпадат. Скъпият носи дънки 33-34, а половината колан му е 48-49см някъде...Та дънки 43-44 или 48? 175см/83кг по данни от вчера.
И аз се присъединявам, защото изобщо не ми стана ясно.
Освен това тук пишеше един господин, който сподели, че носейки 34 в БГ, дънките, които е взел от Ла Редут са му големи...
Моят съвет е 44, дано и други се включат.
Аз поръчвам 44 на мъжа ми, който тук носи 33. Стават му идеално. първо взех едни 46, защото мерих по колана- е, големи са му.  180/84кг е с талия около 90 и нещо. Дано съм помогнала.

# 1 274
ала-бала благодаря   bouquet
и да кажа, че тази блузка е уголемена.156 ми става на мен с височина 168 http://www.laredoute.fr/vente-pull-raye-a-capuche-ado-fille.aspx … =1&pos=52_n_n

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 15:51 от siqnie

Общи условия

Активация на акаунт