LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 485
Момичета има ли начин да ми пратят хартиения каталог 2011г.?

Не , но Ева е качила някъде всички мисля... Rolling Eyes

Има ги каталозите в електронен вариант на първа страница в темата за кодовете.

# 1 486
# 1 487
Сабина, кой номер и цвят имаш от палтето и отговаря ли си? Глрдам, че още има 42, но аз съм 40-38. Дали е умалено малко?
И дали има шанс Рисото 168 да стане на младеж висок 183см-70кг?
Чак сега видях...38/40 съм и 40 ми лепна, но за дама с пищен бюст ще стои странно, според мен. Просто кройката е малко по-особена, тясно скроено в раменете, а надолу широко. Според мен си вземи 40, така или иначе всеки ден го пускат. За второто не смея да давам коментари. Confused

Бу, май-май искаш да не ям още два месеца... Joy Joy Joy
Всъщност това е идея, тъкмо за следващата разпродажба ще влизам в детските размери. Mr. Green

# 1 488
  • Пловдив
Момичета и момчета, за първи път ми се случва - имам отказан артикул и обща сума реимбурс 2,17 евра - стои си в профила - какво се правеше, за да си го изразходвам?

# 1 489
Искам да похваля ей това
http://www.laredoute.fr/vente-pull-manches-3-4-ado-fille.aspx?pr … amp;source=search
За съжаление има само за 12 години. Дебело, топло, стои много добре. Нося 34 номер обичайно,  имам пуловера в размер 156 - абсолютно достатъчно голям е, а може би щеше да ми стане и по-малкия.

# 1 490
Момичета и момчета, за първи път ми се случва - имам отказан артикул и обща сума реимбурс 2,17 евра - стои си в профила - какво се правеше, за да си го изразходвам?
Пишеш писмо на Ла Редут от формата за контакти (виж 1-ва стр.) да ти изпратят номер на ваучер по имейла за сумата...

# 1 491
Исках да знам дали сте отдали дължимото на прекрасните цветни ботуши от естествена кожа само за 19.90-23.97Е, от които има почти пълна номерация за всички цветове?

Аз ще трябва да се въздържа, защото си купих 2 чифта ботуши в началото на зимата и ще ме е срам да взема още, но ще ми е мъчно ей така да си заминат тези некупени  Crazy
а някои поръ4вал ли ги е?дали си отговарят на номера?

# 1 492
Момичета, този мъжки панталон дали си отговаря, малко коментар ако може http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-cigarette.aspx?prod … e=1&pos=6_a_n

# 1 493
  • Пловдив
Исках да знам дали сте отдали дължимото на прекрасните цветни ботуши от естествена кожа само за 19.90-23.97Е, от които има почти пълна номерация за всички цветове?

Аз ще трябва да се въздържа, защото си купих 2 чифта ботуши в началото на зимата и ще ме е срам да взема още, но ще ми е мъчно ей така да си заминат тези некупени  Crazy

ей няма да ви чета повече пак ме вкарахте в разход  Heart Eyes

ще ми заспят с велуреното черно якенце дето го чакам тия дни

м ще изчакам дано ги намалят още в черно цената е 23.97 евра

# 1 494
Момичета, този мъжки панталон дали си отговаря, малко коментар ако може http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-cigarette.aspx?prod … e=1&pos=6_a_n
И аз се нареждам...

# 1 495
  • Пловдив
Може ли някой да ми помогне с оразмеряване......

Сестра ми иска от тези дънки на Софт грей
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-stretch-denim-ou-satin-d … lp&pos=71_n_n

С талия 91см, ханш 111см кой номер да й поръчам?  Praynig   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 496
Момичета токущо си получих поръчката,но една част от нея липсва и е отбелязано с химикал колко са ми приспаднали,но за първи път ми се случва и сега незнам какво да правя,как да си потърся останалите пари?!Прочетох по-нагоре,че и друго момиче има същия проблем,но в моята фактура в профила ми си стоят всичките неща,които съм поръчала и единствено в хартиената,която получих е отбелязано,че другите неща ми ги няма.Не мога да си обясня и защо ги няма,след като все още ги има в сайта и са от новата колекция?!Някой може ли да помогне!

# 1 497
Днес чакам от тези ботуши - в кафяво и кафявото велурено яке.  Ще мога да дам повече инфо по-късно като си взема пратката от DHL.

# 1 498
Може ли някой да ми помогне с оразмеряване......

Сестра ми иска от тези дънки на Софт грей
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-stretch-denim-ou-satin-d … lp&pos=71_n_n

С талия 91см, ханш 111см кой номер да й поръчам?  Praynig   bouquet  bouquet  bouquet
Татито, хвърлете 1 поглед на отзивите и вижте какво им има/няма на дънките  Peace
Помня, че ми бяха в идеите за поръчка, но накрая взех други (дето бог знае дали ще вляза в тях  hahaha), но нещо в тези не ми хареса, не помня вече какво, иначе като номер - да, би трябвало да влезе момичето в 44, стига дънките да не са умалени! Лошото е, че и еластанът е само 1%...т.е. хич го няма и малко да не си отговарят на номера ще трябва да заслабва  Mr. Green  Hug

Бу, ти какво...като реши да спестиш някой лев, реши нас ли да набуташ  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes Ама няма, няма да се отдам на изкушението, докато не пуснат гардероб за подарък  Naughty

# 1 499

аз чакам червените до ден-два - тогава ще дам отзиви, но в сайта сякаш четох че са леко уголемени

Общи условия

Активация на акаунт