LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Варна
Моля, който е получил тези балеринки   да измери стелката на 38 номер. (Друг размер също ще ми свърши работа да се ориентирам)  bouquet

# 1 861
при пускане на поръчка ми иска да впиша № et rue,какво трябва да напиша?

# 1 862
трябва да напишеш номера на улицата

# 1 863
Цвети, на 3Е дори беше Wink
Линковете ги слагаш на браузера, появява се шапкованата и мине-не мине някоя минута презареждаш с надежда да се появи желаната стока.
Ето за все случай пак реф номер Wink
POUPON
Coloris : POUPON 36CM
Taille : 1
Ref : 5982847
(появи ли се за 0.90 ще метна 1 за теб, ако имам да вземам нещо, па и няма да ми е излишна и да си я намериш сама, нп Peace)
ани,метни и за мен едничка ,ако не е проблем разбира се

# 1 864
сиси, не можах да ви изпратя лично, затова пиша тук. аз в понеделник чакам рисото сив Л , но пък мисля че ще ни е голям по отзивите тук. Така че ще се радвам ако успея да го разменя.

# 1 865
  • София...........
Събота с/у неделя пускат ли разните неща дето дебнем, че тая нощ стоях докато затвори сайта и после станах към 5:30 , но вече бяха свършили тениските Мис 60?

# 1 866
Цвети, на 3Е дори беше Wink
Линковете ги слагаш на браузера, появява се шапкованата и мине-не мине някоя минута презареждаш с надежда да се появи желаната стока.
Ето за все случай пак реф номер Wink
POUPON
Coloris : POUPON 36CM
Taille : 1
(появи ли се за 0.90 ще метна 1 за теб, ако имам да вземам нещо, па и няма да ми е излишна и да си я намериш сама, нп Peace)
ани,метни и за мен едничка ,ако не е проблем разбира се
Да, ама те не излизат за по 0.90Е, а за по 3Е Wink И на мен ми хареса куклата, много е сладка и става за момчешки игри.
И да помоля за ориентир: Тези момичешки дънки, които често се появяват за 1Е, за слаби девойки ли са, след като пише срещу тях Jean slim morpho menue? Някой, ако ги има, би ли споделил как са? Много мерси!

Aaa, още едно въпросче:
Ако врата на мъжа е по-широк от дадените мерки за дадена риза(пример 39/40), но пък си е купил риза с номера (примерно М) на блузите, които принципно си носи, това означава ли, че ще му е драстично малка?

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 12:09 от Ratsa82

# 1 867
Събота с/у неделя пускат ли разните неща дето дебнем, че тая нощ стоях докато затвори сайта и после станах към 5:30 , но вече бяха свършили тениските Мис 60?
Да пускат, а тениската свърши веднага като беше публикуван линка може би преди 4ч. Аз само можах да я добавя.

И в този дух, Цъфс, единствения вариант е някоя добра душа, която  има в кошницата си куклата да ти я поръча. Иначе по референтен засега е мисията невъзможна.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 12:18 от laki

# 1 868
Ratsa82, имаш предвид, че вкарана с този реф номер излиза на 3Е или по принцип вече е на 3Е от 20.01 насам, когато се е появила  newsm78
Просто си питам, не съм я видяла още на живо, моята е в С-я  Crossing Arms тия от ДЧЛ за провинцията не работят в събота.  Confused но видях снимките...наистина е мн сладка и дори 3Е си струва  Peace
 Laughing не, че в сметките имам 2 х 3 излишни Е обаче  Embarassed всичко е на кантар и дебна въпросното яке на Актив.
Аз реално нито съм я търсила по реф, нито по линк, на 20.01 по случайност я хванах и пуснах, че ми е мерак от времето, която беше на 9Е.

Мис60 тениската сутринта стоя доста дълго време, поне 20 мин сигурно, беше само жълта и само 38 номер, ама и това вече не е критерии гледам ги как 1 път пускат дадени номера и цветове от нещо, друг път други, които уж ги няма предния път.

(Анелийка, по 0.90 Е имам ли възможност вземам и за теб  Peace)

# 1 869
при пускане на поръчка ми иска да впиша № et rue,какво трябва да напиша?
Най-добре си напиши и там целия адрес- улуца, номер, блок, етаж!

# 1 870
А някой виждал ли е да се появява 174-М от Рисото?
И аз дебна черния.Имаме сивия.

В понеделник ще взема черният Рисо-М-ка  Wink  Но... имам опасения, че ще ни е малък  Tired Евентуално ще го пусна в другата тема за размяна, но ще стане ясно чак след уикенда.
Ако някой проявявя интерес да драсне ЛС  Peace
Аз се ориентирах към М по коментарите, без да съм убедена много. Та да питам пак, че преди никой не ми отговори,дали М ще е добре за момче 183см-70кг? Иначе тениски взимам L и са му широчки, но биха били добре и по-дълги.
ДЕси, би ли казала с какви мерки е твоя мъж?

# 1 871
Вчера получих поръчка с това http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-imprime-fi … =1&pos=14_a_n наистина е хубаво трико и много добре стои. Изглежда като на снимката
тази жилетка много ни хареса. Лила - цветът е като на снимката. Отговаря на размера. http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-long-ado-fille.aspx?produ … =1&pos=23_a_n може и да е коментирана, но не съм засичала. Препоръчвам я.
Пуловерчето детското с качулка лилаво и сиво райе - сега не го намирам не е кой знае какво, но става за 2Е...
http://www.laredoute.fr/vente-robe-manches-longues-ado-fille.asp … e=1&pos=5_a_n дъщеря ми въпреки че много го искаше, като го видя не беше много очарована и някои други коментирани неща.

И да попитам, някои бяха поръчвали раницата ПУМА - сивата преди  намаленията беше 17Е онзи ден я издебнах за 13,5 - хубава ли е, здрава ли е, че я пуснах за щерката?

# 1 872
Ани, ако става дума за една кукла, която напоследък много момичета получиха, със зелени и сини дрешки - ами аз откак я видях за първи път и много пъти след това я засичах, все си е била за по 3Е  newsm78 По референтен никога не съм я търсила, просто по линк (който затрих...) Дати не помня, но не беше отдавна, може би обаче след 20.01 ще да е било...

# 1 873
  • Сливен
заповядайте- линк към куклата

http://www.laredoute.fr/vente-poupon-de-36-cm.aspx?productid=324 … e=1&pos=8_a_n   Poupon de 36 cm
LISSY DOLLS
3,00 €  

# 1 874
Някой знае ли защо не ми приема картата(VISA НА ОББ)?
Интерно, защото със същата карта вече пазарувах от тези намаления newsm78

Общи условия

Активация на акаунт