LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Все на втория етаж
Искам да попитам, съвсем като новобранка, но моля кажете ми до коя дата включително е намалението? Знам, че е 5 седмици от 12. 01. и по мои сметки, трябва да приключи на 16 Февруари, така ли е?

Вичито, благодаря за снимките.

# 2 056
  • Пловдив
Искам да попитам, съвсем като новобранка, но моля кажете ми до коя дата включително е намалението? Знам, че е 5 седмици от 12. 01. и по мои сметки, трябва да приключи на 16 Февруари, така ли е?

Вичито, благодаря за снимките.
Иренка официално е до 15.02-24 часа.Но от последните намаления още последната седмица много малко зареждат и по вдигат цените,но пък за сметка на това след 16 пак си продължават да пускат в 14 и в 4 часа някой артикули,но това само от моите наблюдения-гаранция няма  Peace

# 2 057
Вкарахте ме в размисъл сега с тия дънки Уайоминг:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-5-poches-regular-long-32.aspx … minipdp=undefined
Хайде, аз ако съм поръчала погрешен размер- карай, не е за сефте, ама поръчах и за мъжа на приятелка 50 размер, а той не е от най-едрите, 36 носи момчето. Много моля, който има 50 или 52 размер от дънките, без значение кой от двата, да измери талията , ама от илик до копче /и с претенции съм, ама-ха/, и да пише. Много благодаря! Hug

а забеляза ли, че са за по-ниски мъже? Аз така се излъгах и ги жзех за мъжа ми, който е 1.85м, и са му къси крачолите. излагация пълна  ooooh!

# 2 058
чаршафите оригами дали пускат при пране? ако изпера зелените и розовите заедно на 60градуса примерно, ще им сменя ли цвета?  Grinning

аз изпрах розовите, заедно с едни други червени покривала и бели дрехи и всичко беше розово после - дали от чаршафите или от червените покривала не знам, но те съветвам да не рискуваш  Peace

# 2 059
  • у нас
чаршафите оригами дали пускат при пране? ако изпера зелените и розовите заедно на 60градуса примерно, ще им сменя ли цвета?  Grinning

аз изпрах розовите, заедно с едни други червени покривала и бели дрехи и всичко беше розово после - дали от чаршафите или от червените покривала не знам, но те съветвам да не рискуваш  Peace

аз изпрах зелените и оранжевите. Нищо не пуснаха, даже след пране станаха много меки и хубави  Peace

# 2 060
Момичета,нощем дали пускат още оригами калъфки,че купих чаршафи и пликове,но калъфките изпуснах и през деня в 14ч не ги засичам,да знам нощем да будувам ли от вторник  Thinking

# 2 061
  • Sofia
Ето снимки от моята поръчка от 19.01, до червения суитчър са сегашните
За детето два суитчъра за градината, размер 102, много съм доволна, особено сивия е страхотен, червения също е ватиран,
Комплекта от две блузки пак 102, едната с къс, другата с дълъг ръкав
За мен бузката от 2 евро и плик лабиринт (с който ми стана комплект) и още един чаршаф.

# 2 062
Момичета ,някой получи ли панталона от три евро с този рефентен номер 7219253 ,кажете моля ,отговаря ли си на номера,ако може да го измерите ,който го има благодаря предварително!

# 2 063
това пуловерче отговаряше ли си на номера?   bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-pull-sans-manches-imprime-golf.asp … iginminipdp=cross sell pdp

# 2 064
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-manches-longues.aspx?pr … =1&pos=34_a_n
да питам за тази блузка.Отговаря ли си на номера или е уголемена.

Имаме я в сиво и вчера получихме и в розово. Материите са леко различни, тази в розово е по-мека и сякаш е малко по-големичка, ръкавите са по-дълги  Thinking а са един и същ номер. Иначе са много хубави пуловерите  Peace

и аз направих почти пълна колекция от тях / на 5 и 3.50 евра/ хубави са,  но миналогодишните бяха като че ли по плътни , а и кафяво червеното НЕ го препоръчвам ужасен цвят на живо

# 2 065
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-manches-longues.aspx?pr … =1&pos=34_a_n
да питам за тази блузка.Отговаря ли си на номера или е уголемена.

Имаме я в сиво и вчера получихме и в розово. Материите са леко различни, тази в розово е по-мека и сякаш е малко по-големичка, ръкавите са по-дълги  Thinking а са един и същ номер. Иначе са много хубави пуловерите  Peace

и аз направих почти пълна колекция от тях / на 5 и 3.50 евра/ хубави са,  но миналогодишните бяха като че ли по плътни , а и кафяво червеното НЕ го препоръчвам ужасен цвят на живо

веднагически излиза от кошницата   bouquet  Grinning

# 2 066
Здравейте
може ли някой, който е взимал мъжки панталон или дънки на AW, размер на 42 да ми ги измери?
Например на това
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-a-carreaux-multipoches-toi … minipdp=undefined

Благодаря предварително   bouquet  Hug

Момичета, никоя ли не е взимала р-р 42 на ACTIVE WEAR, за да ми ги измери? Да е панталон.
Моля някой да се включи  Praynig  Hug

# 2 067
  • Испания
И аз да кажа за маратонките Адидас,получих едни комбинация между велур и плат -бели със зелено,за лятото,не ги намирам отдавна в сайта-за 27 евро бяха-ами поръчах с 1 номер  по-големи,но наистина са големи на сина ми -носи 43 -взех му 44 и леко му хлопат,е,ще си ги носи,но според мен си отговарят точно на размера,на кутията пише 9,5 ,както си е по стандарт-така че не всички Адидас са умалени  PeaceПък чак в сайта пишеше да се взема +1  newsm78
Има едни други пак оттук 43 1/3,леко му стискаха,ама се поотпуснаха  ThinkingЯвно наистина много зависи от модела  Peace
Утре чакам едно колетче,което от 01.02 нямаше движение и си стоеше уж в Белгия LaughingТака че пътуват си,ама ние не виждаме  LaughingОще от вчера е в офиса,ама като не работят  Sick
И пак да питам,я кажете за тия бойфренд-уголемени,умалени,не че не пуснах на щерката,ама да знам какво чакаме  newsm78 http://www.laredoute.fr/vente-jean-boyfriend-stretch-entrej-75-c … e=1&pos=3_a_n
Иаз дебна за калъфки оригами,зелените,ако някой мерне да свирка   bouquet

# 2 068
И аз да кажа за маратонките Адидас,получих едни комбинация между велур и плат -бели със зелено,за лятото,не ги намирам отдавна в сайта-за 27 евро бяха-ами поръчах с 1 номер  по-големи,но наистина са големи на сина ми -носи 43 -взех му 44 и леко му хлопат,е,ще си ги носи,но според мен си отговарят точно на размера,на кутията пише 9,5 ,както си е по стандарт-така че не всички Адидас са умалени  PeaceПък чак в сайта пишеше да се взема +1  newsm78
Има едни други пак оттук 43 1/3,леко му стискаха,ама се поотпуснаха  ThinkingЯвно наистина много зависи от модела  Peace
Утре чакам едно колетче,което от 01.02 нямаше движение и си стоеше уж в Белгия LaughingТака че пътуват си,ама ние не виждаме  LaughingОще от вчера е в офиса,ама като не работят  Sick
И пак да питам,я кажете за тия бойфренд-уголемени,умалени,не че не пуснах на щерката,ама да знам какво чакаме  newsm78 http://www.laredoute.fr/vente-jean-boyfriend-stretch-entrej-75-c … e=1&pos=3_a_n
Иаз дебна за калъфки оригами,зелените,ако някой мерне да свирка   bouquet
За дънките и аз питах никой не ми отговори.Поръчах ги каквото дойде. Peace

# 2 069
  • Испания
zyzi2 ,кой номер взе,ако трябва да разменяме  Laughing ,моите са 38 в синьо  Hug

Не стааава  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт