Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 28 881
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Елч, вие на кърма ли сте? Защото аз мисля, че кърмата ми стига - първата седмица след изписването беше качила 270 гр., а в последните 5 дни е с още 170- 200 гр. Навсякъде се казва, че кърмаче на тази възраст трябвало да ака поне по 3 пъти на ден и аз съм в някакво чудо...А и бебето е неспокойно и се напъва...

# 391
  • В две тъмни очички
chopi на 40-я ден се ходи на църква, а първата събота след това се прави погача. Аз ще правя и двете и на поггачата ще сме само жени!

LadyAngel
, медикаментите против колики запичат! Не казвам,че е от това, но си е фактор! Пробвай като за начало да я изакаш с термометъра

Елч , май още никой не се е похвалил...Ноеми замисляше някакво нападение над мъжа си,а ако той не пусне над някой друг  Joy  ....ще изнасилва мъже!!! Ама първо щеше микрофлората да си оправя  Mr. Green! А ти не бързай и иди първо на преглед и виж дали ще ти дадат зелена светлина заради шевовете! Мен ме предупредиха,че с толкова вътрешни шевове ще се наложи да почакам поне 5-6 седмици  ooooh!.........а вече ми текат лигите като гледам дупето на мъжа ми  Whistling и като се гушна в него сутрин!

Shanna , не искам да те разочаровам, но всичките тея неща ги пробвах - не помага нищо! Помагат само ако си в етап на започване на росилния процес, за да го забързат!

Да се похваля, днес ни беше първата разходка с количка! Ходихме около 30 мин на слънчице и Влади спа като едно малко меченце! Беше много сладка шушулката. Сложихме край на излизанията на двора за по 10 мин и започнахме обиколките на улиците!!! Още малко да мине грипа и "МОЛ-ове и градинки - ЧАКАЙТЕ НИ, ИДВАМЕ!!!!!"  hahaha

# 392
  • София
Бубе, аз го спрях Инфакол-а, а и акото не е твърдо като при запек - нормално бебешко ако, но в големи количества и все пак само по веднъж на ден...  Sad

# 393
  • в Надежда-та
Евридик@ а какво означават цъкащите звуци по време на кърмене, че не е захапало добре детето ли Rolling Eyes При Мартинчо последните няколко дена ги чувам, но не при всяко хранене Thinking

chopi аз мисля само молитва да му четат Thinking Миналия път с тия работи се занимаваше свекито, тъй като този път "избягахме" от нея Twisted Evil не ми се занимава с такива неща Tired

# 394
Здравейте и от нас Hug Щурчо е доста неспокойна през деня и почти не спи и ми е трудно да ви следя.
Нощни просто нямам думи да опиша как ме развълнува с разказа си за преживяното раждане. Възхищавам ти се - адмирации Hug
За витамин Д още не давам, но съм купила Деавит. Ще видим какво ще каже педиатърката.

Ейй и аз да се включа най накрая!
Моите мъки явно ще продължат и след раждането  ooooh! От вчера си имам бонус - мастит + Т 39градуса  Tired За сега карам на домашно лечение,ама нещо не виждам резултат и ако до понеделник не се оправят нещата май ще се ходи на лекар  Tired

Бубе сигурно съм вече досадна с това ленено семе но, на мен предния път много ми помогна - едно пакетче 50гр се слага в няколко пласта марля и се прави на компрес, слага са за 1-2 мин във вряща вода, после като поистине малко или колкото може да издържиш на топлината слагаш на засегнатото място за около половин-един час - 3 пъти на ден(с един компрес)
Прясно зеле много помага  Peace Както е зелката вземаш едно цяло листо, махаш твърдото по средата, надупчваш го с вилица и налагаш на гърдата като на зърното слагаш една марля, за да не се разранява. Така го държиш поне 2-3 часа и сменяш.

Отивам да дочета.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 17:38 от mucka84

# 395
  • в Надежда-та
малък паток на мама Грозното пате
hahaha hahaha hahaha
etomira от къде ти дойде този "малък паток" Joy

# 396
Ето едно интересн  клипче за кърменето...

http://www.youtube.com/watch?v=VkfR9xlQFi4&feature=related

ние сме с колики  Sad и спим само на ръце

# 397
  • София
И ние към 3 ч. излязохме на първа разходка Simple SmileЕх,че хубаво беше,Симонка си спа сладко през цялото време Simple SmileЖалко,че от четвъртък дават пак много ниски температури Confused

# 398
  • В две тъмни очички
И ние към 3 ч. излязохме на първа разходка Simple SmileЕх,че хубаво беше,Симонка си спа сладко през цялото време Simple SmileЖалко,че от четвъртък дават пак много ниски температури Confused
Аз смятам да не спирам разходките и след четвъртък, тамън до тогава ще свикнат бебоците навън да стоят! Единствено на мъгла няма да се разхождаме  Peace

# 399
Здравейте.
Не съм успяла да прочета всичко и влизам с един въпрос към вас и момичетата от ЛЛЛ
Едното ми зърно е разранено и като спре да суче малката и изсъхне се вижда малко засъхнала кръв. Цедих с помпа и не е тече с кърмата, а според мен е отвън. Въпросът ми е мога ли да я кърмя в тази ситуация и какво да правя ако не мога. Предварително благодаря за отговора.

# 400
момичета, как почиствате нослето на бебето? използвате ли аспиратор за нос?

сега чета из нета, че аспиратора се ползва след 6 месец-а аз го ползвам почти през ден. Бебчо има сополки, които са навътре и само така мога да ги изчистя. Сега ужасно се притесних, а педиатърката ни не си вдига телефона

# 401
  • В две тъмни очички
kamelia_petkova , аз от моя скромен опит да се изкажа - моите зърна първите 5 дни бяха така - и двете и кръвта беше в горната част на зърното! Получаваше се при захапването на беба и в болницата ме посъветваха да се мажа с Лансинох постоянно и да не оставям зърното да зегрубее! Също така да не прекратявам кърменето и това,че дори да го прекратя след това като започна пак да я кърмя отново ще се появят тези проблеми, просто се изисквало време да се 'адаптират' зърната! До 10-я ден нямах и следа от ранички,нито болки,нито нищо!
Другия вариянт, който мога да ти предложа - силиконови протектори! Само че тях бих ти предложила да започнеш да ги ползваш чак ако нещата не се оправят или не издържаш на болката

look_at_me аз почиствам с нормални клечки за уши

# 402
малък паток на мама Грозното пате
hahaha hahaha hahaha
etomira от къде ти дойде този "малък паток" Joy

И аз много му се смях и радвах.Малкия паток се казва Даниел  Heart Eyes

Нощни, прекрасен разказ  Heart Eyes

Бубе, важно е че всичко е зад гърба ти. Hug Откога го чакам този твой разказ  Laughing

Влязох и аз да разкажа за раждането, но ще е по-късно, че вече сме будни и искаме папкане. Laughing

# 403
  • София
Никой ли няма добър педиатър от софийските мами?

# 404
  • в Надежда-та
look_at_me аз почиствам с нормални клечки за уши
Peace и аз така

Общи условия

Активация на акаунт