90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Monitaaa дано не ми се обидиш, но мисля, че твоето мислене е нездравословно.....
Всеки сам си преценява кое е най-доброто за него. Аз знам на какви килограми се чувствам добре без да съм прекалено слаба.. Знам отлично също, че при мен без диета и спорт не се получава..  Wink Не се притеснявай, като видя, че съм свалила колкото ми е нужно, ще увелича порциите.

# 631
[
Ми сигурно съм 1,62-3 някъде, мъничка съм като ви казвам.. Laughing Не се чувствам комфортно сега, като облека дънки или някаква по-прилепнала блузка или рокля и направо се плаша..  Cry В неделя при нас го дават към 10 градуса, като се екипирам добре и няма проблеми.. Hug
Аз съм 1,62м. но никога не съм се смятала за "мъничка"...? newsm78 Мисля си, че това е по-скоро среден ръст Thinking...
И аз не виждам смисъл от диета след като си 52кг. Според мен по-добре се ориентирай към спорт - пак ще свалиш кило - две, но по-скоро ще се стегне тялото  Peace

# 632
[
Ми сигурно съм 1,62-3 някъде, мъничка съм като ви казвам.. Laughing Не се чувствам комфортно сега, като облека дънки или някаква по-прилепнала блузка или рокля и направо се плаша..  Cry В неделя при нас го дават към 10 градуса, като се екипирам добре и няма проблеми.. Hug
Аз съм 1,62м. но никога не съм се смятала за "мъничка"...? newsm78 Мисля си, че това е по-скоро среден ръст Thinking...
И аз не виждам смисъл от диета след като си 52кг. Според мен по-добре се ориентирай към спорт - пак ще свалиш кило - две, но по-скоро ще се стегне тялото  Peace
Може и по-малко да съм като се замисля май.. Ще се премеря довечера, че не съм много сигурна. Само спорт без диета при мен не е офективно. После си качвам всичко.

# 633
Добро утро момичета ! Вчера мина напълно успешно плодовия и като се зачудя не ме е болял коремът  Laughing Започнах сутринта с 1 час  разходка по студа и сега се чувствам много уморена!Сутринта се премерих и за моя радост нямам никакъв плюс от предните 2 дни плюскане кантараа забил на 61кг , но пък и премерих мерките вече талията ми е 70 см а ханша 98см  Mr. Green а краката 58см  Whistling Whistling
nana77 newsm81 newsm81 адмирации !Нямам търпение да започнеш отново и да следя резултатите ти .   bouquet
Monitaaa защо не пуснеш снимки да те видиме закрии си главата ако се притесняваш! Но както казва и Дени това не е нормално какви са ти мерките то аз съм 160 и искам 48-9 кг а ти  #Crazy #Crazy #Crazy
Успешен ден   bouquet

# 634
Момичета всеки си има глава на раменете и най-добре знае как се чувства. Аз пък не мога да разбера какво се надпреварвате да казвате, че не било нормално колко искала да отслабне... Едва ли Monitaaa  ще си промени мнението, най-много да спре да пише в темата.

# 635
  • Ямбол
Снощи за пореден път много се издъних. Бях на РД и пих 2 ракии при това с кола и си викам айде голяма работа, няма да се отрази толкова а то  за срамотиите взех, че се и напих и днес ми е много зле. А за кантара какво да ви кажа, сутринта ставам и корема ми един сравнително по-малък, чуствах се една лекичка и бягам да се тегля и така се упулих като видях, че от 3те свалени кг са останали 2. Направо ми идеше да се гръмна, голямо разочарование е, не правете като мен а аз вече няма да ходя на РД щото нямам спирачки.
Днес съм въглехидратен, пратиха ми торта от снощи ама се чудя дали да я изям newsm78

# 636
Момичета, гледам, че се теглите най-редовно-всеки ден. Аз нямам ел. кантар, моят е стар и по него започнах 82 и мисля, че няма да ми отчита грамчетата. Трябва ли да се тегля всеки ден, защото имам чувството, че ще се отчайвам...
И да ви се оплача не съм ходила до тоалетна вече 2-ри ден. Имате ли такъв проблем и как го решавате? Мислех си като пия кафенце, че е достатъчно, ама явно в момента не е...

# 637
Здравейте,аз днес съм на плодове.За момента 2 банана,после ще му мисля Simple SmileУтре ми е воден,но ще го карам плодов с по-малко плодове.Успешен ден на всички  bouquet

# 638
Днес съм на плодове  Simple Smile
Време е да избърша праха на степера и да го раздвижа малко  jump
От другата седмица ще започна и на фитнес да ходя  Peace

# 639
  • София
kema_s пийни някакво разхлабващо чайче или си купи таблетки Лаксена /аз с тях минавам, че от чайовете ме боли корема/, в началото и аз имах такива проблеми. Сега във втори цикъл направо се родих, почти не съм имала проблеми с 00, ще се регулират нещата, ще видиш, то това е и идеята на диетата-да раздвижи метаболизма.
момичета, за първи път от много време изпитвам нужда да спортувам  ooooh! /нещо съвсем ме повреди тази диета-вчера ми стана лошо от торта, днес ми се спортува/. От утре почваме с голямата да ходим на йога.

# 640
kema_s не е задължително да се мериш всеки ден. Аз се меря след плодовия или един път седмично - както дойде (така не се притеснявам за всеки 100-200 грама, а и е много по-ентосиазиращо когато видиш по-голям резултат). Моя кантар също е от старите - механичен, но понеже съм почнала да се меря на него няма и да го сменя, колкото и да са точни има разлика от кантар до кантар, затова казват че трябва ад се мериш на един и същ (за да са ти реални резултатите)
пожелавам ти много минусчета
и на всички останали също

# 641
kema_s калкото да 00 зивиси и какви плодове ядиш - има плодове които помагат като - киви, круши, сливи (дори и сушените)... други прочистващи плодове са ябълките и грейпфрута (на мен грейпфрута ми се отразява дори по-добре от кивито   Simple Smile )

# 642
Добър ден

докато ви изчета и станало кажи речи обяд

А и питката е...ЧУДНА!!!

dyvaromi, давай рецептата да пробваме   chef

Клише, дано детенцето да не прихване, бързо оздравяване и на вас. Вчера бях така, ужасно беше просто, за щастие днес съм ОК. Hug

Радост, успех мила  Hug

Хари, Галина, за маргарина знам че не най-добро откъм състав и полезност, но пък аз лично нямах плюсове от филийки с маргарин през предишния режим. Този път го избягвам  Peace

Духи, браво за резултата, а пък диетата си я довърши задължително, може да увеличих порциите малко или да смесвашбелтъци, просто за да видиш как ти се отразява, ако вземеш пак да качваш влизаш в режим и така

отчет за вчера; З-киви 3 бр, О-пил.бутче с кьополу, В-пилешко с салата печен пипер (с мааалко сиренце). Днес не се претеглих защото предния ми беше воден и не исках да виждам евентуално плюсове реазни
Днес З печена тиква без захар, О и В незнам още

хубав ден

# 643
Добро утро дами!
8ми ден успешно мина на плодове и тъкмо бях решила да се тегля тази сутрин, но ми дойде...
Явно ще трябва да оставя потресаващо, страхотният резултат за след 7 дни  Laughing

Успех на всички днес! Лек ден за плувкините  Hug
Връщам се да ви чета Simple Smile

# 644
  • София
 ДУ момичета. Днес кантарът не ме зарадва с минус, но поне не е и плюс де. Мисля, че на тези килограми сега ще зацикля известно време, защото около 1 година ги поддържах, а падна ли на 56 зациклянето ще е още по-дълго, защото толкова съм била доста дълго време.

Днес ми е въглехидратен.
З: банан
О: мисля да са 2 препечени филийки със зехтин и поръсени с червен пипер
В: или 1 филийка, или бейк ролс

Monitaaa, миличка дано не се засегнеш, момичетата тук са наистина много мили и ти казват,че нямаш нужда от отслабване само от добри чувства.

Кrastavichka, не се депресирай.Сигурна съм, че повече няма така да направиш и ще бъдеш по-стриктна от всякога. Всички знаем колко трудно се сваля понякога един килограм.

DZ, и аз всеки ден правя упражнения (по около 1000 стъпки) на степера, но нещо колената започват да ме болят от него. Иначе за стягане този уред е просто супер.

Кema_s при мен помага зеленият чай с мед сутрин на гладно. Колкото до меренето всеки ден- много от нас така го правят, за да следят различните храни как влияят на организма ни- от какво качваме или сваляме, за да можем после по-лесно да контролираме теглото си.

Клише, оправяйте се бързо и дано детенцето ти не се разболее.

Общи условия

Активация на акаунт