Споделете 157

• 28 076
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Свраче, то за пианото си трябва муза. Когато я няма - чака.
Само аз ли будувам като кукумявка? И това откак  съм си в къщи... Аз така ще полудея Twisted Evil
До сега не ми се е случвало да не ставам под час, да не тичам за някъде... Ааа не! Не е за мен тая работа да седя в къщи. Или тепърва ще трябва да се уча.

# 586
Вълк,щом си изчел всичко за Кангала,значи и цената си видял. ooooh!Ако намериш нещо до 1000 лева,свирни,искам и аз. Peace
Споделям,че напуснах работа и съм страшно доволна.Накараха ме да чакам за да говорят с мен,казах им 5 минути,на шестата си метнах молбата и си бих камшика през вратата.Има някои шефове които съвсем на сериозно са се взели за велики,ма са се объркали с мен. Joy

# 587
Имам нови стъкла на очилата, нови диоптри и нови лещи.
Успокоява ме, че детските очилца са адски сладки, щото каквато съм кьорава, не знам дали нероден Петко ще изкара късмет да е окато. Евентуалният му бъдещ татко също се оказа с малък диоптър Rolling Eyes.

# 588
  • Варна
Ео, ти не си се родила с очилца, та има надежда за детето. Simple Smile

# 589
  • До хладилника, който обичам
Ео е бременна? А Естер?

# 590
Трябва да емигрирам. Пфу!
На Луната ще е най-добре.

# 591
Не съм, бе, само изчислявам шансове дали и колко би било късогледо хайванчето  Mr. Green
Не съм се родила аз с очила, вярно е, ама и майка ми е много късогледа, и баба ми беше.
Татко е съвсем леко късоглед, може и без очила. Та за това си мисля, че е по гените от женската страна  Crazy

# 592
  • Майничка
Ео, сега в даскалото е куул да си цайс, не е като едно време... Laughing

# 593
Вълк,щом си изчел всичко за Кангала,значи и цената си видял. ooooh!Ако намериш нещо до 1000 лева,свирни,искам и аз. Peace

Август в Кърджали - 400лв кутрета.
Сега с Средоселци, Делиормана - 1500 евра. Това са долната и горна граници на кутретата до 4 месеца.

# 594
За да си сигурен какво взимаш,палето трябва да е минало 7 месеца.Пари не връщат после.
Хубаво 400 лева,ма знае ли се какво ще вземеш?Развъдник ли е това в Кърджали?

# 595
Естер - не. Нито е късогледа, още по-малко е пяла в хора.

Аз съм на вълната на Анджи,  bye Аман от тая държава.

# 596
Tюх, и аз не съм пяла в хора.  Crazy

# 597
Е, твоето си е жив пропуск щом си с късогледство. Виж моето не е пропуск, още по-малко за хора  Mr. Green

# 598
Есте, като тръгна ще мина да те забера (каква хубава дума от пловдивския край)  Grinning

# 599
Верно ли е само от този край. Аз мислех, че си е поне (интер)национална  Blush

Общи условия

Активация на акаунт