Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 742
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • Pleven, Bulgaria
Матмоазел добре се усети,но Аднан трудно ще разбере каквото и да било с неговото спокойствие.Не знам каква е тази любов на Б и Б,въпреки че мисля че все още не съществува,те само се чудат как да се дразнят един друг и да се обвиняват.За сега Бехлюл май мисле по-трезво,а Бихтер хем иска да се отдаде на този грях,хем на излезе невинна и да излезе суха от водата.Лека нощ и приятни сънища на всички   Simple Smile smile3524

# 421
Сега копие No 1- това на Фирдевс беше скъсано и изхвърлено в толаетната; Оригиналът беше изгорен; Копие No 2 на Катя-? какво се случи с него, Бихтер го прибра и оттам нататък? Иначе тя търси на грешно място що за глупак би запазил оригинала след такава случка?!?

# 422

Като има помощ от приярел е лесно JoannaMR newsm10

# 423
  • Варна
Аз разбрах следното когато другите правят нещо лошо са много зли и лоши за Бихтер а когато тя направи същите неща е невинно агънце Това как се нарича не знам  Crazy Rolling Eyes

# 424
Аз разбрах следното когато другите правят нещо лошо са много зли и лоши за Бихтер а когато тя направи същите неща е невинно агънце Това как се нарича не знам  Crazy Rolling Eyes

Да, и на мен ми е чудно... Ще помоля пак, някой да ми разкаже какво се случи в днешните серии.

# 425
  • Пловдив
След малко ще ги качат. Имай търпение. Мадмоазел затова не я обичам.
Още нищо сериозно, а тя влезе в играта. Но да видим ответният удар - утре вечер.

# 426
Бихтер и Бехлюл решиха да сплашат Мадам,защото усетиха,че тя ги разконспирира Laughing.Бихтер предложи на Бехлюл да и покаже писмото и' до Аднан.Решиха да се срещнат ,през нощта и Бихтер да му даде писмото.Аднан се събуди и видя ,че Бихтер я няма и тръгна да я търси,видя че стаята на Мадам свети,отвори вратата и намери Бихтер да рови в кутията на Мадам.Погледнаха се и филма свърши Simple Smile

# 427
Здравейте  Flutter . Интересен епизод беше , на мен също ми е чудно как Бихтер ще се измъкне от ситуацията , Бехлюл и Бихтер започнаха доста мръсно да замазват нещата  Wink ... А за Пейкер ... малко ми е чудно онова , което каза , че майка и ще и се подиграва . Според мен , ако обича безкрайно много Нихат няма да се тревожи от мнението на майка и за второ дете . Но може би  се страхува да гледа толкова скоро още едно дете и ще и е трудно , затова да реагира така  Simple Smile .

# 428
  • Пловдив
Тая Бихтер вика на майка си че тършува в чужди вещи а тя какво прави

Бихтер няма голяма разлика от майка си  smile3513

Наблюдавам и как тъничко съблазнява Бехлюл, бута се да е насаме с него, да го заобиколи.

Като капак, за да успокои съвестта си, изпитва изкуствена ревност по него, а какви ги върши иначе...

И е много долна и лицемерна, тя ненавижда прислугата, и Дениз, не обича и децата, но пуска изкуствени криви усмивки и се прави на заинтересована. Гледа отвисоко, а такива личности не ми допадат, затова мнението ми е такова.

# 429
# 430
# 431
Автомобилът на Бихтер е Ягуар. Моделът е XF. Simple Smile
А този, с който карат децата, мисля, че е Кадилак. Peace

# 432
# 433
# 434

Общи условия

Активация на акаунт