® E-bay - тема 65

• 32 830
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
vesy1, мисля че трябва в пей пала със send money да платиш.

# 556
Здравейте!Преди 1 месец поръчах този панел за телефон
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1605201 … ME:L:COSI:GB:1123
и все още не съм го получила,нормално ли е това?
От къде да пиша на продавача да го питам какво става?
Благодаря!

# 557
  • Sofia
...
От къде да пиша на продавача да го питам какво става?
...
В обявата  скролваш по- надолу, ще видиш активен текст Ask a question, та там.

# 558
Благодаря много Morena !   bouquet

# 559
  • София
Здравейте момичета имам едно питане- преди да купя две неща от една продавачка изрично я попитах каква ще е доставката за 2 неща и тя ми отговори 2,50лири до анг.адрес, по принцип на артикул цената беше 2 лири. След като спечелих нещата на 16.02 се опитвам да се свържа с нея за да ми прати фактура с общата доставка за да платя но тя не ми отговаря ,написах й поне 5 писма с молба поне да ми каже дали се е отказала от уговорката но тя не пише. Сега освен да платя 4 лири за доставка до анг. адрес ,за двете неща дали има вариант нещо друго да се направи.Благодаря ви предварително.

Аз имах подобен случай - не искаше продавачката да ми отбие от цената след като беше казала, че ако спечеля и двете неща, едното ще е с фрий пощенски. Чаках два дни и писах три съобщения, защото първоначално ми беше дала пълната цена за доставката. Накрая тя ми изпрати нова фактура с отбив, но съответно още не ми е дала оценка, а и няма да го направи, но поне нещата са супер Mr. Green

# 560
Здравейте, момичета! Моля за малко помощ! Simple Smile

Не съм пазарувала досега от ebay, не съм плащала и през paypal и нещо не мога да се оправя.  newsm78

Харесала съм си няколко неща, но доставката на всяко едно до България е много висока - 7 до 12 паунда. Искам търговеца да ги изпрати на адрес на посредника в Англия, който се ангажира само с транспорта до България.

Пробвах да регистрирам адреса и на посредника в моя акаунт в paypal, но не става.

Та въпроса ми е как търговеца ще разбере,че трябва да изпрати даденото нещо не в България, а на адрес в Англия (това при условие,че няма комуникация м/у мен и търговеца)? И въобще възможно ли е технически?

П.П Сори, ако задавам тъп въпрос.  ooooh!

Мерси!  Praynig

Edit: Много ти благодаря, Милена!  Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 20:04 от LolaNicole

# 561
Здравейте, момичета! Моля за малко помощ! Simple Smile

Не съм пазарувала досега от ebay, не съм плащала и през paypal и нещо не мога да се оправя.  newsm78

Харесала съм си няколко неща, но доставката на всяко едно до България е много висока - 7 до 12 паунда. Искам търговеца да ги изпрати на адрес на посредника в Англия, който се ангажира само с транспорта до България.

Пробвах да регистрирам адреса и на посредника в моя акаунт в paypal, но не става.

Та въпроса ми е как търговеца ще разбере,че трябва да изпрати даденото нещо не в България, а на адрес в Англия (това при условие,че няма комуникация м/у мен и търговеца)? И въобще възможно ли е технически?

П.П Сори, ако задавам тъп въпрос.  ooooh!

Мерси!  Praynig

Не пипай адреса си в Пейпал ,промени го само в Ибей и пазарувай смело на фактурата излиза адреса от Ибей тоест на  посредника ти, можеш да слагаш и твоя адрес в БГ ,смяната става на първата или втората стъпка от плащането по твое желание където искаш да изпратиш и си го сменяш.Системата пази всички адреси които си ползвала до момента ти само си слагаш желания за доставка.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 20:06 от milena29

# 562
  • Пловдив
Здравейте,
преди време в темата много се обсъждаше и купуваше нощна лампа костенурка. Бихте ли ми дали надежден п-родавач, който доставя до БГ. Сега се ровя, но не намирам да доставят до БГ.
Ще съм ви благодарна!  bouquet  bouquet  bouquet

# 563
# 564
Ако продавача е от САЩ, стоката на митница ли пристига (стойността й е под 30 лв.)  Thinking

# 565
  • Варна
Здравейте,
преди време в темата много се обсъждаше и купуваше нощна лампа костенурка. Бихте ли ми дали надежден п-родавач, който доставя до БГ. Сега се ровя, но не намирам да доставят до БГ.

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_kw=turtle%20lamp&_fcid=34& … _stpos=&gbr=1

# 566
Ей,много ме нервят тия англичани!На 11.02. си спечелих една блузка за малката,платих веднага,всичко ок.И вчера получавам съобщение от продавача,че не я е пратил,мислел,че е,но я видял и бла-бла-бла...Щял да ми я прати тази сутрин,плюс още нещо за компенсация.Да,ама аз няма да имам друго на англ. адрес и му пиша да ми я прати до БГ,аз ще му платя пощенските.До УК пощенските бяха 2 лири,днес ми писал,че ми пратил блузката и някакви панталонки,да му доплатя още 2 лири.Не стига,че ми забави стоката 2 седмици,ами и безочен до безобразие!Даже се замислих дали да пратя 2-те лири,но много мразя такива цигански истории и ще ги платя.

# 567
Здравейте,

Не ти препоръчвам да взимаш от ибей. Имам пресен горчив опит - все счупени бяха. Но пък съм много доволна от същите от dealextreme.com. С много малко е по-висока цената, но си струва.
Все пак ето продавач, който доставя до БГ:
http://home-garden.shop.ebay.co.uk/Lighting-/20697/i.html?_catre … sid=p3911.c0.m282

# 568
  • София
pebs, нещо не разбрах, в крайна сметка до БГ ли ще ги прати?
Не бих платила нещо, което не съм купувала, освен ако не ми хареса като го получа. В случая си е подарък към обява като в Продавалника.

# 569
Да,да,до тук ще ги прати.Аз за това предложох да доплатя,ама то беше от благоприличие по-скоро,не ми се вярваше да иска още пари,при положение,че ми забави дрешката 2 седмици.Но вече нищо не може да ме изненада от тях.

Общи условия

Активация на акаунт