Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 773
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Предполагам ,че ще има и :
Еда: "Не ме докосвай "  Whistling Outta Joint
Mr. Green

Гииииииииит (махай се) и  newsm45 newsm45 ..  Joy Joy
Като чуя от нейната уста това "гит", вече ми иде ...  #2gunfire
Казва му "гит", той тръгва и тя започва да циври , докато не изреве 2 реки  ooooh! Mr. Green

# 391
Не знам , но аз вече много сериозно не мога да гледам на филма  hahaha Гледам си серийката в сряда и на такъв смях ме изби в един момент  hahaha Аз ли нещо не съм наред или филма  newsm78 #Crazy hahaha

# 392
Не знам , но аз вече много сериозно не мога да гледам на филма  hahaha Гледам си серийката в сряда и на такъв смях ме изби в един момент  hahaha Аз ли нещо не съм наред или филма  newsm78 #Crazy hahaha

Ако това ще те успокои, повечето сме в това състояние..

# 393
  • Русе
"Повредата не е във Вашия монитор!" smile3521

# 394
# 395
  • Русе

После кой кого ще моли за поредния шанс, не знам! Crossing Arms

# 396
# 397
Аз се чудя, какво ще стане с тази русата  Thinking

# 398
Ей Ураганче, много си Убава ма мойто дИте. Радвам се да те видя в нова премяна  Hug
Благодаря, че оценихте новите ми гуминетки, ама аз затова се и похвалих на себеподобните сбиротаци  hahaha hahaha hahaha Да кажа на Вени, че много лесно се обуват - подпирам се на един бял камък и чираците ме обуват, но не казвам от къде съм се сдобила с тях.  Joy Joy Joy
А сега по темата - по повод последните коментари ще ви кажа, че аз не гледам на сериозно на филма още от когато Еда записа Ямур като дете на Толга, но гледам сериозно на любовта и на прекрасната игра на актьорите. От опит знам, че когато има ър-мър в една връзка вината е и на двамата, затова и не съдя с анализи нито Еда, нито Харун, но от самото начало на филма вярвам в щастливият край и всячески се опитвам да го повтарям.
Вени, ще ти покажа един от чираците подгрява хеликоптера, че няма да мине и час, и отлитам, а другите ме чакат да ме събуват  hahaha hahaha hahaha

# 399
Тарабас  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ти ме уби  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 400
# 401
Аз се чудя, какво ще стане с тази русата  Thinking

Тая русата сяда до другите две - Мелда и Едже и чакат следващата. Може и да нямат желание да гледат Харун как тича след Еда, ама това е Минке положението. Ето ги

# 402
Здравейте мили

Ха така шефке чукни по масата както трябва.

А Еда освен ""гит" казва и нещо което на мен ми звучи така "Докума бана" така че ще има от всичко.

А русата според мен е някаква кака но Харун не отива при нея а при някой друг там тя просто е портиерката  hahaha hahaha hahaha

# 403
# 404
  • София
Здравейте мили

Ха така шефке чукни по масата както трябва.

А Еда освен ""гит" казва и нещо което на мен ми звучи така "Докума бана" така че ще има от всичко.

А русата според мен е някаква кака но Харун не отива при нея а при някой друг там тя просто е портиерката  hahaha hahaha hahaha
Е това си е точно Докумна бана(не ме докосвай)  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт