"...защото не може някой който ме е лъгал да е щастлив а аз да страдам....."
и като сте нещастни и двамата,по-малко ли ще страдаш?
Не мога да спра да се кискам!

Всъщност щеше да е супер ако ми плащаха, за да описвам какво не ми харесва в сценария на нашия любим филм, ама пфу да му се не види и късмет!

Е, поне съм липсвала на някого!

Щото, каквито и да ги дробят сценаристите, щастлив финал ще има и това си е! 
Объркала си ме с кучето на Лили Иванова. Аз тука си имам важни магьоснически дела, стига ми кметското място в къщи, иначе няма да съм Тарабас. Та бъркам аз разни отвари за либофтъ на нашите гълъбчета, ама нещо напоследък билките май са фалшиви и ще сменям поляните от където ги бера, но умиране има, отказване няма, докато не ги събера както си му е редът.
Като гледам в първи сезон какви люти закани сипеше, едва ли толкова бързо се е кротнала. Не й е в характера! Няма да се очудя, ако в края на крайщата тя си възвърне истинския образ, точно когато е приспала подозренията на всички! 
Но, сценаристите са отдавна енигма за мене - да правят, каквото щат, само си искам финал със сватба - приемам предложението, този път да е ред на Еда за романтично предложение - само дано да е преди да роди и петото дете. Поне да има какво още да чакат с Харунски, освен внуци!
Объркала си ме с кучето на Лили Иванова. Аз тука си имам важни магьоснически дела, стига ми кметското място в къщи, иначе няма да съм Тарабас. Та бъркам аз разни отвари за либофтъ на нашите гълъбчета, ама нещо напоследък билките май са фалшифи и ще сменям поляните от където ги бера, но умиране има, отказване няма, докато не ги събера както си му е редът.
Амин дай боже. 
Объркала си ме с кучето на Лили Иванова. Аз тука си имам важни магьоснически дела, стига ми кметското място в къщи, иначе няма да съм Тарабас. Та бъркам аз разни отвари за либофтъ на нашите гълъбчета, ама нещо напоследък билките май са фалшифи и ще сменям поляните от където ги бера, но умиране има, отказване няма, докато не ги събера както си му е редът.
Амин дай боже. 

Препоръчани теми