За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
е, мимс, ходих специално да проучвам 90- дневната, като писа, че хич не е лоша. То аз не съм казала, че е лоша, ама мацката дето я почнала е кърмачка. Е не мога да я приема тази диета, с ограниченото количество хранене, с протеиновия и водния ден за кърмачка. Не мога и това си е. В олекотения вариант на Дюкан  изрично се споменава, че протеинов ден не трябва да има, а пък ако караме само на вода, тез деца какво ще ядат ooooh!

# 571
Не знам, ама днес споменаха моята любима детска песничка,
обожавам я...спечели награда, ама беше най хубавата на фестивала...
и най забавна...http://vbox7.com/play:3f121582 , помните ли я....

"Моля кажете, не на шега,
кой нарисува тази дъга..."

# 572
  • Лутаща се
Мимс, смених го г-н Кантарев, че беше само на една седмица, но явно не му повлияхме добре, аз с моите 70 кила и човека със 130  Simple Smile Побърка се гадината и взе, че ме изкара 60 кила, де да беше, но не би.......  Laughing Ще видим новия колко ще изкара.
Монро, съжалявам за загубата ти. Изтъркано е, но времето ще помогне. Само не задълбавай много в мъката, да не се изгубиш в нея. Стискам палци  Heart Eyes
brujas, добре си дошла. Всичко друго вече ти го казаха.
Tumba_lumba, (не)Обикновена, TheNMaster, ANNAFACE, tonnny_bg, teo_p и ако някого пропускам да не се сърди - добре се посмях и аз с вас. Кефче. И обещавам - само ще се мажа  Mr. Green
Опекох си хлебче и рибка за утре, че започваме серията П дни. Дано пак посмъкна, че голямо задържане падна.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 23:45 от skarlet71

# 573
Здравейте, момичета!

Не знам дали някоя ме помни, но преди две години спазвах режима и отслабнах 20 кг. За съжаление, тъй като съм с хормонални проблеми, които тогава уж нямаше как да се лекуват и от не особено стриктно спазване на трета фаза, си възвърнах част от тях. Само килограми, поне мерките ми не са се променили много-много, но все пак..

От 9 февруари отново съм тук за поправителен, този път ще има и хормонално лечение, така че се надявам резултатът да е качествен и траен... До момента съм смъкнала 3 кг.  Надявам се и да ме приемете отново  Grinning . Резултатите на всички ви са страхотни и много мотивиращи   bouquet , и макар да не ям месо по принцип и да ми е доста трудно да спазвам режима, знам за себе си, че е единственият, с който съм успявала да постигна нещо с ужасно занижения си метаболизъм.

Сега временно съм в Германия и малко трудно се оправям с откриването на нужните продукти (не знам немски  ooooh!), дълбоко страдам от липсата на степчета, ама поне има разнии есенции. Остава да си намеря и обезмаслено какао, ама първо да разбера как точно е "обезмаслен" на тоз език  Mr. Green .

В тази връзка Jule ме заинтригува - тофуто разрешено ли е вече? Чела съм книгата преди, сега си я препрочитах отново, но не си спомням за този продукт да е включен.

# 574
  • В.Търново
Umbra,

fettarm или entfettet.

# 575
  • Лутаща се
Въпросът ми вероятно е от серията "Ама мнОу тъп" и предполагам какъв ще е отговорът. Но все пак...
Днес мама /да ми е жива и здрава милата/ ми изпрати колетче със заешко месце за П дните. Но сложила и едно пакетче с нарязани дреболии за дроб сърма. Че и готови, сварени. Гледам, гледам - дробчета и разни други, но и чревца. Вярно, заешки, но все пак....
Как мислите, мога ли да си пасирам всичко това на пастет? Или са нережимни?  newsm78

# 576
Гугутки, утре е ПълнолуниДие! Яко ще се сваля! Щерка ми идва утре за 3 дена, тя е на 90-дневната, обаче ще я обработя за трета олекотена, не че е кърмачка, но е на 19г. и има малко за сваляне.Спря активния спорт по кофти здравословен проблем и се поокръгли.

Монро, думите са слаби в този момент, но времето ще излекува всичко. Отдай се на мъката си, не я спотайвай, нека да излезе всичко навън.Това е кръговратът на живота и е неизбежно.Точно на Коледа  загубих скъп човек, какво скъп, най-голямата ми любов, човекът който  обожавам, който ме накара да погледна живота с други очи, излязох от релси, правих глупости, и сега правя, но по-малки.Намери си спешно занимание, което да те отвлича от мисли. Peace

Добре дошли на новите и новите-стари  Laughing тия дни сме дружелюбни  hahaha hahaha и не глозгаме човешко  Joy Joy Joy

Кой рИва, че нямало отчет, а само сеир????  Килограмите са ми същите, колкото преди една година, утре ще правя лек детокс, само вода и разреден фреш от грейпфрут и лимон.Четвърта фаза успешна вече 1 година и 5 месеца.

Деситка, Мименсита, Нимоуе и Анна
  да си пуснат ОНИЯ  култови снимки на колаж преди и след па нека си плюят Доки ама колкото си искат  Mr. Green

Скарлет,  тъпо, тъпо, ама ич не е тъпо,още по-тъпото е , че не мога да ти отговоря. newsm78
Аз съм си отстрелвала доста дългоухи, но винаги ги търбуша и не взимам карантия, просто не ям и не съм привърженик.Също и на дивите свини винаги хвърлям.Само на моруната хайвера...........тука млъквам, че е незаконен риболовът на тия риби Wink

# 577
Добро утро.Айде бе кафенце няма ли да пием? Flutter Hug

И закуската на Марпълчето.Туй момиче що не пише? newsm78

Аз си забравих Дюканската годишнина пък. newsm78
На 16.02. направихме 2г на режима.
Отчета е 23 свалени килограми и засега 20 задържани,с които ту се боря,ту не ги забелязвам.Но,Слава Богу,се чувствам добре. Heart Eyes Обиколките се стопиха,визията е съвсем нова,дрехите -по-фешън. Joy Joy Конкуренция на щерката съм вече. Joy

Сега ви пожелавам лек,усмихнат и спорен ден.А протеинчетата от мимс. Party
Хайде днес с луната напред към топене на килцата. Party

# 578
Добро утро Hug вземам си кафенце и палачонък tonnny
mimensitca май,май верно ще ми трябва кантарев
тази сутрин се събудих с така очаквания МЦ и сега се чувствам много по добре и по лека
до вчера уж на режим,а все едно са ме надували с помпа Laughing

# 579
добро утро
нема промяна при мен. +300гр. Ама аз от 1 седмица все така си се движа. Днес съм решила да съм смао на супички и никакви ми там кремчета и рулца, че почвам да се чудя дали от тях не задържам. Да видим утре Кантарев какво ще отсече

Тони, мерси за кафенцето

# 580
Evidence,
направо си се стопила! Успех в задържането! Peace

Monroe, zorita,
много съжалявам за загубите ви! Confused
За съжаление времето няма чак такава лечебна сила,
каквато му придават...
Но ангажиране на съзнанието трайно с други дейности - помага, да.

veroni76,
мда, имам страхотен косопад,  Close
но го отдавам повече на многото стрес,
а не на режима.
Други оплаквания нямам!

ANNAFACE, teo_p,
мерси за отговорите за велото.
Ще се купува!

Umbra,
добре завърнала се! Hug
И аз съм от повтарящите.

Мда, днес е пълнолуние - ще правя строг П-ден!

# 581
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Нареждам се и аз тази сутрин на кафето на tonnny_bg , като почивам, да почивам, няма да се моря и кафе да варя, а  Wink Честит втори Дюки РД и все такава да си усмихната и слабичка   bouquet
       veronic , за това не се бях замисляла, ама то щото сигурно колежката толкова е била стриктна - тя не правеше воден ден, ама май и протеинов на правеше  hahaha
       skarlet71 , па много префинен тоз Кантарев  newsm78 Дано новия не се предава така без време  Peace Те за режимни, ще са режимни, ама от едно зайче... то не си струва да цапаш купа, купи едно кило дробчета още и поне си направи пастет като за гладни дюканци  hahaha
      Umbra , добре завърнала се и успех  Peace Аbschöpfen е обезмаслен, Magermilch - нискомаслен. Ама то си има някъде табличка със стойностите, а в нея пише и на английски, та все ще се ориентираш.
      zorita, те повечето от ОНИЯ, култовите, са в подписа ми - който иска да гледа, пък ако иска и колаж да прави. Чудя се... покрай пълнолуДието, дали да не изкарам и аз днес на водичка и чайче..., че утре да ми е леко на душата за Галата...  newsm78
      А бе, девойки, пак на мен ли се пада честа да раздавам   петъчния  "протеинов"  стимул за послушните  дюканки...
            Усмихнат, режимен и спорен ден  Hug Hug Hug

# 582
  • Пловдив
tonnny_bg, честита годишнина със закъснение! Да свалиш тези люшкащи кг.  Simple Smile
И моето месечно мъчение най - накрая се домъкна.  Crazy Дано ми мине зверският глад, че...  Sick
Малкото пак ми е болно. Така ми е омръзнало с тези болести.
Пожелавам ви петъчно настроение и не се преработвайте, ей! Mr. Green
mimensita , протеинчетата са ммм... Особено това за послушните.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 08:45 от иланг - иланг

# 583
 леле mimensitka #Crazy Heart Eyes Heart Eyes perko  jumpuu  mrstraetz това последното ако може да дойде да ми напълни и мойта вана Mr. Green олигавих се направо

добре дошли на новичките brujasкъсмет

# 584
Здравейте, аз съм нова тук, но имам въпрос. Започнах диетата на Дюкан 5/5 вече преминах на фаза 3, но откакто два дена съм в тази фаза, кантара покзва всеки ден разлика от 500гр нагоре. Захранвам се съвсем внимателно, и незнам какво става. Искам да попитам това нормално ли е или причината е в тома, че чакам всеки момент МЦ. Ще се радвам да ми отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт