LaRedoute.fr - 189 - Голямото намаление - 07.02 - 13.02

• 87 141
  • 2 190
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Ако има някой получил тези маратонки или пък е разбрал за тях нещо си ..http://www.laredoute.fr/vente-baskets-lykin-09-a-lacets-enfant.a … =1&pos=14_n_n

да даде малко мнение, че доста им се чудя...пък не мога да видя няккви коментари за тях.
Аз имам ето тези:
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-lykin-09-a-scratchs-enfant … ross%20sell%20pdp, В синьо.
Разликата с тези, които си показала е само във връзките. Виждала съм и двата модела на живо в синьо. На мен ми харесват много. Подметката не е много твърда, кожата е хубава, и мисля, че са идеални за пролетта. Питай какво друго те интересува.

Много ти благодаря! Сега се чудя за номер....искаше ми се 37, но гледам е свършил..метнала съм в кошницата 36...след малко ще проверя старите кой номер са му и от там ще се ориентирам. В синята разцветка има 37.. та може и тях да взема.

# 136
# 137
момичета, никъде не прочетох отзиви, нито видях реялни снимки за тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-basket-mactelo.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined
моля, ако все пак някой ги има да пише

# 138
Може ли линк за куклата от 0,90 е.

# 139
# 140
  • sofia
значи ли, че са ми пратили номер на ваучера на е-мейла когато ми изписва това: Remboursement somme due  Envoi de la note d'avoir  07/02/2011  2,20 € ? защото нищо не съм получила  newsm78
вярно, че датата е днешната, а още има време до края на работния им ден, но да чакам ли или да им пиша пак  Thinking

вече им писах веднъж, че искам ваучер на мейла, а не чек, както бяха тръгнали да ми пращат.. /и както е препоръчано да се прави в първия пост/

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 13:39 от pasta

# 141
# 142
  • София
значи ли, че са ми пратили номер на ваучера на е-мейла когато ми изписва това: Remboursement somme due  Envoi de la note d'avoir  07/02/2011  2,20 € ? защото нищо не съм получила  newsm78
вярно, че датата е днешната, а още има време до края на работния им ден, но да чакам ли или да им пиша  Thinking 
принципно  пращат чека или ваучера чрез писмо по пощата  Peace

# 143
  • София
Получих тъмносиньото велурено яке - много съм доволна! Супер цвят, супр качество, отговаря се на номера, идеално с индигови дънки!

# 144
дайте линка на тези мотодорски дънки   bouquet

# 145
Все още нищо не ми е светнало в кошницата  newsm78

# 146
  • София
Момичета, до този момент се справях сама с поръчките, но сега се оказах изправена пред следния проблем и ще ви помоля за съвет или коментар по него...
В събота получих поръчка, в която имаше комплект чаршафи Лабиринт. Всъщност, трябваше да е комплект, а се оказа, че са два долни чаршафа 140/200 и един голям 180/290 със само една калъфка на всичко отгоре. Странно е, че така са заменени нещата, които поръчах (два комплекта 140/200 горни пликове с възглавници и един голям долен чаршаф (drap) 180/290) с чаршафи, за които не виждам никаква логика в подбора. Явно е, че е грешка- тяхна, защото съм сигурна, че не бих поръчала такава щура комбинация от чаршафи, а и имам не малко успешно поръчани комплекти от тях, за да се объркам примерно в описанието.
Въпросът ми е- как да процедирам по-нататък? Някой има ли опит с тях за подобни проблеми?
Благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 147
  • МИНДЕРА
Възможно ли е поръчка от 20-ти вообще да не фигурира в сайта за проследяване?

# 148
Получих тъмносиньото велурено яке - много съм доволна! Супер цвят, супр качество, отговаря се на номера, идеално с индигови дънки!

Кой размер получи?

# 149
TEE SHIRT
REDOUTE
Ref :6223427  2Е

EPONGES
REDOUTE
Ref :5051860  1,58Е

Общи условия

Активация на акаунт