LaRedoute.fr - 189 - Голямото намаление - 07.02 - 13.02

• 87 141
  • 2 190
  •   1
Отговори
# 1 710
http://www.laredoute.fr/vente-serviette-de-toilette-350g-m2-%28l … =1&pos=11_a_n  някой който е получил тези хавлиени кърпи може ли да каже как са като качество?Благодаря предварително  bouquet

# 1 711
Тези дънки стават 10 евро с референтен 2509261
Хм. Този референтен ми вади горните от 44,90. Ако го въведа в полето за каталожни номера, отрича да има такива. А ако добавя тъй намерените горни дънки в кошницата, стоят на 44,90 и референтния е друг. Не съм доволна Crossing Arms искам дънки.
Пробване му е майката!
Аз знаеш ли по колко пъти ги въвеждам тези номера, докато захапят? Умишлено ги греша, после поправям, пак го пиша, копирам го и така, докато стане. Не се предавам лесно  Laughing

# 1 712
може ли някой да ми каже колко см е стелката на 39 номер на сандалките с копчетата Кемпер,благодаря Ви много.

На 41 номер е 27 см, точно си отговарят според мен...
аз чакам 39 номер,исках 40 да взема,но нямаше.Сега си мерих крака-25.5 см,дали 39 номер  ще ми стане,как мислите?
а аз исках 39, но поръчах 40 понеже само такива имаше  Simple Smile да видим как ще бъдат
мисля,че утре ще са при мен,ще измеря стелката на 39 и ще пиша.

# 1 713

Тези дънки са ми най голямата мъка бяха за една приятелка но се оказаха малки и сега иска да ги връщам ако някой е връщал нещо нека да ми драсне два реда на лични че не знам как се процедира в такива случаи иначе са много елегантни и красиви 26 (34/36)    мисля да ги пусна и в др. тема за всеки случай че въобще не ми се занимава с връщане , колко време беше срока в който може да се върне стока ?
Ако някой има нужда от размери съм насреща  Peace
Здравей, дънките умалени ли са? Твоята приятелка този номер ли си носи по принцип?
Аз ги поръчах също, същия размер и сега се притесних, а уж гледах размери преди да поръчам? newsm78

Тя е  36 но и в някои 34 (много рядко) влиза  аз и друг път съм и поръчвала но сега се подведох по тази номерация 34/36 та според нея са с номер умалени
Това са размерите :Талия - 36 , ханш - 44, дълбочина отпред 18, дължина вътрешен ръб 83, дължина външен ръб 102, бедро 25.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 12:56 от kami06

# 1 714
Хм. Този референтен ми вади горните от 44,90. Ако го въведа в полето за каталожни номера, отрича да има такива. А ако добавя тъй намерените горни дънки в кошницата, стоят на 44,90 и референтния е друг. Не съм доволна Crossing Arms искам дънки.
Пробване му е майката!
Аз знаеш ли по колко пъти ги въвеждам тези номера, докато захапят? Умишлено ги греша, после поправям, пак го пиша, копирам го и така, докато стане. Не се предавам лесно  Laughing

При мен стана от раз.Но много се озорих с тези, които въведоха много от вас-2509202.
Ееее, най-сетне успях да вкарам и роклята на Рени 79.Уж нямаше вече да поръчвам Embarassed.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 13:03 от mia71

# 1 715
Преди малко поръчах два чифта от тези http://www.laredoute.fr/vente-cuissardes-a-enfiler.aspx?producti … e=1&pos=8_n_n , не се стърпях и една мъжка тениска, Tipster http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-grand-v.aspx?productid … ross%20sell%20pdp . Отзиви?  Hug

# 1 716
Я кажете това нормално ли е - пуснах едно момичешко яке Типстер. В e-mail-а излиза:
Perfecto faux cuir ado fille
TIPSTER Ref : 2526247
Но в Suivre-то е BLOUSON Ref : 2526247
едно и също е ,мила.щом реф. номер е един и същ -няма място за безпокойство.
Благодаря! Дано наистина да го изпратят!
Някой получавал ли го е? Беше такова, за 7 евро.

# 1 717
  • Пловдив
А как са като номер...така и не разбрах за номерацията на дънките  Blush кой номер отговаря на бълг.номерация 30?За тези по-горе питам с реф.2509261.
Мерси!

# 1 718
  • До хладилника, който обичам
Пробване му е майката!
Аз знаеш ли по колко пъти ги въвеждам тези номера, докато захапят? Умишлено ги греша, после поправям, пак го пиша, копирам го и така, докато стане. Не се предавам лесно  Laughing
Ха-хаааа, желЕзна си! Никога нямаше да ми хрумне да го превъртя. На десетия път захапа.

# 1 719
  • София
Пробване му е майката!

При мен стана от раз.Но много се озорих с тези, които въведоха много от вас-2509202.

И при мен стана от първия опит ... а за 2509202 голями акробатики правих, но стана  Peace

# 1 720
  • Горна Оряховица
http://www.laredoute.fr/vente-serviette-de-toilette-350g-m2-%28l … =1&pos=11_a_n  някой който е получил тези хавлиени кърпи може ли да каже как са като качество?Благодаря предварително  bouquet
Не ги препоръчвам, вярно че са евтини, но доста са тънички - на мен не ми харесаха Simple Smile

# 1 721

Тези дънки са ми най голямата мъка бяха за една приятелка но се оказаха малки и сега иска да ги връщам ако някой е връщал нещо нека да ми драсне два реда на лични че не знам как се процедира в такива случаи иначе са много елегантни и красиви 26 (34/36)    мисля да ги пусна и в др. тема за всеки случай че въобще не ми се занимава с връщане , колко време беше срока в който може да се върне стока ?
Ако някой има нужда от размери съм насреща  Peace
Здравей, дънките умалени ли са? Твоята приятелка този номер ли си носи по принцип?
Аз ги поръчах също, същия размер и сега се притесних, а уж гледах размери преди да поръчам? newsm78

Тя е  36 но и в някои 34 (много рядко) влиза  аз и друг път съм и поръчвала но сега се подведох по тази номерация 34/36 та според нея са с номер умалени
Това са размерите :Талия - 36 , ханш - 44, дълбочина отпред 18, дължина вътрешен ръб 83, дължина външен ръб 102, бедро 25.

Благодаря. и един последен въпрос- имат ли еластичност? 2-3см. ми трябват в повече само на ханша  и талията Praynig

# 1 722
Не ги препоръчвам, вярно че са евтини, но доста са тънички - на мен не ми харесаха Simple Smile
пу така ме е яд, и аз ги поръчах, ми мани на всичко отгоре поръчах и тези  и големия комплект 100/150 4 бр. 11Е ги дадох на вятъра сигурно, а си мислех че стават за плаж  Twisted Evil Cry

# 1 723
Благодаря. и един последен въпрос- имат ли еластичност? 2-3см. ми трябват в повече само на ханша  и талията Praynig

По принцип имат еластичност но в талията е много малко . Дано стнат че е много неприятно  така

# 1 724
  • Варна
Пробване му е майката!
Ха-хаааа, желЕзна си! Никога нямаше да ми хрумне да го превъртя. На десетия път захапа.

Номерът става само с неща, които в момента в суивито се виждат с картинка - т. е., такива, които са налични в сайта, макар и с друга цена или с друг реф. номер. Wink Предполагам, че към 14 ч. и към 4 ч. ще става с повече, тогава на почти всичко са активни картинките. Party

Общи условия

Активация на акаунт