LaRedoute.fr - 189 - Голямото намаление - 07.02 - 13.02

• 87 141
  • 2 190
  •   1
Отговори
# 1 980
 дънките -40 номер  Peace
 Много пробване и ще стане  Wink
Slim "motard"
TIPSTER
Ref :2509202
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock

# 1 981
Аз детско винаги поръчвам по 2 (имам близнаци) - досега нямам нищо отказано.
Някой поръчвал ли е тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-maille-scintillante.aspx?prod … =1&pos=18_a_n
Отзиви?

# 1 982
Току що ми донесоха поръчка с няколко неща от кръглите цени, предимно от детската номерация за мен  Rolling Eyes Тези техните деца много големи  Laughing В някои дрехи мога 2 пъти да се пъхна  Mr. Green

Пример за нещо, което ми е голямо е тази рокля на Типстер за 3Е р/р 156 - http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-capuche-ado-fille.aspx?prod … =1&pos=32_a_nТрябва да я пробвам с клин да видя дали стои много смешно широка. Трябвало е да поръчам немоер-два по-малка  Laughing Иначе е много лека и приятна.

От същата серия получих и пуловерчето, не съм го гледала още но очаквам и то да е доволно голямо  Laughing

Едно пуловерче от детската в рае сиво и черно с качулка р/р 162 (свърши тогава 156 и пуснах 162) също ми е доволно широко и длъжко като туника, но е симпатично и приятно.

Това яке 162 р/р ми е точно - http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-cintree-ado-fille.aspx?pr … =1&pos=76_a_n Малко изглежда Мишелин-ско (както някой се беше изразил по-рано Mr. Green ). Лекичко и топло изглежда.

Това палтенце в р/р 162 тъмно синьо - http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-a-capuche-enfant-fille … =1&pos=89_a_n Точно ми е и е много хубаво  Peace За човек с по-голям бюст обаче ми се струва, че няма да стане. При липсата на такива екстри при мен леко теснее в гръдно-раменната част, но е поносимо. Ако се чудите за размер, заложете на по-горен  Peace

Получих и едно поларено одеало 180/220 см за 5Е в екрю. Топличко и приятно излгежда. Мисля, че го няма вече.
Както и куклето за 5Е, но не съм го отваряла.

Ако някой иска размери на нещо, да свирка. По-късно мога и снимки да кача  Peace

# 1 983
Току що ми донесоха поръчка с няколко неща от кръглите цени, предимно от детската номерация за мен  Rolling Eyes Тези техните деца много големи  Laughing В някои дрехи мога 2 пъти да се пъхна  Mr. Green
Kokonut, твоите височина и килограми, моля, заради детското палтенце...на дъщеря ми взех същото и искам да ходим в комплект! Mr. Green
Бу, ти не миряса ли вече? Ти остави, че са изкупили твоя чифт, ами и моя! hahaha

# 1 984
  • До хладилника, който обичам
Бу, ти не миряса ли вече? Ти остави, че са изкупили твоя чифт, ами и моя! hahaha
Бях мирясала, но чететено на тази тема вреди. Надявам се някак да ги пуснат пак тези дънки, мръх. Не ми достигат няколко чифта за юбилеен брой Mr. Green

# 1 985
Аз да питам винаги ли когато пуснеш от едно нещо 2 броя го отказват newsm78, какво правите момичета пускате на отделен ред ли? Вчера пуснах два клина към поръчката на един ред и са отказани #Cussing out
Аз винаги пускам на отделни редове и в последните дни пак ми отказват.

# 1 986
Аз да питам винаги ли когато пуснеш от едно нещо 2 броя го отказват newsm78, какво правите момичета пускате на отделен ред ли? Вчера пуснах два клина към поръчката на един ред и са отказани #Cussing out
Аз винаги пускам на отделни редове и в последните дни пак ми отказват.
Гадни франсета, долни! Заради един долен чаршаф пак ще трябва да купувам роклА! Confused
Ще си саморестриктна и форума и сайта, аман вече...

# 1 987
Коконут - моля те и аз за справка колко си висока и кл. Малко лична информация, но си поръчах 3-4 неща такъв детски уж размер. Та се чудя дали няма да са ми къси ръкавите....

# 1 988
Коженото сако според вас ако нося 38-40 номер за горни, а в отзивите има няколко, макар малко, че е trop petit, при гръдна 75ДД - р-р 38 дали ще ми е тясно?  Thinking
Това сако май не съм го виждала, може ли реф. номер или линк?

# 1 989
  • StZ
Коженото сако според вас ако нося 38-40 номер за горни, а в отзивите има няколко, макар малко, че е trop petit, при гръдна 75ДД - р-р 38 дали ще ми е тясно?  Thinking
Това сако май не съм го виждала, може ли реф. номер или линк?
http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-cuir-d-agneau.aspx?produc … minipdp=undefined
това е линка - ей сегинка ще потърся рефа от снощната опустошителна поръчка Blush
ей го:
Veste en cuir d'agneau
LA REDOUTE CREATION
38
Ref : 6050263  30,00 €

# 1 990
Kokonut, твоите височина и килограми, моля, заради детското палтенце...на дъщеря ми взех същото и искам да ходим в комплект! Mr. Green

160см на 45кг  Embarassed На гръдна съм 83-84см. Всъщност там ми се струва, че ще теснее на някой с по-пищни форми.
Палтето в раменете е 35-36см, а в гръдна 45см едностранно мерено  Peace

А за мъжките обувки 44 номер  hahaha Показах ги на мъжа, не иска!  Joy

# 1 991
zorni4ka, благодаря!

Гледам, че от коженото яке все още има номера, явно сме се напълнили с тях   Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 11:01 от zveta111

# 1 992
Номерация s от мъжкото на колко от момчешката отговаря?

# 1 993
кой ги изкупи?!  newsm66 Бях си заредила номер 40 в кошницата, да съчетая с още нещо и някой ми ги е изкупил.

Може ли реф. на дънките ?

# 1 994
  • Варна
Някой има ли линк с дънките мотард  baby_neutral

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 11:05 от suzi_a

Общи условия

Активация на акаунт