ПрЪвУписТна буТка - ЕкИбани с баНбук , тУркУЛазено УдЯлце и праЖки в екрУ - 55

• 26 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
...Физическите му свойства са близки до йода (цвят, визкузитет)...
...4etoh i forоmite....  presnite jelen4yci... ...
...тя се Осъмни.. надявам се да не се влУши...

Ама това за киберния нож ме ОбЙ направо!  Laughing Laughing

# 661
  • София
Цитат
Велигден

# 662

Това направо си е... велиГо!!!  hahaha

# 663
  • Казанлък of all places
Цитат
а за портокола , не съм обиждала никого
...и за портокАла...

# 664
  • София
Цитат
ПРОДУКТИ- 4 ЯЙЦА ; 1 ч.ч.-захър ; 150-гр. хладка вода със 1 аспирин; 2ч.ч.-брашно; кора от лимон ; ванилия
ПРИГОТОВЛЕНИЕ-ЯЙЦАТА СЪС ЗАХЪРТА СЕ РАЗБИВАТ С МИКСЕР ДО СТОПЯВАНЕ НА ЗАХЪРТА .......... И ПОРЪСВАМЕ С ПУДРА ЗАХЪР.ТАЙНАТА НА КЕКСА Е ЧЕ СЕ РАЗБИВАТ ЯЙЦАТА СЪС ЗАХЪРТА САМО С МИКСЕР...АКО НЯКОИ РЕШИ ЧЕ МОЖЕ И С ТЕЛ ДА РАЗБИВА НА РЪКА НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ НИЩО. КЪМТЕСТОТО МОЖЕ ДА ДОБАВИ ТЕ -ОРЕХИ ;СТАФИДИ;И КОИТО ПРИГОТВЯМ И Е ВИНАГИ СЕ ПОЛУЧАВА ; ПРОБВАЙТЕ И ВИЕ ЩЕ СТЕ ДОВОЛНИ...

Рецептичка!

# 665
  • Stuck in a moment
нов хиликоптер

Лети и се хили.... Whistling

# 666
Цитат
Здравей те всички Българи,нека да се подкрепим,сформираме група за курсовете на Норбеков който живее в Англия и чувал за тази система и иска да осети силата на здравето. Ето ги и мойте контакти почваме да събираме групата от днеска. Трябват ни минимум 30 човека за да направим такава група ще ни пратят преподавател от българия. Телефон за контак ти .... Новата web-станица в facebook е ....

Нека се обиденим и да създадем такава група,

Обиденини Българи, здравей те!

# 667
Цитат
обй глупака с мълчание
Laughing
Такмо влязох да го нъпиша :Д
Там откъдето го краднах има още  много на същата авторка. Май и двете сме и ''почитателки''.  Laughing

Simple Smile Тя да беше само една, този сайта е идеален за изготвяне на помагала за подготовка по БЕЛ Simple Smile Simple Smile

# 668
Цитат
сушоари

Явно от "суша" ще да идва тази странна дума.

Цитат
С мъжът ми неможем да стигнем до косенсос.

Laughing.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:26 от Sourcherry

# 669
  • София
Цитат
Исключително ме възхищават хората който искат същото и за себе си
Цитат
Понеже обаче аз се изморих
Цитат
щях сигурно да се стрестна
Цитат
много щаслива
Цитат
Скорошно пребиране вкъщи

А това вече не мога да се удържа да не го постна изцяло:
Цитат
ами  аз точно тово питах лекарката защото тя си помисли чи съм с доход и ме прати да си заверя амбулаторния картон и аз и казан чи нямам доход от никъде и тя ми каза че като ида в социалните ще попълня само декларация и аз я попитах дали болничния ще ми трябва и тя ми каза не те ти издавали документ които се прикрепя към болничния но други ден като ида ще напиша какво искат точно

Това девойче явно никога не е учило БЕЛ. Има и още много бисИри от нея, но ще запълня цялата тема, ако ги цитирам всичките.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 15:24 от Stacked

# 670
Цитат
ПРОДУКТИ- 4 ЯЙЦА ; 1 ч.ч.-захър ; 150-гр. хладка вода със 1 аспирин; 2ч.ч.-брашно; кора от лимон ; ванилия
ПРИГОТОВЛЕНИЕ-ЯЙЦАТА СЪС ЗАХЪРТА СЕ РАЗБИВАТ С МИКСЕР ДО СТОПЯВАНЕ НА ЗАХЪРТА .......... И ПОРЪСВАМЕ С ПУДРА ЗАХЪР.ТАЙНАТА НА КЕКСА Е ЧЕ СЕ РАЗБИВАТ ЯЙЦАТА СЪС ЗАХЪРТА САМО С МИКСЕР...АКО НЯКОИ РЕШИ ЧЕ МОЖЕ И С ТЕЛ ДА РАЗБИВА НА РЪКА НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ НИЩО. КЪМТЕСТОТО МОЖЕ ДА ДОБАВИ ТЕ -ОРЕХИ ;СТАФИДИ;И КОИТО ПРИГОТВЯМ И Е ВИНАГИ СЕ ПОЛУЧАВА ; ПРОБВАЙТЕ И ВИЕ ЩЕ СТЕ ДОВОЛНИ...

Рецептичка!

Тази авторка е болезнено привързана към "ъ"'то явно. Аз редовно попадам на бисера: лекЪр.
 Има и една друга, която в първи клас е пропуснала урока със същата буквичка.. "едва го удАржам", "много се врАтка"
Това го пиша с най-добри чувства, без да желая да обидя никого. Просто е трябвало да внимават повечко в клас и да четат повечко книги, но не всички сме еднакви.  Peace

# 671
  • София
Цитат
ъбсурд

Цитат
шанпоан

Цитат
На мен ми прелича

Цитат
извенете ме

Цитат
чения