Отговори
# 210
За памперсите ме учудва по-скоро това, че има менте на ментето

smile3532 smile3532 smile3532

# 211
Привет!!! wavey wavey wavey
Как сте?Как са малките сладурковци?
Two Hearts Kissing Heart Flowers Bouquet lovekissЧестит Празник на всички,които празнуват днес!!!Бъдете живи и здрави,много щастливи и опиянени от любов!!! txtloves newsm76 Two Hearts 1dating Two Hearts newsm24 newsm24
Честити месечинки на малките смехурковци!!! newsm30 newsm07[/b
Момичета гледам,че коментирате ваксините,та да ви питам какво мислите за ваксината Rotarix(дано не се бъркам,рекламират я по тв-то),дали е добре да се сложи  newsm78.Мисля да питам педи по въпроса,какво ще ни посъветва.

# 212
  • Пловдив
Честит празник и от мен Heart Eyes !Както беше казвал Слави Трифонов:Днес празнуват влюбените във виното и опиянените от любов... Пожелавам ви да празнувате и по двата параграфа  Laughing
mama na nana и аз мислих да питам педиатърката за тази ваксина.Обаче с тая грипна епидемия така и не можах.А в рекламата казват, за деца от 6 седмици до 6 месеца.Ние изпуснахме срока, в такъв случай, защото още нямаме дата за ДК.
Весел празник на всички довечера  1dating Wine Glass

# 213
Честит празник и от мен и Сияна

Ние сега тръгваме за консултация и ще видим ще има ли ваксини при нашето педи или няма да има предстои трети прием на Пентаксим, а инъче от месец и половина не сме ходили на ДК с този грип аман  ooooh!
Скоро не съм писала ама то от брисане по улиците не ми остава време по цял ден хайманим с дребното ама и тя не се оплаква.
Айде лек и спорен ден Hug
Весел празник довечера  newsm51

# 214
  • Пловдив
Ивчи, определено има разлика и в Хъджис-а. Взех едни от Метро - ми нищо общо нямат с тези, които ми носят...
Картинките им по принцип са С големи Мечо Пухчовци и Тигърчета, а тези, които взех от тук са с много малки. Но това ако е - бях кахър... лошото е, че са някак си по-твърди и като че ли по-трудно полпиват "златото"  Laughing

Веси Еви, питай Машонка, за нашият хубостник как реши да и пише smile3532

Фъстъчка, обещавам да го снимам и после ще кача снимките. както вече пшисах - страшно удобно е, защото е с по-голяма основа и е стабилно.

Айде, отивам да си храня звяра, после ще се включа пак Simple Smile

p.s. Честити празници - било на влюбените, било на зарязващите, било на именниците - на който каквото му е на сърце Simple Smile

# 215
ох пак сте се разписали набързо да драсна и аз ..при нас положението не е розово .Преси е нервна все плаче , запича дупето,но един месец ще е така докато свинкнем с новите храни.
честит празник на всички
Мен мъжо ме изненада с голям букет от червени рози   newsm76 а довечера ще ходим на заведение  1dating с много двойки и ще е весело ...само да е мисля моето дете пак дали е добре,че няма да си изкарам весело!
Гледам ваксини обсъждате при на свинаги има и никога не съм отлагала поставянето ,пък да видим занапред
Аз си захранавам смело но да питам пак онсултантките Преси започна да яде по -малко мляко по 100мл ако е гладна или по 50 дори на 2 часа  newsm78 да се притеснявам ли???
На гърнето пробвахме да седнем , но и влиза цялото дупе  Joy
iv4i_97(извинявай ако обърках ника), аз ползвам хъджис има различни видове,защото купих премиум... по гладки са отвън и по дълбоки  bowuu

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 14:56 от Palmirka

# 216
Palmirka, завиждам ти как спокойно приемаш, че за 1 месец ще си се запича и всичко ще мине.  Simple Smile Мен така ме е шубе, че и една минимална промяна да настъпи в детето - независимо запичане или разстройство, спрам всякакво захранване. Crazy

Относно гърнето, само ще кажа, че и двете ми по-големи деца бяха с памперс до 2 годинки и нещо. И сега не мисля да си развалям рахата и да слагам Дани на гърне в бебешка възраст Simple Smile Като проходи и проговори смислено да може да си каже, тогава.  Peace

# 217
Palmirka, завиждам ти как спокойно приемаш, че за 1 месец ще си се запича и всичко ще мине.  Simple Smile Мен така ме е шубе, че и една минимална промяна да настъпи в детето - независимо запичане или разстройство, спрам всякакво захранване. Crazy

Не бива нормално е даже разхлабващите храни да запичат стомахчето се чуди какво е това  newsm78 бебчо му е всусно ,а после дупето се мъчи, но това е временно  bowuu

# 218
  • Пловдив
Фъстъчка, ето снимки:

# 219
Не знам, няма гаранция временно ли е, аз нали съм си патила  Simple Smile При нас картофа не води до запичане, иначе досега да съм го спряла.

# 220
  • София
Много мерси!  Hug
Страхотно е! Ще си вземем такова, и без това Джъмбо е наблизо.

# 221
  • София
Мъниче ,много ви е готино гърнето  Grinning !И ние ще си вземем такова  Mr. Green !

Някой ползва ли столче за вана или бяня  ,като това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2305  ?

Днес дадо ябълка ,малката се размаза от кеф  Crazy !

# 222
  • в мечтите си
Честити празници на всички!!!
Обичайте се,уважавайте се и си помагайте с половинките!

Мъниче
гърнето е супер.Да попитам от кога се слага детето на гърне?Аз честно казано съм забравила.

П.П. От както сме на пюрета и каша,акаме по 2-3 пъти на ден сами  Hug

# 223
  • София
Ако някой го интересува попаднах в магазина до нас на детска кухня ,която има възрастува  група от 6м до 9 месеца  http://dkbeborani.hit.bg/menu.html  .

# 224
  • София
Имам въпрос за глутена. Кога и как се вкарва в менюто на детето? Досега сме пробвали оризова каша - без глутен и ориз и банан - пак без глутен. Сега взех Елда, но и тя е без глутен. Нещо ме е страх от този глутен. Иначе вече много плодчета и зеленчучета ядем и то с удоволствие.
Препоръките са глутена да се въведе с овес, понеже в овеса съдържанието е по-малко. Предполагам че има някакви готови овесени каши.
След това може да се даде ечемик и ръж, може и да се прескочат, както си решиш. И след това - пшеница.

Общи условия

Активация на акаунт