D H L - 3

• 67 573
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Пратката ми стои от 25 март в Будапеща, 4 дни вече, нормално ли е това според вас или да изчакам още ден-два, преди да почна да ги засипвам с мейли? newsm78 Twisted Evil

Според мен трябва да изчакаш, виж довечера дали директно няма да си видиш пратката,че е вече в България........Може междинните спирки да не са регистрирани, та изчакай според мен......

# 601
  • София
Добре.
Ще изчакам и ще пиша.
Благодаря  bouquet

# 602
  • на морето
Момичета,моля за помощ да видя една неполучена поръчка от 26.01.Няма мейл за проследяване.Ето номера на колиса:0385856296
Аз нещо не се справям,ако може някой да помогне да я видим дали я има в системата на DHL.
Товарителница: 7140768412
Пратката ти е задържана в офис на ДХЛ, вероятно непълен адрес. Обади се да не  явърнат, че седи повече от месец.
И аз благодаря  bouquet.Днес вече трябва да я получа.Била задържана за непълен адрес.

# 603
момичета знаете ли, че така като си пишете номерта на пратките и някой по телефона с едно обаждане на DHL може да я пренасочи на неговия адрес!!!

# 604
  • София
момичета знаете ли, че така като си пишете номерта на пратките и някой по телефона с едно обаждане на DHL може да я пренасочи на неговия адрес!!!
Е, поне име няма ли да му поискат от DHL?  newsm78

# 605
аз оня ден си направих експеримент и се обадих.
казах само номера на пратката.
отсреща ми казаха всички данни - име, адрес за получаване.
аз потвърдих!
после като питах дали така някой може да ми пренасочи пратката ми казаха,
че ако бил много настоятелен човека който се обажда можело да стане, но
куриера трябвало да иска лична карта при получаването.
но като се замислих на мен никога не са ми искали такова нещо...

# 606
  • София
 #Crazy УжасТ! И на мен не са ми искали никога лична карта, вярно, че бързо ме опознаха куриерите покрай ларедут, но и първия път не ми поискаха!

# 607
На мен абсолютно винаги си ми искат лична карта... Shocked

# 608
Здравейте,
Моля ви да ми кажете за колко дни ще ми дойде пратката (горе-долу разбира се) от Брюксел.
Вчера вечерта е била там.

Благодаря ви

# 609
Здравейте,
Моля ви да ми кажете за колко дни ще ми дойде пратката (горе-долу разбира се) от Брюксел.

Благодаря ви

4 дни предполагам......

# 610
Здравейте,

Благодаря ви

4 дни предполагам......

Много благодаря за позитивния отговор.
Дано да дойдат за петък вечер  Crazy

# 611
аз оня ден си направих експеримент и се обадих.
казах само номера на пратката.
отсреща ми казаха всички данни - име, адрес за получаване.
аз потвърдих!
после като питах дали така някой може да ми пренасочи пратката ми казаха,
че ако бил много настоятелен човека който се обажда можело да стане, но
куриера трябвало да иска лична карта при получаването.
но като се замислих на мен никога не са ми искали такова нещо...

Crazy Абсолютно си права.
Честно казано, тия от ДЧЛ съм ги обявила за малко да не кажа много хахави и безотговорни.  Blush
Докато се разправях на няколко пъти с тях за задържани пратки в София по няколко дена  Twisted Evil, ми издиктуваха всичките ми данни без те да са ме питали, само ми искаха номер на товарителницата.  #Crazy

# 612
да ви питам някой поръчвал ли е от щатите нещо с DHL или UPS
и ако е била по-голяма сума отива ли на митница?

# 613
  • София
Пратката ми стои от 25 март в Будапеща, 4 дни вече, нормално ли е това според вас или да изчакам още ден-два, преди да почна да ги засипвам с мейли? newsm78 Twisted Evil

Според мен трябва да изчакаш, виж довечера дали директно няма да си видиш пратката,че е вече в България........Може междинните спирки да не са регистрирани, та изчакай според мен......

Беше права, точно така се оказа.
Мерси Simple Smile

# 614
  • София
Здравейте,
много изостанала темата:)
Имам поръчка от 23/6 и още не съм получила мейл с номер на товарителницата, а колкото и да се пънкях, не успоях да изкарам такъв. Номер на колис: 20111745275253 , помогнете ми, моля  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт